189- Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 jel zna neko zasto je tolika kvota na torino kod kuce protiv napolija? nisu oni salernitana pa da su toliki autsajderi. jos je napoli igrao evropu tokom nedelje.
Miljenko Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 (edited) Dvojka je oko 1.90, Kec pada ispod 4. Meni je to realna postavka, ipak su ovi pacerska ekipa i za klasu slabiji od Napolija. Da gostuje Inter, dvojka bi bila izmedju 1.75 i 2. Za Juve oko 1.50 verovatno, mada mi to deluje previsoko, za toliku razliku u kvalitetu. Edited October 6, 2019 by Miljenko
189- Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) pa torino je kod kuce, kvota 3.85. 1x je 1.90...jos koulibaly ne igra... sta kaze @Cash za olimpiju jel se moze mirno igrati tu dvojka Edited October 6, 2019 by 189-
Miljenko Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 Pogresno napisah, domacine i goste. Ispravio sam. Sada bar sledi reprezentativna pauza, pa me nece navlaciti fudbal na tanak led.
Cash Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 1 hour ago, 189- said: pa torino je kod kuce, kvota 3.85. 1x je 1.90...jos koulibaly ne igra... sta kaze @Cash za olimpiju jel se moze mirno igrati tu dvojka Za Olimpiju nema nista mirno evo gube 1:0
ubibobi Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Nije mi dobro dok čitam o tom čemeru a čak ništa nisam ni uplatio RIP☹☹
189- Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 55 minutes ago, Cash said: Za Olimpiju nema nista mirno evo gube 1:0 hvala bogu pa sam ih preskocio i igrao psv 1-1
Cash Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) 30 minutes ago, 189- said: hvala bogu pa sam ih preskocio i igrao psv 1-1 I PAO si na PSV @zverka nema potrebe da me saljes u kurac,nista lose nisam mislio. Edited October 6, 2019 by Cash
Miljenko Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 (edited) Danad fudbal nisi mogao provuci i da si znao rezultate unapred. Malo je falilo da na prvom tiketu promasim sve. Edited October 6, 2019 by Miljenko
Miljenko Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 (edited) Meni se cini da je pre bilo lakse pogoditi fiks. Zato ga i igram samo kod MLB meceva, posto imam ove dodatne hendikepe. Svakog vikenda stavim na papir fiks tiket, da vidim kako bih prosao i retko kada bih imao dobitni na fudbalu. Redovno uleti neko iznenadjenje, pri cemu je ovaj vikend posebno los. U zivotu mi je duzi hokejaski tiket. Cekace se Schwenninger-Nurnberg na 5+ izgleda, za 20+ kvotu kada vec ove verovatnije stvari ne dolaze. Edited October 6, 2019 by Miljenko
Bogotac Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) Naravno da kladze imaju udela,ogromne cifre se vrte,pa kladza je recimo sponzor bila Reala,ne znam da li je sada,Bwin je u pitanju.Sada su se spojile neke 2 online kladze,zaboravih im ime,valjda Paddy i jos neka,vrednost nove kompanije nesto preko 11 milijardi.Pametnom dosta.Krivo mi sto ne pratim NHL,ubilo se za golove Edited October 6, 2019 by Bogotac
renne Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Ja ću opet malo da iskuliramSrećom idu repsracije pa tu nema šta da se igraDanas baš katastrofa
Miljenko Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 34 minutes ago, Bogotac said: Naravno da kladze imaju udela,ogromne cifre se vrte,pa kladza je recimo sponzor bila Reala,ne znam da li je sada,Bwin je u pitanju.Sada su se spojile neke 2 online kladze,zaboravih im ime,valjda Paddy i jos neka,vrednost nove kompanije nesto preko 11 milijardi.Pametnom dosta.Krivo mi sto ne pratim NHL,ubilo se za golove Prosle sezone se desavalo da svi dolaze 5+ i sire rutinski. I ne moras da gledas. Ja recimo NBA igram iskljucivo na osnovu statistike. Ima samo par timova, koji su za izbegavanje. Neefikasan slab tim nije problem (padne im odbrana, pa ih natrpaju), dok su dobre ekipe, sa odlicnim golmanom vec za preskakanje. Za zaobilazenje su Boston, NY Islanders, Anaheim, Arizona, St. Louis. Ako ih ipak igras, nemoj jace (desava se naravno da i kod njih bude golova, zato su ovi 5+ overi i laki za igru). Bonus je sto se golman izvlaci uvek i na 2 razlike (povremeno i na 3, ako je veliki rivalitet u pitanju).
Recommended Posts