Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Los dan. Hokej moram na winnere, kada igram fix. Fudbal dosao kilavo, ali sam to ocekivao, pa zato i samo jedan singl.Feievi ne mogu u gostima da dobiju iole ozbiljan tim. <_<Preskocih sinoc moju omiljenu ligu, tacnije kup, i svi jaci timovi dodjose 3+. :isuse:FudbalBurton w2U. Espanola 3+HokejZvolen 1Sparta S. 6+Tonsberg 6+KosarkaBarsa doh2(-5.5)San Antonio dop>189.5Miami dop>199.5Prebacivacki:Burton w2U. Espanola 3+Zvolen 1Sparta S. 6+Tonsberg 6+

glavni tiket za vikendnapoli 1hanover 1inter 1fiorentina 1atl mad 2

Švedski hokej: Lulea - Linkoping 6+ @ 2,4Oba tima bez prvih golmana, plus Lulea bez dva standardna beka... Ovo ću probati u sistemu (inače na Luleinim utakmicama pada samo 3,1 u proseku) :unsure:

Mozzart vs InternetMislite o tome... :fantom:

I ti dodjes da uplatis a ono kvote promenjene :DNego, kako sam sad pao na Fener. Covek dao kos za Himki posle isteka vremena i sudije priznale, kraj 71:70. Stavio hiljadu po kvoti 3, nije mi toliko zbog para koliko sam izneverovao da su priznali kos.

Pa promjenjene su sad 3 sata kasnije. Bilo je sasvim dovoljno vremena da se zajebe neki lokal.Inace, za neupucene posto je sad ispravljeno, pocetne kvote su bile 2.2 - 1.7 a onda je Pinny izasao sa 1.7-2.3 :)I dalje pada kec...

Švedski hokej: Lulea - Linkoping 6+ @ 2,4Oba tima bez prvih golmana, plus Lulea bez dva standardna beka... Ovo ću probati u sistemu (inače na Luleinim utakmicama pada samo 3,1 u proseku) :unsure:
0:0 posle 2/3.. :D :isuse:
Pa otisli su u produzetke i tek tamo je bilo 1:0 aaaaaaaaaaaaaaaaaa (na bet-at-home placali 2.7)

Ja inace njih uvek igram under, sad rek'o da probam posto su bez golmana.. :)Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Nisu bez golmana vec samo ne brane najbolji golmani :lol:

Niksi 2Majami 2Viola 1Sugita 1Ram 1 (1.35, najmanja kvota, naravno, izgubio od nekog Basica :isuse: )Radzive Rame, najebem ti se mame.

• Author

Juce, nocas, pomak na bolje, uzeh nesto sitno. Kombo ne uspevam da sastavim. :dry:FudbalTranmere tim 1+Cluj tim 1+Galatasaray tim 2+Top Oss 3+HokejMagnitogorsk w2Dynamo w2St.Petersburg w2Eisbaren w1Salzburg 6+Davos w2NBAOklahoma 2LA Lakers doh1(-5.5)Prebacivacki:Magnitogorsk w2Dynamo w2St.Petersburg w2Eisbaren w1Galatasaray tim 2+Top Oss 3+

Edited by Miljenko

Uslov 3/3Bangor 3+...1,35Hihon 1...1,75Benfika 2...1,4___________Galata 2-1Den Bos 2-1G. A. Eagles 2-1Ujpest 2-1Excelsior 2-1Petrolul 2-1Verona 2-1sistem 2/7

Jel se kladi neko na tenis? Hocu da uzmem 2 od ova 3 ali ne znam koji ce sjebati... dakle:- Viola protiv nekog Japanca u Jokohami, kvota oko 1.70 iako je Zabar stari lisac za celendzere- Sok protiv Bogdanovica, kvota oko 1.45 ali mi je ovo zicercina teska, prebice ga Dzon rutinski 2:0- Smicek protiv Vilijamsa, i ovo mi se cini kao prilican zicer a kvota je finih 1.50Jebe me sto Viola igra protiv domaceg igraca a i pitanje je koliko se privikao na vremensku razliku, mada je opeglao vec trojicu na ovom turniru i nece valjda sad jesti govna. Ovaj Japanac dobio sunarodnika Itoa sto ce reci da nije bas pajser ali Mateo bi to trebao da resi u dva seta, ako ne bude namestanja.Treba da izaberem 2 od ova 3 i vezem sa underom na Portland (198), mislim da to dolazi rutinski.

Izbegavam da igram celendzere, ali kad bih birao izbacio bih Violu