Miljenko Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Nisam. Ja Svedjane ponekad odigram ponedeljkom, kada je ponuda bas tanka. Obicno igram ove skroz ocigledne timove/lige, no ovogodisnji trend je totalno nestabilan.
Bogotac Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Spursi,Benfika,Pool,Lever i Napoli za danas,jedan rekreativni tiket.
napadaj Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ušao ovaj od 20 kinti, pošto je Atalanta otkazana. Biće kvota 128, dakle oko 2500 dinara na tih 20.
Miljenko Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Lepo. Fino uklopljeno, s obzirom na dosta tupavih rezultata danas. Meni Bolivijci prodjose, dok NFL lici na najlosije kolo od starta sezone (mozda udje onaj siri tiket).
napadaj Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Hvala. Ja samo fudbal igram na sitno dok ne počne NBA, tad stavljam do 400-500.
Miljenko Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 NBA jos malo i krece. Ja cu pricekati neku nedelju pride za NHL.
Bogotac Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 7 hours ago, Bogotac said: Spursi,Benfika,Pool,Lever i Napoli za danas,jedan rekreativni tiket.
Miljenko Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Izvukose mi Bolivijci veci deo uloga, The Strongest 5-3 u nadoknadi. To je vec fudbal po mom ukusu. NFL, najlosije kolo od starta sezone. Sve neki tvrdi mecevi na poluvremenu.
Miljenko Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 1/5 (fudbal 1/2, NFL 0/2, hokej 0/1), The Strongest je dosao 5+ i 7+. Fudbal se moze podvesti pod korektno, mada sam na drugom tiketu imao cak dve 0-0 utakmice. Bolivijci standardno dobri, prodje 11+ kvota na 7+. NFL je doneo najlosije rezultate od starta sezone (bar kada je o poenima rec). Hokej pada na Norvezanima. Moglo je bolje sigurno, no na kraju nije ispao tako strasan bilans. Minimalni ulozi. Fudbal Hoffenheim-Augsburg 3+ Ajax II-Eindhoven 3+ Excelsior-Volendam 3+ Always Ready-Santa Cruz 3+ Jorge Wilstermann-Aurora 3+ Kvote 1.52, 1.85 i 1.76. Za ponedeljak, prilican broj zanimljivih meceva. Bolivija, Holansija 2, Nemacka, standardne stvari. Svi tiketi su u jacoj grupi. Hokejaski tiket, sve 5+ sa produzetkom i penalima, Salavat, Kunlun, Jokerit, SKA St. Petersburg. Kvota 3.65.
Skyhighatrist Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 4 minutes ago, Miljenko said: Always Ready-Santa Cruz 3+ Izmešalo ti se nešto Always Ready - Blooming Club San Jose - Real Santa Cruz
Miljenko Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 22 minutes ago, Skyhighatrist said: Izmešalo ti se nešto Always Ready - Blooming Club San Jose - Real Santa Cruz Blooming Santa Cruz im je puno ime. Trebao sam napisati samo onaj poznatiji deo. 1
Miljenko Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 (edited) 1/3 (fudbal 1/3), Always Ready je dosao 5+ i 7+, Volendam 5+. Fudbal je mogao bolje, tu nema dileme. Sigurniji par iz Holandije pada, dok je na Excelsior-Volendam kasno pao peti gol. Always Ready standardno raspucan, Jorge Wilstermann zakazao. Hoffenheim lagano. Bonusi su doneli nesto, no dva glavna tiketa su bila neki prihvatljiv minimum. Minimalni ulozi. Fudbal PSG-Basaksehir 3+ Chelsea-Krasnodar 2+ Lazio-Club Brugge 2+ Barcelona-Juventus 2+ Leipzig-Man Utd 2+ Kvote 1.42 i 1.61. Na kraju je samo PSG odigran 3+, ostalo u opreznoj varijanti. Zavrsna kola mi nikada nisu bila omiljena stvar za igru. Prateci tiket, sve 2+, Hull, Wimbledon, Cheltenham, Peterborough, Exeter, Accrington, Hartlepool, Bromley, Barnet, Torquay. Kvota 6.16. Hokejaski tiket, sve 5+ sa produzetkom i penalima, Odense, Rodovre, Trinec, Landshut, Storhamar, Nitra, CSKA Moscow, HV 71. Kvota 6.48. Edited December 8, 2020 by Miljenko
John Coltrane Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Juče bio bonus u Mozzartu 250din, happy monday.
Recommended Posts