Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne razumem, on dao gol iz penala u penal seriji? To ne bi trebalo da se racuna...

edit, nisu svajcarci imali penale, tek sad ne kontam na sta mislis :) 

Edited by Timmy
Posted

Ne racuna se autogol kao gol golmana.

Posted

Fudbal 0/3, MLB 0/1. WC sam ocekivano promasio, malo pokusaja u zavrsnici meca. MLS me je docekao na penal, Atlanta 1-1, LA FC 0-0. MLB ocajno. Verlander novi poraz, Cubsi prodjose. Ovo mu dodje ono sto moj komsija kaze, gledaju u tiket; cim sam odigrao jace, nije doslo nista. Mukotrpno sam skupljao budzet tokom nedelje, i na kraju je ostala cetvrtina istog, pred samo bankiranje.

Danas minimalni ulozi.

Fudbal

Elfsborg-Hammarby 3+

Copenhagen-Horsens 2+

Randers-Brondby 2+

Kvote, 1.64, 1.46.

Svedjani deluju zanimljivo za 3+, dok su Danci tek krenuli, pa ih ispratih opreznije.

MLB pauza do cetvrtka, posto All-Star mec i nije previse za igru.

Posted

E Meridiana... :lol:

kao sto sam pisao, sinoc vidim 5000 din na racunu koje nisu postojale. Krenem da pretrazujem dobitne tikete i vidim proknjizen tiket golman daje gol po kvoti 25, krenem da gledam rezultate, pitao ovde, neke drugare... ma ne postoji gol golmana ns SP.

I ja preventivno (neplanirano naravno) puknem sve to nocas na lajvu i dodje nalog na nulu. Malopre gledam stanje racuna minus 5000. A ovaj tiket sagolmanom gubitni. Shvatim da su se prvo zajebali i proglasili tiket dobitnim, a onda shvatili da je greska, pa mi uzeli te pare. Al posto je na racunu nula oni me prebace u minus. A minus na racunu u kladionicama nije moguc jer tako nesto jednostavno ne postoji kod njih. Al meni stoji minus.

Ja na njhiov sajt i chat, napravim se lud, pitam kako je moguce da mi je racun u minusu kad je to nemoguce, Ona kaze da je to cudno i da ce da proveri... i nema je bar 10 min. I napise mi da osvezim stanje, kad ono nula. Pitam je sta se dogodilo i dalje se pravim lud da vidim sta ce da mi kaze. A ona kako je tehnicki problem u pitanju i kako je sad sve ok.

A sigurno su shvatili o cemu je rec. Medjutim posto sam potrosio te pare, oni su sad nemocni. Ja mogu da kazem da sigurno ne bih ighra to sto sam igrao nocas da sma znao da novac nije moj (kao sto stvarno ne bih igrao)... Tako da su uradili jedino sta su mogli, a to je da mi poklonise tih 5000 din.. Ni kriv ni duzan prevarih nenamerno kladionice, madaq nisam imao korist od toga.

Posted

Hm...Timmy, jesi uplacivao nesto na racun posle toga? Ne bih se zacudio da cekaju novi tehnicki problem da ti skinu to ako ponovo uplatis na racun...

A ko bi ga znao, mozda su i otpisali na svoju stetu...

Posted
12 hours ago, Nesh said:

Hm...Timmy, jesi uplacivao nesto na racun posle toga? Ne bih se zacudio da cekaju novi tehnicki problem da ti skinu to ako ponovo uplatis na racun...

A ko bi ga znao, mozda su i otpisali na svoju stetu...

Nisam :D Al mislim da je ta prica zavrsena. Jednostavno su nemocni.

Posted

Zvezdu treba igrati uvek 0-1. Ok, mozda danas ne udje, jer su ti protivnici valjda totalni slepci, ali inace moze skoro uvek i to je sigurica.

Posted

Fudbal 1/2, prosao je prateci teniski tiket. Prodje 2+ kombinacija, ne bunim se. Svedjani 0-0. Ovo je bolja varijanta, u odnosu na prvo planirana tri 3+ singla. Cim se zavrsio Wimbledom, prodje jedan sirok tiket, desetak igraca uzimaju set (kvota oko 4).

Tja, cak i uzeh nesto, sa ovim smesnim ulozima.

Danas nesto jace.

Fudbal

APOEL-Suduva 2+

Legia-Cork City 2+

Malmo-Drita 3+

Zvezda-Spartaks 3+

Levski-Vaduz 2+

Honved-Rabotnicki 2+

Kvote, 1.38, 1.68, 1.80.

APOEL juri 2-0 pobedu minimum (prvo sam hteo 3+, no da se ne zalecem). Legia ima 1-0 iz prvog meca, protivnik je mnogo slabiji, mogli bi bar do kilavih 2-0 u revansu. Malmo i Zvezda su totalni favoriti i ocekujem ubedljive pobede. Tu je i EL kombinacija. Levski i Honved nose minimalne zaostatke sa gostovanja; 2+ kvote su odlicne, te probah dabl.

Prateci tiket, Albion 2P1+, Brechin 2P1+, Dumbarton P1+, Alloa 2P2+, Berwick 2P1+, Peterhead P2+, Clyde P2+, Inverness 2P2+, St. Mirren P2+, Falkirk 2P2+, Motherwell P2+. Kvota 77.48.

Teniski tiket, Delbonis, Bolelli, Ferrer, Granollers, Stakhovsky, Ramanathan, Muller, Lajovic, Marterer, Vesely, Trungelliti, svi uzimaju bar set. Kvota 5.39.

Posted

Kako je izgledala prva utakmica Apoela? Po statsima deluje da su ih razbili nakon sokantnog pocetka, a i po komentarima koje sam citao.

Apoel 1 i 2+ prvo je 2.05, to mi ne deluje lose. A razmisljam i da vezem Apoel i Zvezdu 1-1&2+, ali nesto mi je sve teze da igram iz keca, vise volim da padnem nakon 90 min.

Posted

Kakvi rezultati.:isuse: 

Prolazi najsumnjiviji tiket; Malmo jedva 2-0; APOEL milion sansi i nista, 1-0.

Najsmesnije je da ce verovatno proci jos jedan teniski tiket.

Posted

nestvarno kako apoel nije dao gol u drugom. ne mogu da uhvatim nista

Posted

Tja, ove CL i EL kvalifikacije mi retko donesu nesto, a vidim da ni ova godina nece biti izuzetak.:rolleyes:

Kao sto volim da kazem, nista nije sigurno, dok ne krenu Real, Barsa, City, Liverpool i slicno.