Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
Dabl @2.19Robson (+5.5)Carreno-BustaDabl @1,84Mayer F.JankovićDabl @1,84DonskoyDel PotroKerber-Kanepi OVER 21,5 @1,85Drogheda @1,60
2/5=-1,56
Posted (edited)

Prvi dobar dan ove nedelje. Dnevni deo 3/4, MLB 2/2, bez dabla. Naravno, moralo je nesto da padne, ali da Delpo izgubi u 5 setova je neverovatno. Ceo turnir je vrljav, ali ovo je stvarno smesan rezultat.FudbalPeterborough Utd-Crawley Town 3+, 5+, 7+Cowdenbeath-Dumbarton 2+Arbroath-Brechin 2+East Stirling-Peterhead 2+Berwick-Annan Athletic 2+Man City-Hull 1Monchengladbach-Werder 2+Hannover-Mainz 2+PSG-Guingamp 2+Schalke-Leverkusen 2+Barcelona B-Zaragoza 2+PSV-Cambuur 1Juventus-Lazio 1Peterborough Utd 3+, kao i obicno, ide za vecu uplatu. U fazi razmatranja U. Catolica za golove veceras. Raspucali su se u proslom kolu, mozda ponovo ulaze u seriju. U prosloj polusezoni su umali 10 vezanih 3+ utakmica.TenisNadal 3-0Makarova/Vesnina fixS. Williams/V. Williams fixFerrer fixKvitova fixIvanovic fixPaes/Stepanek fixPetrova/Srebotnik fixBenneteau/Zimonjic fixAzarenka 9- 2.setVinci fix

Edited by Miljenko
Posted

Dabl @2,06City 1&tT2+CZV 2Dabl @1,98Hannover-Mainz GGCity 1

Posted

Dabl @2,18Kvitova OVER 20,5PSG 1Dabl @2,13McHale (+5,5)PSV 1

Posted

Ovog lika ili kenja ili zna nesto, jebem li ga. Prosao mu Juznji za hiljadu evra, prolazi mu Volfsburg 1 za hiljadu, a igrao je malopre Kuznjecovu za 2 hiljade keca. kvota 1.65. Mislim da je do sad bio 6 puta u kladionici i uzeo cisto oko 6 i po hiljada :huh:

Posted

Ko zna koliko je puko u drugoj pa se kod vas vadi :lol:

Posted

Igrao je Tipsu ukupno za 5 000 u tri kladionice, a nesto mi ne deluje kao da je puko bilo sta u zadnje vreme. Covek ubija, svaka cast.

Posted

Ne postoji covjek koji ne puca, samo se o tome manje prica pa onda nastaju mitovi...

Posted

lepo sazeto:)i ja sam igrao janka, znaci dobar sam :)

Posted

Ma znam ja to, 15 godina se motam po kladionicama, nego mora neko i da bude u plusu nekad valjda.

Posted

Po knjigama je u plusu 1-5% igraca.Ja sam u plusu dugorocno u svakom slucaju (imam dokumentavano :)) ali u posljednja 2 mjeseca je minuscina...

Posted (edited)

Jel imas da preporucis neke interesantne/korisne knjige za citanje ma temu strategije, kladjenja uopste, pravila ponasanja?

Edited by sancho
Posted

Ne bas, prelistao sam samo par pdf-ova svojevremeno™ sad me mrzi i toliko.Zvezda daje 2. gol u 88' jebo me hendikep iks :isuse:

Posted

PSG igrao hendicep i u 90 minuta dva gola :Hail: :Hail: :Hail: