Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Priznajem da ni ja nisam imao pre ovakav slucaj. Bilo je prekida zbog loseg vremena, tuce navijaca, napada na sudiju, no ovo je vec skroz sasavo.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pa zasto su  izašli sa samo 7 igrača ne razumem. 

Edited by Cash

• Author

Verovatno nisu hteli da im ovi daju 10+komada. Jbg divlja liga, desavaju se i takve gluposti, no zato i ima dosta golova kod njih.

Just now, Miljenko said:

Verovatno nisu hteli da im ovi daju 10+komada. Jbg divlja liga, desavaju se i takve gluposti, no zato i ima dosta golova kod njih.

Dzaba sto je palo dosta golova kad če biti kvota 1

• Author

Verovatno. Ovo je vec slobodna procena kladionice,mada je poluvreme zavrseno. Tja, videcemo. Maler.

Bice manji dobitak od onoga sto je u stvari izaslo, plus oba bonusa kvota 1. NFL za sada ide kako treba, jedino ako San Francisco zezne protiv "pokojne" Atlante.

Ja sam jutros uplatio 7+ na koeficijentu 6... Najbolji od 4 kladionica u kraju (otali su bili oko 5.6 - 5.8.) Oko 5:30 popodne utakmica je bila sklonjena sa ponude u 3 kladionice. Jedina kladionica koja je imala utakmicu u ponudi je cenila 7+ na koeficijent 2.5. Bog zna sta se sve desavalo... 

• Author

San Francisco.:isuse: Mislim da su me oborili 4-5 puta u tekucoj sezoni. Prvo su dobijali kada nisam ocekivao, a sada gube kod kuce.

NHL lagano prosao, dok je NBA jos uvek u toku, a Denver ima tesan mec protiv verovatno najgore ekipe u ligi. Kako se svi muce protiv njih, meni je i dalje enigma.

• Author

Inace mi je Bolivar proknjizen 3+, dok za 6+ i 7+ imam povracaj. Tako su radili i pre u Meridianu. 

I na kraju očajnog dana valensija primi u 95. i ode i singl poslednje nade

8 hours ago, Miljenko said:

Inace mi je Bolivar proknjizen 3+, dok za 6+ i 7+ imam povracaj. Tako su radili i pre u Meridianu. 

Aha. Ok onda, od sada utakmice iz Bolivije u meridijanu. I po ceni koeficijenta.  

Da ne bide Nedelja potpuni potop, pobrinuli su se Falconsi u onom ludackom finisu...    

IMG-c38f0b931918699edcfa080b3ae0656c-V.jpg

Edited by mandingo

• Author

Meni je Atlanta oborila fiks tiket. Oni i Carolina su mi ubedljivo najomrazeniji timovi. Ako nesto mrzim to su pobede ekipa koje nemaju sanse za playoff.

Miljenko sto nisi odigrao 2 na Sacramento to je bio poklon svih poklona. Kvota 1.55 na njih protiv najlosije ekipe na zapadu :ohmy:. Nisam mogao da verujem da je bila tako velik a kvota na SAC. 

1 hour ago, Miljenko said:

Meni je Atlanta oborila fiks tiket. Oni i Carolina su mi ubedljivo najomrazeniji timovi. Ako nesto mrzim to su pobede ekipa koje nemaju sanse za playoff.

Atlanta je verovatno najgori tim u NFLu za kladjenje, posle blamaze iz super bowla. Cak I za overe u zadnje vreme, kad je odbrana, nicim izazvana, pocela da igra 500% bolje nego na pocetku sezone.

• Author
1 hour ago, Cash said:

Miljenko sto nisi odigrao 2 na Sacramento to je bio poklon svih poklona. Kvota 1.55 na njih protiv najlosije ekipe na zapadu :ohmy:. Nisam mogao da verujem da je bila tako velik a kvota na SAC. 

Igrao sam dodatni hendikep na njih (+4.5), plus jos tri para, no to je bila smesna uplata, kao i za NHL. Mogao sam bar da ih stavim u slabiju grupu (polovina uplate, u odnosu na tikete iz glavne) i uzmem nesto vise, no cela NBA sezona je nikakva, pa me je i strah da probam (danas sam odigrao, mada je i to sitno).

Konacno da nesto i prodje:

wzD4wtD.png

:)