Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
Evo gledam neki strim, uspeo sam za sad da prepoznam jednog od brace Lavinovic i ovog crnca Dzabera. Dakle, neko te je sjebao sa tom informacijom a ovi vode 12:29 vec na pocetku druge, mada mozda i dodje H1 do kraja.
Da, gledam i ja na bet365. Unistise ih
Posted

na manu 3.5 protivu galatasmajsera :o :huh::unsure::blink:

Posted

padnem ova govna od Rytasa -8.5 tako sto su napravili 15 razlike u 4/4 i prestali da igraju. Na kraju su imali sut za +9, promasili, uhvatili loptu i odigrali napad koji je zavrsio Radosevic sutem za 3 :isuse:Fuj govna raspala!

Posted (edited)

Kakav fail na ovim litvancima.Sutra igra Buducnost protiv Spiroua( i Fantazija) u Belgiji, koji se izgleda bas raspada. Vec neko vreme igram protiv njih.

Edited by sancho
Posted
na manu 3.5 protivu galatasmajsera :o :huh::unsure::blink:
Vec su obezbedili prvo mesto u grupi i grace sa tzv. drugim timom. E sad, pitanje je ko je drugi tim, posebno u sredini. Ali nece igrati Rooney, RVP, Rio i tako ti.
Posted

"Travelling squad: Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda."Ocekivano...p.s.

Vuce me X na Sunka-Stoke jos od pre ovog kola... A nijedan X u medjuvremenu ne dodje...
:fantom:
Posted (edited)

Za Romu se razmisljah 3+ ili tim 2+ i odabrah pogresno. :lolol:Ali, sva 3 promasena NBA para, i to u fixu... :blink:HokejDynamo 1Dornbirner 6+Innsbruck 6+FudbalBarsa 2Shakhter 2Benfika 1Colo Colo 3+, 5+NBALA Lakers doh1(-3.5)Prebacivacki:Dynamo 1Innsbruck 6+Colo Colo 3+Barsa 2Shakhter 2

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Za pocetak, da oprobamo preciznost od kladionica otpisanih:clip57.jpgVelike kvote, pa je red da se simbolicno proba, iako uz sastav Mancestera, formu Celsija i ubojitost Spartaka i Seltika samo molitve i svevisnji mogu pomoci. :D

Edited by Nesh
Posted

1 20.11. 18:00 X 3.35 Bate Borisov Lille 2 20.11. 18:00 4-6 2.40 Spartak M. Barcelona 5 20.11. 20:45 X-1 4.80 Galatasaray Man.Utd 6 20.11. 20:45 1 1.85 Juventus Chelsea Broj parova: 4 Broj kombinacija: 1 Min. kvota: 71.39 Maks. kvota: 71.39 Bonus: 0.00 Min. dobitak: 7,139.52 Maks. dobitak: 7,139.52

Posted

Sahtjor i spojim to sa Dinamo NG i ne diram nista drugo.

Posted

Igracu dvojku u glavu na United. Ne interesuje me sastav i motivacija uopste. Gledao sam Galatu skoro u prvenstvu i ljudi ne znaju nista. Ova dvojka @ 3.75 je jedna od najskandaloznijih kvota koje sam u zivotu vidio.

Posted

Ej dajte malo kome šta treba večeras u CL, gdje su rezultatski nebitne utakmice, ko će igrat da ne izgubi, ko mora dobit.