Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Cash said:

Prva trecina Islandersi imali 3× igraca vise i samo jedan udarac u okvir gola. Ko City u fudbalu kad pimpluju oko gola

Sada je moglo da se otvori, no ljudi ne umeju da realizuju 5 na 3. Pittsburgh i Tampa bi rutinski dali po dva gola. Ovo lici na jedan od onih dana kada sve dolazi kontra.:dry:

Posted
4 minutes ago, Miljenko said:

Sada je moglo da se otvori, no ljudi ne umeju da realizuju 5 na 3. Pittsburgh i Tampa bi rutinski dali po dva gola. Ovo lici na jedan od onih dana kada sve dolazi kontra.:dry:

Uzas. Hk Jesenice bolje igra sa igračem vise

Posted

Evo situacije na terenu. Granica poena na KC - IND je 56.5. Ja ne umem da odigram under, ali mozda nekome pomogne ovaj prizor da se odluci za over ili under.

Posted

Kakva su iskustva sa poenima po snegu? Kapiram sa jedne strane teze kontrolisati loptu, pa ce igrati mozda opreznije.. Al moguce i vise gresaka. Jebem li ga. 

Posted (edited)

Eh, trebalo bi da je teze postizati poene, mecava je, vetar, sutevi za 3 poena otezani...itd...ali...

Evo jedne utakmice u snegovitim uslovima, mozda pomogne u proceni:

EDIT: Sad nece da mi pusti video, ali kad se klikne na naslov baca na youtube.

Edited by Nesh
Posted

Ja se secam meca New England-Tennessee, pre solidnog broja godina. Najavljena mecava, granica za poene pada, svi igraju minus. Ja odigrao plus na 40.5, pred pocetak je pala do 37.5. Prva cetvrtina 0-0, a onda 42 poena u drugoj. Gosti su gubili lopte kao na traci.

Posted (edited)

U Maxbetu sada 53.5, u Mozzartu isto, ali ne znam koliko je bilo u Mozzartu. Ocekuje se manje poena, ali sto kaze Miljenko, sve je moguce. Jos nismo gledali Mahomesa po snegu, ko zna sta sve moze. :D

Obustavljam kladionicarske aktivnosti, cekam da pocne i nadam se zanimljivoj utakmici. :)

Edited by Nesh
Posted

Ne moze bez nerviranja, al' nek se bar nesto dobija.

d5fd107e-77f8-43ec-b43e-34491b459e5d.png

4d0678d1-74aa-4d67-882e-9db254225ac2.png

Posted (edited)

Nhl: Toronto w1

Pitsburgh w2 (sumnjiv mec)

Buffalo-Tampa 6+

Chicago-Vegas 6+ ili Chicago daje vise od 2.5

Minnesota 1 ili Minnesota daje vise od 3.5

Edmonton 1 ili Edmonton daje vise od 3.5

San Jose 1

Washington-Columbus 6+ ili Columbus daje vise od 2.5

5+ mecevi: Buffalo-Tampa, Washington-Columbus, Minnesota-Detroit,  Chicago-Vegas i San Jose-Ottawa

NBA: Minnesota-New Orleans vise od 229.5 poena

Orlando-Boston 2

Oklahoma-San antonio 1 ili Oklahoma daje vise od 113.5 poena

Sacramento-Charlotte 1

Utah-Chicago(+7.5)  1

Edited by Cash
Posted

Coltsi zivi ocaj. I ne primirisase iznenadjenju. Postigose specijalci TD, inace bi bili na nuli.

Posted

31 poen u poluvremenu i nista od plusa; kakav glup dan.:isuse:

Posted

+1 i nije prvi put u sezoni da iz subote na nedelju budu blesavi rezultati 

Posted

Da. Cesto se desavalo da sto mukotrpno skupljam tokom nedelje, vecinom ispucam za vikend.

Jedino je dobro sto preskocih NBA; tu bih promasio bukvalno sve sto sam razmatrao.:laugh:

Posted

Nista od iznenadjenja u NFL, ali ih u u NHL nije manjkalo. Ko ce sve to da pohvata. :dry: