December 21, 20195 yr Author To je razlika izmedju neke ekipe recimo iz Nemacke i PSG-a. Nemci bi odigrali ozbiljno i natrpali rivala do kraja, a ovde Neymar pokusava neke bravure i izbija mi makar manji bonus. Ranijih sezona su cesto isli u 7+, ne znam sta se ove desava, te im je ovoliko pala efikasnost.
December 22, 20195 yr Author 2/4 (fudbal 1/2, NHL 0/1, NFL 1/1), Barcelona je dosla 5+, prosli su prateci NHL (8+ kvota), odnosno NBA (12+ kvota) tiketi. Fudbal je dosao da kazem korektno. Barsa i PSG bez problema. Bayern mi je bio sumnjiv, padose golovi kasno; Leipzig siguran; Liverpool takodje pada da ne bude nerviranja oko tog tiketa. U NHL sektoru sam promasio samo jednu utakmicu, no to je bila ona najsigurnija. Prateci tiket je pokrio veci deo uplate. NBA je konacno usao u malo predvidljiviji period. Lepo se uklopilo nocas. NFL za promenu ispostovao. Minimalan plus na kraju, mada je i to dobro, kada je bilans glavnih tiketa polovican. I danas izmedju standardnih i srednjih uloga. Fudbal Ajax-Den Haag 3+ Bolivar-Nacional Potosi 3+ Real Madrid-A. Bilbao 2+ Jorge Wilstermann-Sport Boys 3+ Kvote 1,48 i 1,52. Bolivijci imaju 3 kola do kraja. Wilstermann osvaja titulu ako zabelezi trijumfe na ova tri meca (kljucni ce biti gostovanje u narednom kolu). Bolivar dominira kao domacin, a i Wilstermann ce verovatno pokusati da izbegne napetost. Ajax standardno, narocito nakon sto je AZ kiksao. Real je meni nesiguran i za 2+, no za slabiju grupu moze. Prvi tiket je u jacoj grupi. Prateci tiket, Man Utd tim1+, Tottenham tim1+, Atalanta tim1+, Napoli tim1+, Real Madrid tim2+, Club Brugge tim1+, Groningen tim1+, Feyenoord tim1+. Kvota 3,95. NBA Milwaukee-Indiana w1 Boston-Charlotte w1 Oklahoma-LA Clippers >215.5 Kvota 2,01. Malo miksanja danas, nadam se uspesnog. Clippersi obicno probijaju over lagano, a tu su i dva na papiru lagana fiksa. Kombo tiket. NFL Cleveland-Baltimore w2 Seattle-Arizona w1 Tennessee-New Orleans >44.5 Kvota 2,21. Juce konacno dodje jedna NFL kombinacija, pa se ohrabrih da i danas probam nesto. Slabija grupa. NHL tiket, NY Rangers 5+ (OT&SO), Dallas 5+ (OT&SO), Arizona X2, San Jose 5+ (OT&SO). Kvota 2,80.
December 22, 20195 yr Kakav divan tiket sa kvotom 10 mi sjebe Colorado :(. Sve sto je bilo potrebno je da daju jos 1 gol u zadnjoj trecini a oni primise 4 od mrtvog Chicaga. Ajd nek su ih primili i 10 a kud ne ucerase taj 1.
December 22, 20195 yr Pripazi na Kliperse,odmarace Kawhija veceras Nocas prodje tiket iz zabave Portland,LAC,Hjuston,Remsi over,Milvoki H2 skraceni,Lilard i Jackson overi Edited December 22, 20195 yr by Bogotac
December 22, 20195 yr Author Odigrao sam vec; 215.5 nije valjda previsoko. Na stranu sto ja uvek ocekujem 230+ poena. Odmaraju igrace, kao da su od pekmeza. Meni prodjose ova dva siroka, no u Washingtonu (NHL) mi izbise dobar plus. Tja, nema pomoci kada padne mec koji bih sigurno igrao, da se sastaju danas, sutra, prekosutra. Ajax fino otvorio, 4-0 poluvreme.
December 22, 20195 yr Ajaks sam odigrao kao ti,5 6 i 7 plus,da vidimo. Sve singlovi Edited December 22, 20195 yr by Bogotac
December 22, 20195 yr Author Ja imam 3+ na tiketu i 6+ i 7+ u singlu. U Meridianu bas oborise kvote, pre nego sto odigrah; 6+ ispod 3, meh.
December 22, 20195 yr Sad vidim da sam na 1 tiketu pao onog Finca sto igra u Bullsima. Granica 15.5 a on da tacno 15 . Harden standardno kad god ga igram over on ode u minus a kad ga uopste ne igram on da preko 40 poena.