Miljenko Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 (edited) To za ovih 5 minuta dok sam trazio novi stream. Bolje sto nisam video. Edited October 27, 2019 by Miljenko
Miljenko Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 Aha, United. Dobro, oni su izgubljen slucaj.
Miljenko Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 I ostade 4-0, cak ni mali bonus nije dosao. Vise me nervira kada promase ovakvu gomilu zicera, nego kada nema sansi. Nakon 2-6 prosle sezone, ocekivao sam da ce pokusati da im daju 10.
John Coltrane Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 29 minutes ago, Cash said: E jbg Coltrane samo si pao na Bazel A video si sta nisam igrao - RBS usao, Porto vodi, Ajax usao.
Cash Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 13 minutes ago, John Coltrane said: A video si sta nisam igrao - RBS usao, Porto vodi, Ajax usao. I Junajted je usao.
John Coltrane Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 33 minutes ago, Cash said: I Junajted je usao. Na PL temi sam napisao da ocekujem pobedu, ali nisam smeo odigrati. Eto, pre bih stavio pare na Live (koji uopste ne igram) protiv Tottea, nego na UTD. Ali sam ih uhvatio protiv FKP. .
Miljenko Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 (edited) Red je da udje jedan NFL tiket. Prodje 8 parova u prvom terminu, od preostala 3 Carolina je najsumnjivija, mada se nadam da mogu ostati u okviru ovog hendikepa. Edited October 27, 2019 by Miljenko
Cash Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 17 minutes ago, Miljenko said: Red je da udje jedan NFL tiket. Prodje 8 parova u prvom terminu, od preostala 3 Carolina je najsumnjivija, mada se nadam da mogu ostati u okviru ovog hendikepa. Poslusao Mandiga i odigrao singl na Tampu. Kad sam pao sam se brzo setio zlatnog kladionicarskog pravila: ne kladi se na sport o kome nemas blage veze
Recommended Posts