Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Gotovo, uplatio sva 4 para + Oklahomu 2, da mi "pojaca kvotu". Sok je vec opeglao Bogdanovica laganeze, idemo dalje.

Posto sam bio na nekoj slavi, ostao sam budan dovoljno da pogledam malo Smiceka i ovog Vilijamsa. Otprilike se igra u skolskoj sali pred 7-9 ljudi u publici, a kvalitet tenisa nije mnogo bolji od onoga sto sam ja igrao sa drustvom kad smo isli da prangijamo tenis par meseci nakon sto je u Mitrovici otvoreno ovih 4-5 terena. Ovaj moj ce dobiti ali cu definitivno da nastavim da igram ove pavijane samo za sitne pare, nikako za jace.Sok ce prebiti bilo koga od ove dvojice u finalu, to je cist zicer.

Edited by Zli Gli

U tenisu je lova. Sva trojica rutinski po 2:0, iako je pre meca kvota na Violu skocila na 1.9 a on prebio tog nekog japanskog klinca za kojeg sam sinoc prvi put cuo, cak bilo 6:0 u prvom setu. Oklahoma isto rutinski ali na Hjuston - Portland palo 236 poena pa sam ga kvalitetno izduvao :D

Samo jedan under je dosao nocas, i to na Dalasu.. :isuse: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Ja pogodio dvojku na GS bez hendikepa i dvojku na Oklahomu sa hendikepom. Ali promasio sinoc ostalo.Sent from my cigla using Tapatalk

• Author

Dodjose oba NBA para kod mene, ostalo propast ziva.Kada ne odigram overe, dodje gomila. :isuse:FudbalArsenal 3+Everton w2Dortmund 1Man City 1Bayern 2Barsa 1Real 1Barsa 3+Real 3+Man Utd 2, tim 2+Dumbarton 3+Cardiff tim 1+Blackburn tim 1+Crawley tim 1+Gillingham tim 1+Fleetwood tim 1+Prevacivacki:Arsenal 3+Man City 1Bayern 2Man Utd tim 2+Barsa 3+Real 1

Ja pogodio dvojku na GS bez hendikepa i dvojku na Oklahomu sa hendikepom. Ali promasio sinoc ostalo.Sent from my cigla using Tapatalk
hihi

Ne smej se tudjoj nesreci nego daj predloge za danas.

Nemam vremena da se fokusiram™, idem na derbi :isuse:

Jel moguce da ces da dozvolis da ti se Nikodije posere na glavu?

Ne idem ipak.Igrao sam da ce biti golova na Ajaxu, Bayernu, TNS-u i Dinamu Z.

Šta bi sa Dynamo-Zenit?

Šta bi sa Dynamo-Zenit?
Prekid pred kraj 1. poluvremena, golman Dinama pogodjen petardom..Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
  • Author

Prekid u 35. minutu. Problemi sa publikom.

• Author

Pretpostavio sam da ce fix biti kilav, nakon sto je Arsenal dosao 7+. :sleep:Everton gubi od Readinga. :isuse:Na ovo sa Realom i Barsom, da jos dodam:FudbalCatolica 3+Colo Colo 3+NBAMemphis 2San Antonio 1Miami dop>197.5