Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Izgleda da cu morati da preskacem Dortmund, kao i prosle sezone. Prvo su uspeli protiv Bayerna da ne odu u 3+, a sada igraju sa prvim timom 0-0 na poluvremenu, protiv nekih dunstera.

Posted (edited)

1/3 (fudbal 0/2, MLB 1/1), Liverpool je dosao 5+. Ko se kupa lati, od kupa i gine; potvrdilo se jos jednom. Dortmund 28 suteva, od toga 12 u okvir gola i nista. Dobro, dobili su 2-0, ali to je nista, za moja merila. Dobro je sto je na drugom pao i Andelecht, 0-0 sat vremena sa igracem vise, ne kapiram. Liverpool je dao 4 gola do poluvremena i kada sam ocekivao 7+, samo 5+ dolazi, meh. MLB tesno, ali uspesno. Tja, ocekivao sam sam da lagano prodje sve. I dalje ne kapiram da za 90 minuta ljudi ne mogu da ubace 2-3 lopte u gol, tim pre sto je jedna ekipa totalni favorit.

Srednji ulog danas.

Fudbal

West Ham-Man City 3+

Salzburg-Wolfsberger 3+

Genk-Waregem 3+

Ajax-Emmen 3+

Kvote 2.13, 1.62.

Na kraju balade Nemce stavih na neki siri tiket, Kao i Tottenham, koji je ranijih godina bio prilicno nepouzdan za golove. City gostuje, no protiv danasnjeg rivala retko nisu isli u 3+; Salzburg, Ajax i Genk su prilicno verovatni mecevi za goleade.

Oba tiketa su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Elgin P2+ V 2P2+, Albion P2+ V 2P2+, Edinburgh 1X, Forfar P2+ V 2P2+, Falkirk 1X, Inverness 1X, Morton P2+ V 2P2+, Solihull1X, Fylde !X, Harrogate P2+ V 2P2+, Crewe P2+ V 2P2+, Swindon P2+ V 2P2+, Portsmouth 1X, Doncaster P2+ V 2P2+, Peterborough P2+ V 2P2+, Gillingham P2+ V 2P2+, Cardiff 1X, Fulham 1X. Kvota 80.37.

MLB

Miami-Atlanta H2(+1.5) (Alcantara-Soroka)

Boston-LA Angels >9.5 (Porcello-Heaney)

Kvota 1.83.

Forma startera, Alcantara 0-1 6.32 ERA 1.60 WHIP, Soroka 0-0 2.41 ERA 1.18 WHIP. Alcantara kod kuce 2-7 4.68 ERA 1.38 WHIP, Soroka na strani 6-0 1.45 ERA 0.94 WHIP. Pobede i porazi, Miami 2-8, Atlanta 6-4. Sezonska serija 11-3 za Atlantu, tekuca 1-1.

Porcello 2-1 5.09 ERA 1.30 WHIP, Heaney 0-2 5.28 ERA 1.63 WHIP. Over trend, Boston 7/10, LA Angels 8/10. Serija plus i minus.

Slabija grupa.

Siri tiket, Atlanta 5I 2, Houston 5I 2, Minnesota 5I >4.5, NY Mets <9.5, Chicago Cubs 5I H2(+1), St. Louis 5I H1(+0.5), San Diego >6.5, LA Dodgers >6.5. Kvota sa bonusom 20.76.

Edited by Miljenko
Posted

Mogao je Ajax malo spretnije u prvom poluvremenu. Ako sam negde ocekivao tri komada u prvom delu meca, to je ta utakmica. 

Srecom te Salzburg i City donese fine bonuse, pa se i ne nerviram kao sto bih inace.:sleep:

Posted

YB mi pocupa zivce. Inace dosao je i Bazel i Siti (naravno) i Ajax vodi 3:0 od ovih sitnijih.

Rozenborg dize formu, a predlazem vam jos i Djurgarden koji je u opasnoj formi 11 meceva bez poraza uz samo 3 primljena gola (zadnji poraz od AIKa a u ovih 11 je i remi sa Malmeo)

Screenshot_2019-08-10  Sportska Kladionica Mozzart .png

Posted

Genk je bas danas odlucio da se muci protiv pacera. Kada sam video 0-1 u 6. minutu, ocekivao sam rutinskih 3+, no sada vec nisam tako siguran.:huh: Ajax je kasno krenuo da puni, nista od bonusa.

Posted (edited)
1 hour ago, Miljenko said:

Mogao je Ajax malo spretnije u prvom poluvremenu. Ako sam negde ocekivao tri komada u prvom delu meca, to je ta utakmica. 

Srecom te Salzburg i City donese fine bonuse, pa se i ne nerviram kao sto bih inace.:sleep:

Ajax je i prosle sezone znao cesto da dodje 0-1 gol u 1.poluvremenu a onda bude kanonada u drugom. Odlican dan za mene, za tebe kako je moguce da si propustio Rosenbprg 3+ :D  bilo 5-2. 

Bravo Johne 

Edited by Cash
Posted

Rosenborg ima 7/17 3+ ove sezone. Preskacem Norvezane generalno, nisu dobri za golove kao ranije.

Uhvatih City 5+, Salzburg 5+ i 7+ i spojen 3+ tiket, pa sam vec u plusu, no ovaj drugi dabl donosi dosta. Ne kapiram da je kvota u fiksu 1.16 i da se oni toliko muce.

Posted

I nisu uspeli da daju gol. Neverovatno.:isuse: Kako je ovakva dunsterska ekipa uzela titulu nije mi jasno. Ne secam se da me je Club Brugge prodao ovako.

Posted (edited)

2/3 (fudbal 1/2, MLB 1/1), Man City je dosao 5+, Salzburg 5+ i 7+. Fudbalom sam zadovoljan zbog bonusa. City efikasan u zavrsnici, a i Salzburg je dao par golova na kraju utakmice. Ajax je ponovo sporo krenuo, dok za Genk i dalje nemam objasnjenje. Imam par liga gde ovako veliki favorit nema trika da ne da gol kod kuce. MLB taman kako treba, posto je Atlanta dozvolila preokret i ostala u okviru hendikepa. Fin plus, mada je Genk skinuo dve trecine dobitka.

Srednji ulozi i danas.

Fudbal

PSG-Nimes 3+

The Strongest-Royal Pari 3+

PSV-Den Haag 3+

Fortuna Sittard-Heracles 2+

Heerenveen-Feyenoord 2+

RKC-AZ Alkmaar 2+

Kvote, 1.72, 1.77.

Dabl lici da nema gde da pusti. Dve ekipe koje standardno igram, ubedljive pobede u najavi. Kod Holandjana je bilo tesko odluciti se zbog kvalifikacija za EL, te je samo PSV otisao u 3+, ostalo opreznije.

Prvi tiket je u jacoj grupi.

Prateci tiket, Arsenal 2+, Man Utd 2+, Leipzig P2+ V 2P2+, Eintracht Frankfurt 2+, Lillie 1X, AZ X2, PSV P/K1, Standard 2+, Braga 1X, Palmeiras P/K1, Ludogorets 1X, Midtjylland X2, Brondby 2+, Spezia P/K1, Chievo P/K1, Frosinone P/K1, Empoli P/K1, Videoton x2, Kongsvinger 2+, Viking P2+ V 2P2+, FCSB 1X, CSKA Moscow 1X, Atlanta 2+, LA FC P2+ V 2P2+, Penarol X2, Plzen 2+, U. Catolica 1X, Rangers 2+, AIK X2, Hammarby 2+. Kvota 79.30.

MLB

Baltimore-Houston H2(+1.5) (Wojciechowski-Verlander)

LA Dodgers-Arizona H1(+1.5) (Ryu-Leake)

Boston-LA Angels >9.5 (Cashner-Sandoval)

NY Mets-Washington H1(+1.5) (Jacob deGrom-Sanchez)

Kvote, 1.38, 1.81.

Tri starta unazad, Wojciechowski 1-2 6.32 ERA 1.40 WHIP, Verlander 3-0 0.47 ERA 0.58 WHIP. Wojciechowski kod kuce 1-3 4.91 ERA 1.27 WHIP, Verlander na strani 9-2 2.76 ERA 0.78 WHIP. Fiks trend, Baltimore 3-7, Houston 9-1 (8 vezanih pobeda). Sezonska serija 4-1 za Houston, tekuca 2-0 za goste.

Forma startera, Ryu 1-0 0.92 ERA 1.02 WHIP, Leake je imao ok debi u novom dresu, 2 njemu pripisana poena tokom 5+ ininga protiv Philliesa.. Ryu kao domacin 8-0 0.89 ERA 0.79 WHIP. Ryu protiv Diamondbacksa 5-3 3.30 ERA na 15 startova, Leake 5-6 4.02 ERA na 12 nastupa protiv Dodgersa. Pobede i porazi, LA Dodgers 8-2, Arizona 6-4. Sezonska serija 9-5 za Dodgerse, tekuca 1-1.

Cashner 1-2 7.64 ERA 1.81 WHIP, na prethodna 3 nastupa. Sandoval ce imati drugi MLB nastup danas, prvi start. Cashner na Fenway Parku 5-3 5.19 ERA 1.47 WHIP. Over trend, Boston 7/10, LA Angels 8/10. Serija 2 plusa i jedan minus.

Jacob deGrom 2-0 1.29 ERA 0.86 WHIP, Sanchez 1-0 3.00 ERA 1.11 WHIP, na poslednja 3 nastupa. Ucinak timova, NY Mets 9-1 (8 pobeda u nizu), Washington 4-6. Sezonska serija 10-5 za Metse, tekuca 2-0 za domaci tim.

Prva stvar je na kombo tiketu.

Siri MLB tiket, Boston 5I H1(+0.5), Houston >7.5, NY Yankees 5I 2, NY Mets 5I H1(+0.5), Chicago Cubs 5I H2(+1.5), Atlanta 5I 2, Minnesota 5I H1(+0.5), St. Louis 5I 1, LA Dodgers 5I 1. Kvota sa bonusom 34.52.

Edited by Miljenko
Posted

Zategoh malo jace zbog jucerasnjeg dobitka. Sve u svemu sjajan vikend

Screenshot_2019-08-11  Sportska Kladionica Mozzart .png

Posted

Sve neki mrljavi mecevi u Holandiji, a sada se i PSV muci.:dry: Naporan dan za gledanje utakmica.

Nadam se da ce bar PSG i The Strongest lagano doci.

Posted

PSV jedva. PSG igra uzasno sporo; samo mi nije jasno zasto Di Maria ne igra. Bez njega im kreativnost tezi nuli. 1-0 na poluvremenu protiv tima sa ovako smesnim budzetom je stvarno sramota. The Strongest zato rutinski, kako smo inace i navikli od njih.

MLB sareno, cak se i Astrosi muce.