Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Barsa bez Suareza, ne bih na 3+. PSG me je vec jednom oborio kod kuce. Holandjani, sta znam, male su kvote uvek, a efikasnost varira, pa nisam mogao da se odlucim i na kraju ostade ovo. Jeste glupo, no nisam hteo da menjam plan igre. Ako zvekne, sta da se radi, nece biti prvi put.

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ovaj sesti tiket je jednako realan za kvotu 1.78 a sadrzi tri para,mogao je on na kombo

• Author

Ponekad je i meni tesko da se odlucim, tja. Stoji da je i on mogao na kombo tiket, ali nakon ove slabe fudbalske serije, ni u sta nisam siguran (Anderlecht nije krenuo sjajno, pa sam to zato i stavio u slabiju grupu).

Faaaak Anderleht

Bielsa da jede govna i ja sa njim koji sam 100 puta rekao da necu igrati Lil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author

Tja, ne moze nista doci; ni fiks, ni golovi.

Ovaj Bazel imao 3 dana vise odmora od Lugana, dobili ih 4 zadnje na svom terenu sa bar D3+, pobedom bi bili prvi na tabeli, i umesto da ih jebena stoka rutinski dobije dok ne pocnu grupe u LS, oni prvo na jedvite jade iz penala daju jedan gol i na kraju ovima konjina smrdljiva od 41 godine koji im je jos napadac daje za 1:1. I taj govnar smrdljivi nije mogao da se penzionise ili ode nazad u Brazil, ne u jebenoj 41. godini taj i dalje igra u prvoj ligi u Evropi, i to svajcarskoj ligi samo da mene sjebe.

I ja sam pao na Basel.

Kakva cudna desavanja na mecu Monteiro - Dolgopolov. Pre meca bilo oko 1.5 na Dolgopolova sto je i realno na betonu, definitivno je bolji iako je idiot, ali su se onda iz nekog razloga obrnule kvote kad je mec poceo i na Monteira je bilo oko 1.5 pa na 1:0 i 2:1 za njega cak palo na 1.33, sto je suludo. Sad je Monteiro uzeo brejk i svoj i vodi 4:1 i bilo bi lepo da dobije prvi sa 6:1 pa da se igra drugi na ludog kosijanera, obicno se ti namesteni mecevi zavrsavaju u tri seta a ne 2:0 lagano za nekoga...

Lazio flacid penisu

Kako mi ga Bolivar zavuce. 2+pp igrao i pao, a posle doslo 5+.

Ovaj Bazel imao 3 dana vise odmora od Lugana, dobili ih 4 zadnje na svom terenu sa bar D3+, pobedom bi bili prvi na tabeli, i umesto da ih jebena stoka rutinski dobije dok ne pocnu grupe u LS, oni prvo na jedvite jade iz penala daju jedan gol i na kraju ovima konjina smrdljiva od 41 godine koji im je jos napadac daje za 1:1. I taj govnar smrdljivi nije mogao da se penzionise ili ode nazad u Brazil, ne u jebenoj 41. godini taj i dalje igra u prvoj ligi u Evropi, i to svajcarskoj ligi samo da mene sjebe.

Koja to matora konjina kad taj igrac ima 23 godine

Koja to matora konjina kad taj igrac ima 23 godine

Donekle ste u pravu obojica.

Junior je ali star 41 dinu  :fantom:

• Author

Fudbal 5/7, MLB 0/1, U. de Chile je dosao 5+. Fudbal uglsvnom dobro, mada je Basel doneo veliko neprijatno iznenadjenje. Barsu u poslednji cas odigrah samo 2+, dok je vreme da PSG pratim sire. Promasaj u MLB delu, mada to i nije bilo toliko bitno. Dan blizu nule, Basel je izbio fin plus.

Fudbal

Man City-Everton 3+

Kvota 1.61.

Na kraju odabrah samo City za danas, da vidimo kandidata za vrh, kod kuce.

Prateci tiket, Infonet 3+, Nordsjaelland 1, Hammarby 3+, Oss 3+, PSV II 3+, Dinamo Buc. 1, Valur 1, Malaga 2+. Kvota 13.06.

MLB

Baltimore-Oakland 1 (Miley-Smith)

LA Angels-Texas H2(+1.5)  (Skaggs-Hamels)

San Francisco-Milwaukee 2 (Stratton-Davies)

Kvote, 1.60, 1.60, 1.75.

Miley je u dobroj formi, na prethodna 3 starta, 1-1, 2.70 ERA, 1.26 WHIP, pa probah na Oriolese, koji i dalje imaju sanse za wild card mesto (4 pobede ispod crte).

Skaggs baca fino, mada nema pobede za pohvaliti se. Hamels je standardno dobar, uz lep ucinak protiv Angelsa, 3-1, 2.45 ERA, na 7 startova.

Davies ima odlicnu sezonu, a narocito je dobar na strani, 7-0, 2.52 ERA, 1.15 WHIP. Plus je sto igra za ekipu, koja se bori za doigravanje.

Propratni tiket, LA Dodgers <8.5, Arizona 2, Seattle >9.5. Kvota 5.51.

Skinuh uloge na minimum danas, a i parovi nisu za jacu igru.

Kakva cudna desavanja na mecu Monteiro - Dolgopolov. Pre meca bilo oko 1.5 na Dolgopolova sto je i realno na betonu, definitivno je bolji iako je idiot, ali su se onda iz nekog razloga obrnule kvote kad je mec poceo i na Monteira je bilo oko 1.5 pa na 1:0 i 2:1 za njega cak palo na 1.33, sto je suludo. Sad je Monteiro uzeo brejk i svoj i vodi 4:1 i bilo bi lepo da dobije prvi sa 6:1 pa da se igra drugi na ludog kosijanera, obicno se ti namesteni mecevi zavrsavaju u tri seta a ne 2:0 lagano za nekoga...

Nisam igrao ali...  :lolol: 

http://sport.blic.rs/tenis/mec-dolgopolova-pod-istragom/dwwpdsd

uplatio sam 2 na hapoel i olimpijakos, mislim da je realno