Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

16 hours ago, Miljenko said:

O da. Povezivanje je standardni problem. Obicno padne jedna stvar/tiket, ma koliku kvotu pravio (juce Holandjani, kao skroz sigurna stvar).

Jedino da povezujes po dve i odigras zajednicki tiket. Vidim da imas dovoljan procenat pogodjenih meceva.

Kako zajednicki tiket?

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Ceo tiket (kao sto standardno igras), sam nazvao zajednickim (dobro, mogao sam naci bolji izraz). Posto obicno pada jedan par, cini mi se da bi razbijanje istog na 2-3 manja (uz igranje celog za neku simbolicnu sumu), bilo pun pogodak.

5/6

6/7

5/7

...po izboru

:fantom:

Al naravno singl je majka kladjenja. 

• Author

Znam, makar i sa ovim manjim kvotama. No ponekad se covek polakomi.:sleep:

Edited by Miljenko

2 hours ago, Miljenko said:

Znam, makar i sa ovim manjim kvotama. No ponekad se covek polakomi.:sleep:

Sa manjim kvotama definitivno single nije majka

• Author

Jeste i sa manjim, ako mozes da odrzis dobar procenat prolaznosti (sa mojim standardnim, recimo kada je MLB u toku, 75% mi je neophodnost).

Odigraj single kvotu 1.25 od 5 pokusaja pogodis cetiri puta i vec si u minusu. 

• Author

Nisam u minusu, vratio sam pare. No ne mora svaka da bude takva. 

Sada kada je MLB van sezone, tesko je naci i te male sigurne, pa zato i pokusavam ove dablove.

Za CL sutra se vec premisljam. Igram samo 2 para sigurno, obe 3+ kvote su oko 1.50.

Singl sa manjom kvotom otpada zbog uplate, sistem takodje, dakle ostaje jedino "skracivanje" tiketa. Moje uplate ne idu preko 1000-2000din, ja radim u privatnoj firmi za platu :(

• Author

Pa i ja ne igram preko toga, povremeno i ispod 1000, ako nisam previse uspesan (kako sa kladjenjem, tako i na poslu). 

Zavisi doduse sta ocekujes od tiketa. Ako je to da odmah uzmes 4-5 vecu kintu (ili vise), onda ok; inace je i mali plus/povracaj, ponekad dobra stvar.

Pa video si, kvote od 4 do 8. Tako zadnjih godinu dana kad sam definitivno raskrstio sa onim "astronomskim" kvotama.

• Author

OK. Ima to logike; vikend+ CL, EL, nije previse tiketa. Jedan prolaz pokriva dosta odigranih stvari. Ja sam baksuz, te se cesto desavalo da duze ne pogodim taj spojen tiket, odatle i ovo igranje singlova, dablova i slicnih stvari.:sleep:

Nhl: Boston w1, Washington w1ili tim1 4+, Pitsburgh w1 ili 6+, Arizona-Philadelphia 6+ ili tim1 4+, NY Islanders w1

Nba: Indiana-Houston under 216.5, Orlando 1 ili over 212.5, Detroit 1, Oklahoma 1 ili tim1 over 117.5, Denver-Boston under 211.5, La Clipers-Minesota(+3.5) 1 ili tim 1 over 114.5, GSW-Memphis over 215,5 ili tim1 over 216.5 ili tim 2 over 102.5.

Edited by Cash

utah toronto otp 102.5