Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

+1

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Balkan bet digao Spance na 8, mogao sam njih tamo odigrati a Nemce u Mocartu po 6.7 i imati u slucaju osvajanja jednih ili drugih po 9+ hiljada vise nego ovo u Pinbetu prekjuce. Kakav klasican magarac, ne znam sto sam zurio.

Zbornaja Komanda X-1 @ 4.11 

Serem kako ne ocekujem golove.. a onda vidim GG3+ po 3.6 i GG4+ po 6.3 i nisam mogao da odolimd a ne odigram to.

Dosao sam na sitnije tacne rezultate 0:0 po 0 i 1:0 po 5.

Miljenko, jesi igro suteve? 6 za pola pouvremena. Bar na bet365. Dal se poklapa sa Fifom?

5 hours ago, MayDay said:

Popunjavam neku internu kladionicu i imam nekoliko dilema,

1. Ko ce da prodje grupu, Danska ili Peru, zajedno sa Fra?

2. Meksiko ili Svedska, zajedno sa Nemackom?

Peru i Meksiko.

A mozda i Danska i Peru :D 

• Author

Jesam. 8 ili 9 trenutno, ako ne gresim. Rusi uzasni, no ipak vode.

• Author

Tja, promasicu suteve, previse su metiljavi ovi Rusi. Nista, danas nisam ni imao neki izbor, no od sutra vec ima vise meceva.

Ja se nadam golu Arapa za GG3+. Al mrka kapa, sad ce Ruje da zatvore, a ovi ence moci nista.

• Author

Ovi nesto ne broje kako treba. Nisu racunali 2-3 ocigledna suta. Moracu ipak golove da igram.

E u kurac, udje 5+, a nije GG3+. Bas lose odabrah i minnus od pola... Ovih 5+ bilo bas sitno.

Miljenko, na bet365 20 suteva primetio sam da su jedan preskocili

Edited by Timmy

16 minutes ago, Miljenko said:

Ovi nesto ne broje kako treba. Nisu racunali 2-3 ocigledna suta. Moracu ipak golove da igram.

Gde gledas, tj, sta je zvanicno?

• Author

Pisem na papiru, ono sto vidim, pa onda uporedim sa zavicinim sajtom FIFE. Izgleda da ja ne vidim dobro pojedine stvari.:laugh: