Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Nista meni ovde nije jasno. BIH juce i da razumem, no ovi imaju top tim i pola sata igraju 0-0 protiv ovih amatera.:rolleyes:

Sta onda da ocekujem od MLB, NHL i slicnih stvari, gde su timovi egal.

Posted

Mora da su ih kladionice prijateljski zamolile da im ne daju vise od tri komada. Drugo objasnjenje ne postoji 

Posted

Postaje deprimirajuce igrati nesto, kada ni ove proste stvari ne dolaze.:yawn2:

Posted

Meni ovi izbise solidne pare. Glupe reprezentacije.

Posted

meni ulete 18 kvota

nemci, hrvati, vels i škoti

Posted
22 minutes ago, Miljenko said:

Meni ovi izbise solidne pare. Glupe reprezentacije.

Ja sam uvek dobro prolazio sa repkama ali ovo danas je bilo uzas. Jebena Belgija ne moze da napuni(ustvari moze da napuni ali nisu hteli) 1 San Marino. Najgore od svega je sto ih uopste nisam hteo da igram:isuse:. Slovenci dali gol,Nemci lagano usli u 3+, Avstrija je napunila Letoniju i ovi slepci Belgijski ne mogu da uvale bar 6,7 komada 1 San marinu. A i Wales isto ne moze da pobedi kako treba 1 Azerbedjan. 

Posted (edited)

Ja sam danas uhvatio 4 singla i u kombinaciji 2 dubla i jedan 4fold tiket Jokića over skokove, Huanča under skokove, Browna iz Portorika under asistencije i onog pleja iz Venecuele under asistencije. Na ovu dvojicu je čak bila kvota 2,10. 

Ali ne lezi vraže, popodne sam promašio 3 vezana singla za po pola koša. Od toga na svakom je bilo bar 40 sekundi vremena da padne tih pola koša na bilo koji jebeni način. I ne može. Jedna je otišla u produžetak a ja zbog kvote 0,1 veće igrao samo zadnju četvrtinu. Bogotac.

A da volim iz zajebancije nekad da odigram sve under golove u fudbalu. I složio sam tiket večeras sa 25 kvotom i pao na prvi par onaj Bezier gde je već na poluvremenu bilo 2:1. Pogledam malopre sve lagano došlo ostalo. 

Edited by theanswer
Posted

Theansweru jel se isplati sutra opet roknuti na Cesku ili če Aco da pobedi na bazi k....