Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Sada videh, da nisam stavio kvotu za Argentinu, 1.71 za 3+.

Pada kvota na Urugvaj; otvorili su sa 3.35.

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Nigerija pobedjuje i Mozes daje gol @ 25,00

Ajmo jos 1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Igalo jebem ti sve po spisku. Kvota 25 eeeeeej jebenih 25!!!!

Alo ne diraj mi Igalo. Ne psujem ni ja vama gore Svilajnac i Svrljig... :fantom:

• Author

:laugh:

• Author

Fudbal 1/1, MLB 2/2, prosao je kombo tiket konacno. Udje nekako Argentina u 3+, kada sam vec pomislio da ce ostati 1-1 (nakon par velikih sansi Nigerije). MLB dolazi uz malo srece. Washington jedva ostaje u okviru hendikepa; Yankees rutinski, kao i Brewersi; Cubsi oplevise Dodgerse. Lepo je ovo bilo, mada ne moze bez napetosti.

Fudbal

South Korea-Germany 3+

Serbia-Brazil 3+

Kvote, 1.47, 1.73.

Nemci su bili skroz jalovi protiv Meksika i malo bolji na utakmici sa Svedjanima. Ipak oni nisu Francuzi, da ne izdominiraju makar na jednom mecu u okviru grupe. Za nas je sve jasno. Verovatnoca da necemo videti efikasan mec je veoma mala.

MLB

Atlanta-Cincinnati H1(+1.5) (Newcomb-Castillo)

Boston-LA Angels H1(+1.5) (Porcello-Heaney)

Kvota 1.89.

Redsi igraju kao preporodjeni, no sa druge strane je odlicni Newcomb, te ocekujem da Atlanta prelomi seriju.

Angelsi su u padu, dok Red Soxi igraju sve bolje. Porcello ima fin trend, 1-1, 2.84 ERA, 0.95 WHIP i ovo lici na novu pobedu domacina.

Prateci tiket, Milwaukee 1, NY Yankees >8.5, Pittsburgh H2(+2.5), Texas <9.5, Arizona H2(+1.5), San Francisco <7.5, Chicago Cubs H2(+3.5). Kvota 17.39.

Ako Nemci budu drugi u svojoj grupi, u nasoj grupi bi mogla da nastane lepa muckalica borbe za prolaz i borbe za drugo mesto. :D

EDIT: Dakle, u slucaju da Nemci budu drugi, Svajcarska bi mogla ici na minimalnu pobedu, dobri stari HX, i nadati se da Orlovi nece pregaziti plitak brazilski potok. :dry:

Edited by Nesh

Nesto sam ja smuckao gore u EDITU, ne valja to nista. Ako Nemci budu drugi, Svajcarska ide na nereseno i tako obezbedjuje drugo mesto sta god da se desi. Fiks dana! :dry:

On 13.6.2018. at 20:31, FPLS said:

Ja danas stavio 20k da Spanci uzimaju, a 10k da Nemci ispadaju u grupi :D

Nikad lakša lova :fantom:

• Author

Bem ti srecu. Promasise tri zicera za 3+.:rolleyes:

• Author

Glupi WC, padas ma sta odigrao.:yawn2:

Kostarika mi obara tiket u 94. minutu, penal i lopta se odbija od ledja golmana u gol. Pa gde ce vam dusa? :blink:

Edited by Nesh

1 hour ago, Nesh said:

Kostarika mi obara tiket u 94. minutu, penal i lopta se odbija od ledja golmana u gol. Pa gde ce vam dusa? :blink:

Tole namestio :fantom:

A113550F-84B1-4840-9C04-D859D133B27B.png