Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal 3/3, MLB 1/3. Oba meca CL, kasno udjose u 3+, no bitno je da je proslo sve. Dabl iz JA, takodje prolazi rutinski. MLB sam mogao odigrati bolje. Nisam stavio Washington i Metse, u jacu grupu; to je jedino i proslo. Dobro je sto spojih promasaje (Yankees, Houston). 

Tja, sigurno je moglo bolje; ne valja kada se covek dvoumi previse.

Fudbal

Bayern-Sevilla 3+

Fluminense-Nacional Potosi 3+

Kvote, 1.31, 1.53.

Sevilla mora krenuti otvorenije, pa ocekujem prepoznatljivu kanonadu domacina. Fluminense ima dosta slabijeg rivala i sve osim ubedljive pobede, bi bilo ravno senzaciji.

MLB

Cleveland-Detroit 1 (Carrasco-Zimmermann)

Chicago Cubs-Pittsburgh 1 (Lester-Brault)

Kvota 1.95.

Carrasco je 4-1, 1.82 ERA, na 6 proslosezonskih startova protiv Tigersa. Krenuo sa, 2-0, 5.40 ERA, 1.11 WHIP; 11+ ininga, 8 strajkauta, walk. Zimmermann, 0-4, 10.88 ERA, na 5 startova protiv Indiansa. Pocetak, 0-0, 8.71 ERA, 1.65 WHIP; 10+ ininga, 11 Ks, 2 walks. Timski trend, Cleveland 6-4, Detroit 4-6. Serija, 2-0 za domacina.

Lester je 5-5, 3.23 ERA, na 12 startova protiv Piratesa. U tekucoj sezoni, 1-0, 2.89 ERA, 1.50 WHIP; 9+ ininga, 8 strajkauta, 4 walks. Brault se do sada nije proslavio protiv Cubsa, 7.90 ERA, na 13+ ininga, tokom 5 nastupa. Ove godine, 2-0, 1.12 ERA, 1.25 WHIP; 8 ininga, 7 Ks, 5 walks. Ekipni trend, Chicago Cubs 5-5, Pittsburgh 8-2. Serija, 0-1. Nakon loseg otvaranja juce, vreme je da Cubsi poravnaju skor u seriji.

Prateci tiket, Washington H1(+1.5), Houston H2(+1.5), Seattle H2(+1.5), Toronto H2(+2.5), Philadelphia H1(+1.5), NY Yankees H2(+2.5), NY Mets H2(+1.5), LA Angels H2(+2.5). Kvota 9.18.

NHL

Pittsburgh-Philadelphia 5+

Kvota 1.36.

Sezonska serija je donela 4/4 bilans 5+ overa, pa ni u doigravanju, ne ocekujem drugaciji ishod.

Posted
17 hours ago, Timmy said:

Ne bi trebalo... kod nas skoro svuda je to vec kao gotov mec. 

Ipak dusmani dali kvotu 1

Posted
29 minutes ago, Timmy said:

Gde ti zivis jebote :( 

Igrao na betu zato mi čudno da su dali kvotu 1. I na Slo kladionici isto dali kvotu 1 ali to od njih nije nikakvo iznenađenje  

Posted

U Mozzartu racunaju rezultat sa poluvremena vec. U Meridianu sam jednom prosao na golove, mada je prekid bio pre poluvremena (za fiks kvota 1). :D

Kod Meridiana mi se svidja, sto odlozene stvari odmah sledeceg jutra knjize(MLB, na primer).

Posted (edited)

Meridian knjizi odmah ako se zna da je sigurno odlozeno do daljnjeg. I generalno su najbrzi u proknizavanju tikeza... Jednom su mi pre nesto proknjizili nego sto je bet365 javio gol :D

Cash, dodji covece u Srbiju. Ovde bar mozemo da se kladimo ko ljudi :lol:

Edited by Timmy
Posted

Obrukao se Bayern zestoko. Ovo mu dodje kao da protiv Augsburga, igraju 0-0.:D

Jos sam nasao danas da odigram jace; kako je krenulo, mozda nista ne pogodim.:dry:

Posted

Ne igram ikseve, kod mene samo kec i dvojka postoje.:D

Dobro, necu biti u minusu, ako preostala tri glavna tiketa dodju, no ovo je uz NHL over, bila najsigurnija stvar, pa zato i gundjam. Ocekivao sam 2-0/5-1, ili tome slicno.:dry:

Posted

Aj reko da bacim 500kinti da Real daje sledeci gol i lopovski Mozzart mi 2 puta odradi 1 tiket. Jedino sto sam uradio je potvrda da prihvatam promenu kvote. Sreca moja pa je Oliver okrecio a Ronaldo zabio.

Posted

1) Odigram sinoc u lajvu na 2-2 u trecem setu da Kveri pobedjuje. Napravi brejk vec u sledecem gemu. Servira za mec na 5-4. Popije brejk, izgubi mec u TB.

2) Odigran singl na Minesotu. Vode ceo mec. Vode 7 poena razlike sredinom cetvrte cetvrtine. Zavrsi se nereseno, pobede posle produzetaka.

Pauza.

Posted
20 hours ago, Miljenko said:

Ne igram ikseve, kod mene samo kec i dvojka postoje.:D

Dobro, necu biti u minusu, ako preostala tri glavna tiketa dodju, no ovo je uz NHL over, bila najsigurnija stvar, pa zato i gundjam. Ocekivao sam 2-0/5-1, ili tome slicno.:dry:

Evo Toronto vec 12 utakmica bez neresene, bice gusto, plejof, mora jednom da dodje :D, a Ducksi i Sharksi ove godine 3 puta igrali nereseno, ne vidim sta bi moglo da podje po zlu. Dakle, dva lagana iksa. :D

Meni je interesantna i utakmica Tampa - New Jersey. Kvote 1.80  4.20  3.50. Cini mi se preniska kvota na Tampu koja je ove godine dva puta pukla od Devilsa i jednom igrala nereseno (izgubili na penale). Kvota na Devilse da dobiju ukljucujuci produzetke je 2.40. Jes da je Tampa prva na istoku, a Devilsi osmi i da je logicno da ih Tampa zbrise, ali mozda tu vredi traziti neko "rekreativno" iznenadjenje.

Capitalsi bi kao trebalo da budu kec (nije losa kvota - 2.20), mada oni obicno imaju pik na moje tikete i nemilosrdno ih salju u korpu za otpatke.

Rodjake po kvoti 1.60 valja preskociti.

Dakle, jedan krajnje uzaludno-rekreativni tiket , mogao bi izgledati ovako:

Boston - Toronto X

Tampa - New Jersey 2

Washington - Columbus 1

Anaheim - San Jose X

Kvota u Maxbetu 109.69.

Posted
12 hours ago, Malvo said:

1) Odigram sinoc u lajvu na 2-2 u trecem setu da Kveri pobedjuje. Napravi brejk vec u sledecem gemu. Servira za mec na 5-4. Popije brejk, izgubi mec u TB.

2) Odigran singl na Minesotu. Vode ceo mec. Vode 7 poena razlike sredinom cetvrte cetvrtine. Zavrsi se nereseno, pobede posle produzetaka.

Pauza.

Nema pauze 😁

Posted

Fudbal 1/2, MLB 1/1, NHL 1/1. Bayern i Sevilla razocarase, odigravsi 0-0; Fluminense prolazi srecno, nakon 3 pogotka, u zavrsnih 20 minuta. Cleveland lagano dobija u MLB sektoru, dok Cubsi okreci brzih 0-3 i dolaze do ubedljive pobede. NHL over nije mogao doci lakse. Nakon loseg starta, zavrsih u plusu na kraju; kombo tiket pada standardno na jednom paru.

Smanjih malo uloge danas, ipak je EL u pitanju.

Fudbal

Salzburg-Lazio 3+

Marseille-Leipzig 3+

Kvote, 1.64, 1.64.

Lazio ima neverovatno dobru 3+ sezonu (prvenstvo 25/31, a ni u Evropi nisu losi sa 6/11). Marseille dosta bolje igra kod kuce, pa probah ponovo njih.

Obe stvari su u jacoj grupi.

MLB

Washington-Colorado 1 (Gio Gonzalez-Bettis)

Cincinnati-St. Louis H2(+1.5) (Romano-Wacha)

Minnesota-Chicago White Sox 1 (Berrios-Giolito)

Kvote, 1.50, 1.95.

Gonzalez je 4-0, 3.58 ERA, na 5 startova protiv Rockiesa. U sezoni, 1-0, 1.59 ERA, 1.32 WHIP; 11+ ininga, 13 Ks, 4 walks. Bettis, 1-0, 4.26 ERA, na 4 nastupa protiv Nationalsa. Start, 1-0, 2.53 ERA, 1.41 WHIP; 10+ ininga, 7 strajkauta, 6 walks. Timski trend, Washington 4-6, Colorado 5-5. 

Romano nije nastupao protiv Cardinalsa. Do sada, 0-1, 5.73 ERA, 1.45 WHIP. Wacha je dobio oba proslosezonska starta protiv Redsa, uz 1.50 ERA. Krenuo sa, 1-1, 5.59 ERA, 1.66 WHIP; 9+ ininga, 7 Ks, 7 walks. Cincinnati 2-8, St. Louis 5-5. 

Berrios je 2-1, 2.21 ERA, na 3 starta protiv White Soxa, prosle sezone, uz 28 strajkauta, na 20+ ininga. Otvorio sezonu sa, 1-1, 3.29 ERA, 0.73 WHIP; 13+ ininga, 13 strajkauta, walk. Giolito nije poceo ubedljivo, 0-1, 6.17 ERA, 1.29 WHIP; 11+ ininga, 5 Ks, 7 walks. Forma ekipa, Minnesota 6-4, Chicago White Sox 3-7. 

Prva stvar je na kombo tiketu.

Prateci tiket, Chicago Cubs 1, Cleveland PIX, St. Louis >8.5, Boston >9.5, San Francisco H2(+1.5). Kvota 10.34.

NHL

Tampa -New Jersey 5+

Boston-Toronto 5+

Washington-Columbus 5+

Kvote, 1.38, 2.07.

Krenulo je doigravanje, pa golovi nisu takva sigurica, no fiks je tek neugodan za pogoditi. Singl bi trebao doci lagano, dok je dabl svojevrsno opipavanje pulsa.

Mec u Tampi je u jacoj grupi.

Posted

Inace, evo ovde kazu da nema nista od iznenadjenja u Tampi:

Recent Betting Trends:

New Jersey is 4-1 in its last 5 games played

The OVER has cashed in 4 of the last 5 Devils road games

Tampa Bay is 8-3 in its last 11 games versus teams from the Metropolitan division

The UNDER has cashed in 5 of the last 7 Lightning home games

Free Betting Pick: Tampa Bay Lighting -1.5 (-125)

While New Jersey was 3-0 this season against the Lightning, the Devils are just 1-4 in their last 5 visits to Tampa Bay. With Stamkos returning to center the No. 1 line look for Tampa Bay to score more often. Final Score Prediction, Tampa Bay Lightning win and cover the puck line 5-2.