Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Molim,molim :D Hokej obozavam,mada ga ove sezone malo gledam i pratim,ali sto nekada ne mogu da ga pogodim,,,Eisbaren me neki dan obori,igrao na njih,a dosao X.Bilo 6:6,minut i nesto pre kraja primili go.Slobodno stavi X kada igras,nema veze sto ima malo tekmi do kraja.Moji omiljeni su Senatori su u kanalu ove godine,i vredelo je igrati protiv njih u poslednje vreme.I to jos i 5+ uz njihov poraz,ali ne igram na klubove za koje navijam.

Probaj,suludo zvuci,na MAC u Madjarskoj ligi.Nisu me izneverili u finalnoj seriji.Dvojka na njih je lepa kvota.Jedino me brine da li ce da mozda ostave da titulu uzmu kod kuce.

Posted (edited)

Igrao sam ranije i KHL, ali vec duze vreme samo NHL od hokeja. Nocne utakmice, tiketi duze traju. :D

Edited by Nesh
Posted

Hahahaha,tacno.Mada nista gore ako vezes dnevne i nocne,i prodjes dan,a nocni te...

Posted (edited)

Nocas malo utakmica.

Toronto - Florida i Colorado - Phila, cisti troznaci, ali bi mogle mozda da zamirisu na nereseno.

Toronto 6 utakmica bez neresene (u poslednjih 10 utakmica imaju samo jednu), Florida 8 (u poslednjih 10 isto samo jedna neresena). Ove sezone pobeda Toronta kod kuce (1:0) i obe neresene na Floridi. Mozda treba uzeti u obzir da je Toronto puko od Bufala kod kuce 3:2 u proslom kolu.  

Colorado se ne pretrze od neresenih (kuci 22 6 10), Phila na strani 12 15 12 (3 neresene u nizu na strani). Ove sezone, na pocetku, u Filadelfiji 4:4.

Ja cu probati. Naravno, muckacu na ponekom tiketu i druge varijante (verovatno negde i "iznenadjenje" na Floridu).

Washington - NY Rangers: 1.70  4.15  4.00 (Maxbet); Mala kvota, favoriti Capitalsi, vezali 4 pobede zaredom, Rangersi nikakvi, ali uvek spremni da zeznu. 1&over 4.5 je 2.30. Za izbegavanje.

Vegas - Arizona  1.65  4.20  4.25, 1&over 4.5 je 2.40, Premala kvota na Vegas, a Arizona u poslednjih 5 utakmica ima 3 0 2 (dobili Tampu na strani 4:1). Za izbegavanje.

Sve u svemu, iskombinovacu nesto, da se ne ispustim. :D

Edited by Nesh
Posted (edited)

Jos nije otvorena MLB sezona, a vec je jedan mec odlozen za petak; Cincinnati-Washington (Bailey-Scherzer).:dry: 

Tako da je trenutni izbor za cetvrtak suzen: Cubs 2, Dodgers 1, Red Sox 2, Yankees 2, u singlu; za neki miks tiket, Houston <, Milwaukee 2 ili H2 (+1.5), Atlanta <, Cleveland <.

Edited by Miljenko
Posted

Vidim da u Meridianu imaju dodatne hendikepe; +1.5 na obe ekipe, odnosno +2.5 na autsajdera. Dobra stvar kada me interesuje neki egal mec, a svuda ima samo hendikep na nominalnog autsajdera.

Posted
1 minute ago, Miljenko said:

Vidim da u Meridianu imaju dodatne hendikepe; +1.5 na obe ekipe, odnosno +2.5 na autsajdera. Dobra stvar kada me interesuje neki egal mec, a svuda ima samo hendikep na nominalnog autsajdera.

Sad gledam i ja ponudu: Imaju fiks&over/under kao i ranije, a prakticno su uveli i iks (dodatni inning - yes, kvota 7.00). Svidja mi se to. :D

Maxbet jos nije izbacio ponudu za MLB. 

Posted
14 hours ago, Miljenko said:

Vidi u planetwinu. Oni za basket imaju po 8 dodatnih granica na obe strane. Pa daje mogucnost kvota od 1.3 do 4 - srazmerno ukusu :)

Mozda su ok i sa hokejom.

Posted

Ja sam na kosarci (NBA), samo te dodatne granice i igrao. Za overe je tu Mozzart najbolji, posto imas 4-5 poena nizu granicu, po kvoti 1.60. To sto je u NBA trend, da vise poena pada u prvom poluvremenu, je vec druga stvar.:sleep:

Posted

da, to sam nocas osetio, kad su niksi i filadelfija za prve dve ubacili 130, a onda u poslednje dve 89. pa jbt

ukupno 219, meni trebalo 222. naravno promasili su i dve trojke u poslednjih 30ak sekundi

no, na stranu to. portland me bas ukanalio. odigrao tri nba tiketa i stavio ga na sva tri

vodili celu tekmu, ali nesto kilavo i ovi pred kraj preokrenuli

Posted

Svce u svemu, pogodio sam samo da Washington - New York i Vegas - Arizona treba da se izbegavaju. :D

Posted

Hokej 0/2. Dobro je odigrah sitno samo 2 dabla, losi rezultati juce. Da sam sve ispratio u singlu, imao bih 1 pogodak. NHL nepogodljiv, a slicno se moze reci i za Fince (Tappara kao rezervna varijanta, je takodje porazena).

MLB

Miami-Chicago Cubs 2 (Urena-Lester)

Toronto-NY Yankees 2 (Happ-Severino)

Tampa-Boston 2 (Archer-Sale)

LA Dodgers-San Francisco 1 (Kershaw-Blach)

Kvote, 1.50, 1.65, 1.57, 1.30.

Bez mnogo mudrovanja danas, na timove za koje se ocekuje da budu konkurentni, za visok plasman.

Urena je imao ucinak, 5-5, 3.21 ERA, na Marlins Parku, prethodne godine. Protiv Cubsa, 2-1, 3.18 ERA. Lester je imao fin pripremni period; prosle sezone, 1-2, 4.66 ERA, na 5 nastupa protiv Marlinsa. Miami je dosta promenio lineup i sumnjam da ce im napad biti makar priblizno dobar, kao ranijih sezona (otisli su Stanton, Ozuna, Yelich i Dee Gordon). 

Happ je dobio oba proslosezonska starta protiv Yankeesa, uz 2 dopustena poena, na 11+ ininga. Severino nije tako dobar protiv Blue Jatsa, 7 primljenih runs, na 12+ ininga (2 starta). Gosti imaju novog menadzera, no to je ostalo u zapecku, nakon dovodjenja Stantona, Sa pravom se ocekuje da Yankeesi budu masina za poene. Toronto je dosta izmenio postavu. Tu su pridoslice Curtis Granderson i Grichuk, dok Donaldson i Tulowitzki i dalje imaju problema sa povredama. Kada je kompletna, ova postava deluje opasno, no ovako bangava...

Archer, 1-1, 5.87 ERA, na 3 starta, sezonu ranije. Sale, 4-1, 2.66 ERA, na 6 startova protiv Raysa, u istom intervalu. Red Soxi su potpisali J. D. Martineza, sto bi trebalo da popravi njihov prilicno slab ofanzivni ucinak, iz prosle sezone. Tampa je usla u rekonstrukciju tima; Longoria, Morrison, Steven Souza Jr. i Corey Dickerson, su napustili ekipu. Raysi su i ranijih sezona, bili izuzetno nepouzdani u napadu, no ove sezone od njih, ne ocekujem puno.

Kershaw ima 1.60 ERA, na 40 startova (41 nastup), protiv Giantsa. Blach je primio 2 poena, na 13 ininga, na Dodger Stadiumu. Kao gost se nije proslavio, prethodne sezone, 3-7, 5.55 ERA. Kershaw je retko gubio od San Francisca i kada je Bumgarner bio starter, te drugaciji ishod ne ocekujem ni danas. Gosti jesu pojacali lineup (ofanzivno pre svega); dosli su McCutchen i Longoria, pa bi trebalo biti i nesto powera u inace jednoj od najkilavijih postava lige.

Prateci tiketi, Houston <9.5, Cleveland <7.5 i NY Mets IPX, Baltimore 1, Houston IPX, Atlanta <8.5, Milwaukee 2, Cleveland IPX. Kvote, 3.24, 30.36.

NHL tiket, Tampa 5+, Pittsburgh 5+, Minnesota 5+, Chicago 5+, Vancouver 5+, Los Angeles 5+. Kvota 6.79.

Posted

[emoji23][emoji23][emoji23]e617d5092e05e7816f7dd7d04868ebc0.jpg

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

Posted

E jbg. Ovo me vise iznervira i od serije promasenih singlova.:dry:

Posted
E jbg. Ovo me vise iznervira i od serije promasenih singlova.:dry:
Kada stavis 14-ti par zato sto pomislis da je 13 baksuzni broj [emoji53]

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока