Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Mančester - Stouk  1&NG

Betis - Leganjes  X*X

Posted (edited)

Propao i San Antonio, muci se protiv pokojne Atlante; ocekivao sam rutinskih 15-20 razlike.:sleep:

U Bostonu backup golmani, 60+ suteva i samo 4 gola, zato i ne volim Bruinse, Jbs destruktivne timove.

Bar ovi moji nekako uterase 3 komada, da prodje nesto i danas.

Bolje da ne cackam kosarku ozbiljnije (jaca grupa), previse je nepredvidljivo za moj ukus (otprilike kao tenis), fudbal + hokej, pa kako bude.

Edited by Miljenko
Posted

Ubodoh live na ht drugo GG Betis po 3,1, a pao Betis4+ po 3.9.

Posted (edited)

NHL se nije "uklopio", za utehu, prodje "vadjenje" na NBA:

j4Dukj5.png

:)

Edited by Nesh
Posted (edited)

Fudbal 2/2, NHL 0/1, NBA 0/1. Man Utd prodje nekako, uz dosta propustenih sansi. Holandjani prolaze, dok je Porto prekinut pri rezultatu 0-1; srecom te odigrah fudbal u Meridianu, pa imam kvotu 1 ovde. Na hokeju sam trebao odigrati samo Islanderse, makar i na 1.30; nema potrebe da kombo kvota bude mnogo veca od 5. NBA nepredvidljiv. San Antonio volsebno porazen u Atlanti. Ne bas lep dan, no bar na tenisu ustedeh novac.

Danas malo jaca uplata, u odnosu na juce.

Fudbal

Marseille-Strasbourg 3+

Monaco-Nice 3+

Leicester-Fleetwood Town 1

West Ham-Shrewsbury w1

Kvote, 1.42, 1.65, 1.53.

Francuska donosi 2 zanimljiva para za golove. FA Cup replay mecevi se igraju danas, te probah dva para.

Prva dva tiketa su u jacoj grupi.

Hokej

Hvidovre-Odense 5+

SKA St. Petersburg-Spartak Moscow 5+

NY islanders-New Jersey 5+

Detroit-Dallas 5+

Mannheim-Straubing 5+

Karpat-Ilves 5+

Vaxjo-Liberec 5+

Kvote, 1.97, 1.32, 1.47, 1.43, 2.48.

5+ trend, Hvidovre 8/10, Odense 8/10, St. Petersburg 6/10, Spartak Moscow 5/10, NY Islanders 8/10, New Jersey 8/10, Detroit 5/10, Dallas 7/10, Mannheim 8/10, Straubing 6/10, Karpat 6/10, Ilves 6/10, Vaxjo 7/10, Liberec 7/10. Hvidovre i prima i daje (mada vise ovo drugo); Islandersi su medju top over timovima ove sezone; Dallas pratim vec par sezona; Mannheim je 31/41, u 5 varijanti, u tekucoj sezoni; Ilves je najbolji over tim u Finskoj; Vaxjo ima 1-1 iz prve utakmice i danas ocekujem njihov glatki prolaz.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

NBA + NHL tiket, Minnesota >211.5, Boston >209.5, Denver H1(-2.5), Toronto 5+, NY Rangers 1X, San Jose X2. Kvota 12.25.

Teniski tiketi, Herbert/Mahut fix, Kubot/Melo fix, Bryan/Bryan fix, Babos/Mladenovic fix, Safarova/Strycova fix, Muller fix, Simon >37.5, Tsonga >37.5, Karlovic 10+ 1. set, Nadal 3-0, Cilic fix i Svitolina fix, Bencic fix, Wozniacki 9- 1. set, Ostapenko <21.5, Babos >20.5. Kvote, 11.37, 5.57.

Edited by Miljenko
Posted

Odlozeno do daljnjeg. Vidim da su u Meridianu vec proknjizili mec, za kvotu 1. Na vecini drugih mesta bih pao, posto je mec usao u poluvreme.:sleep:

Posted
16 minutes ago, Miljenko said:

Odlozeno do daljnjeg. Vidim da su u Meridianu vec proknjizili mec, za kvotu 1. Na vecini drugih mesta bih pao, posto je mec usao u poluvreme.:sleep:

da, i meni proknjižili 1, dato da sam prošao tiket

Posted

Kod njih me je uvek strah, kada igram fudbal, pre svega u zimskom periodu, da ne uleti tako neki mec. Ovde je doduse naprsla tribina, a ne lose vreme uzrok.

Najblesaviji pad mi je bio, kada je neki hokej bio prekinut posle druge trecine, zbog kvara masine za ravnanje leda, gde su u Mozzartu racunali trenutnih 2-2, kao konacni rezultat.

Posted
30 minutes ago, Miljenko said:

Kod njih me je uvek strah, kada igram fudbal, pre svega u zimskom periodu, da ne uleti tako neki mec. Ovde je doduse naprsla tribina, a ne lose vreme uzrok.

Najblesaviji pad mi je bio, kada je neki hokej bio prekinut posle druge trecine, zbog kvara masine za ravnanje leda, gde su u Mozzartu racunali trenutnih 2-2, kao konacni rezultat.

Da,sad sam procitao njihov pravilnik,hokej je u blagoj prednosti u odnosu na fudbal posto se racuna kvota 1 do zavrsetka druge trecine,u fudbalu je do zavrsetka prvog poluvremena kvota 1 a vec u pauzi ili bilo kada u drugom pol. se prihvata vazeci rezultat,bas bzvz:sad: nije da nisam ocekivao preokret Porta

Posted

njih i inače treba izbegavati, iz kojekakvih razloga

Posted

Jbg blizu su mi..a vreme je novac :D

Samo ne ispadne bas uvek kako je planirano...