Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

2/2 (fudbal 1/1, NHL 1/1), Ajax je dosao 6+, prosao je kombo tiket. Fudbal lagano prolazi. Ajax cak i lakse od ocekivanog, dok se PSG obrukao protiv poslednjeg na tabeli, srecom uz 3 gola. NHL nastavlja dobar trend. Jos jedan dobar pocetak vikenda.

Srednji ulozi danas.

Fudbal

Man City-Southampton 3+

Eintracht Frankfurt-Bayern 2+

Levante-Barcelona 2+

Real Madrid-Betis 3+

Kvota 2,01.

City kod kuce je nezaobilazan; Bayern i Barsa u opreznijoj varijanti; cini se da Real igra malo bolje, a i napad Betisa nije tako los u tekucoj sezoni.

3+ tiket za blokadu, Leeds, Fulham, Peterborough, Doncaster, MK Dons, Sunderland, Gilligham, Montrose, Dumbarton, Plymouth, Crewe, Carlisle, Swindon, Morecambe, Halifax, Bromley, Yeovil, Dover, Elgin, Brechin, Cove, Bolton. Kvota 223248,71.

NHL

Pittsburgh-Edmonton 5+ (OT&SO)

Philadelphia-Toronto 5+ (OT&SO)

Kvota 1.39.

Sudar odlicnih napada u Pittsburghu, dok Toronto pratim i dalje, posto jos uvek nisu zakazali.

Siri NHL tiket, Nashville 1X, Florida 5+ (OT&SO), Carolina 1X, Boston 1X, Columbus 5+ (OT&SO), Dallas 1X, Buffalo 1X, St. Louis X2, Colorado X2, Vegas 5+ (OT&SO), San Jose 5+ (OT&SO), Los Angeles 5+ (OT&SO). Kvota 19,02.

NBA tiket, Oklahoma >221.5, Detroit >216.5, Orlando >194.5, Minnesota >219.5, Milwaukee >218.5, Memphis >214.5, Portland >211.5. Kvota 16.31.

Edited by Miljenko
Posted

sjebaće me utd odmah u startu, da ne moram posle mnogo da se nerviram :fur:

Posted

Glupi crveni.:isuse: Ako nesto ocekujem sigurno, to je da se ne sudi protiv Bayerna. Nema gluplje stvari od toga da favorit ostane sa igracem manje. Sada trebaju pasti i ova dva gola.

Posted

cim se kladim na liverpool, naravno da se raspadaju

Posted
1 hour ago, Miljenko said:

Glupi crveni.:isuse: Ako nesto ocekujem sigurno, to je da se ne sudi protiv Bayerna. Nema gluplje stvari od toga da favorit ostane sa igracem manje. Sada trebaju pasti i ova dva gola.

Palo jih je 6. Fudbal treba bataliti samo rokati hokej i NBA pa kud puklo

Posted

Ja na NBA nema trika da uklopim nesto. Da mi neko sad objasni sta radi City i kako nije doslo 3+ vec do poluvremena. I to protiv ekipe koja je izgubila od prosecnog tima 9-0.

Posted

Barsa popila 3 komada ocas posla.:laugh: Zbog ovakvih stvari i ne igram fiks. Sinoc bih rutinski pao na PSG, da nije golova.

Posted

Mnogo namestanja ima,ne znam ko je pisao,tek posle nove godine na fikseve

Ja vec poodavno na minimumu ulozi,jace na NFL koji redovno dolazi

Posted (edited)

Valensija 1-2, Levante 2-1.

Kolika li je kvota bila na ove radosti?

Edited by Nesh
Posted

Meni je NFL verovatno najgora sezona od kada pratim. Puno iznenadjenja i minusa, najgora kombinacija.

Da nemam NHL i MLB, ne bih se ni kladio.

Posted

Meni krivo sto uopste ne pratim NHL,inace bih cepao golove redovno

Posted

14 meceva NHL danas. Au, preterase, ko ce to da razmatra, majao sam se ceo dan, a sad treba ici na rukomet...:mad:

Posted

I sad će Coventry opet za gol da me obori.
Upet ušao u "za gol" seriju

Posted

Danas ce izgleda sve biti muljavo. Prvo je fudbalski tiket jedva preziveo do zavrsnog para, a sada u Pittsburghu najsigurniji over, verovatno na nivou nedelje, bez gola nakon prve trecine, iz skoro 30 suteva.:dry: