Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Petrolero - Guabira, Gg4+ po 2.55, 5+ @3.7 i GG GG po 10.5. Hteo sam prvo i GG3+glavni tiket, al padose kvote, pa sam povecao GG4+, a izbacio GG3+

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Uhh, vec sam proklinjao sebe sto sam izbacio gg3+, al u 95om pade cetvrti. 

• Author

MLB 3\5. Washington se vratio nakon 1-5. Cleveland poražen bez datog poena. Prolaze overi u Tampi i Bostonu, dok su udarači zakazali u San Diegu. Prosek kvota je bio nešto viši, pa su i 3 pogotka bila dovoljna za minimalan plus.

Fudbal

New York RB-New York City 3+

Real Potosi-Blooming 3+

Kvote, 1.65, 1.57.

Standardni timovi. Oba para su u jačoj grupi.

MLB

Cleveland-Minnesota 1

LA Dodgers-Colorado 1

Boston-LA Angels 1

Tampa-Baltimore >8.5

Kvote, 1.40, 1.40, 1.55, 1.65.

Puno vrhunskih startera nastupa večeras. Kluber za Indianse; Kershaw za Dodgerse; Price za Red Soxe. U Tampi imamo još jedan matchup, koji navodi na plus.

Prva dva meča su na kombo tiketu.

Prateći tiket, NY Yankees >10.5, Washington >9.5, Chicago Cubs 2, NY Mets H2(+1.5), Pittsburgh H2(+1.5), Houston 2, Detroit >8.5. Kvota 26.74.

Real Bluming GG3+ i GG4+ po 1.85 i 2.65. Bas su se menjale kvote ceo dan i u Meridianu i Mocartu. I padale i skakale, uhvatio sam srednju neku varijantu. Sitnije i 5+ i GG GG po 3.7 i 10.5

Veceras cetvrti u 96.min. Braca bolivijska :)

• Author

Fudbal 1\2, MLB 2\4. Fudbal je mogao bolje. Derbi New Yorka je doneo samo 2 gola, tja. Bolivijci prodjoše ponovo. MLB je mogao bolje, no ne može uvek sve doći. Cleveland je ponovo zakazao protiv prosečnih Twinsa. Novi over u Tampi. Boston neočekivano poražen. Kershaw i Dodgersi sigurni. Minus na kraju, nije svaki dan idealan.

Fudbal

The Strongest-Sport Boys 3+

Mjondalen-Floro 2+

Rosenborg-Sogndal 2+

U. Sucre-Bolivar 2+

Oriente Petrolero-Nacional Potosi 2+

Kvote, 1.35, 1.73.

Vratih Norvežane, nadam se da po dva gola neće biti previše. Bolivijci uobičajeno.

Oba para su na kombo tiketu.

MLB

Tampa-Baltimore >9.5

Washington-Cincinnati >9.5

Arizona-Philadelphia 1

San Diego-Detroit >8.5

Kvote, 1.90, 1.80, 1.50, 1.75.

Nova raspucavanja u najavi, u Tampi i Washingtonu. Arizona je uvek favorit, protiv loših udaračkih ekipa. Detroit je u rasulu; još jedan efikasan meč u najavi.

Prve dve stvari su u jačoj grupi.

Prateći tiket, Chicago Cubs 2, Boston >10.5, NY Yankees 1, Toronto 2, Colorado H2(+1.5), Pittsburgh >8.5. Kvota 22.92.

Boston neočekivano poražen. 

Nabijem ih, trebao mi je taj kec sinoć kao 'leba.

• Author

Price je zabeležio kvalitetan start, ali nije vredelo, pošto je napad zatajio. Angelsi su i dalje bez najboljeg igrača, ali su me opekli par puta, desetak dana unazad.

Osim dva prolaza, jedino je Washington bio opcija; Cleveland i Boston bih igrao, u bilo kojoj varijanti.

Strongest - Sport bojs, 4+, 5+ i 6+. kvote 1.88, 2.84 i 5. Male kvote, al takvi timovi jbga.

• Author

Nedelja 5\6 (fudbal 2\2, MLB 3\4), ponedeljak 3\4(MLB), utorak 2\8 (fudbal 1\2, MLB 1\6). Nakon odlične nedelje i ponedeljka, serija promašaja juče. Colorado i Houston ponovo poraženi; oba overa padoše; jedini pogodak na Nationalsima.

Fudbal

Guabira-Real Potosi 3+

Bolivar-Orinte Petrolero 3+

Kvote, 1.49, 1.40.

Završno kolo u Boliviji, te odabrah dva para.

Propratni tiket, Slavia Prague 4+, Wisla 2+, Dinamo Dresden 3+, Admira 2+, A. Lustenau 3+, Celtic 2+, Ludogorets 2+, Linfield 3+, Chile 2+. Kvota 9.69.

MLB

Seattle-Philadelphia 1

Boston-Minnesota 1

Kvote, 1.40, 1.60.

Hernandez će imati drugi start nakon boravka na listi povredjenih; protiv Astrosa je bio dosta dobar. Porcello polako diže formu, pa odigrah i Red Soxe.

Prateći tiket, Colorado 2, Washington <8.5, Toronto >9.5, Cincinnati >9.5, Texas H2(+1.5), Houston 1, NY Yankees 2, LA Dodgers >8.5. Kvota 69.70.

Timmy sta sutra planiras da odigras.

• Author

To je i meni muka. Previše utakmica, treba probrati.

Bolivijce u 2.30 :D

Bolivijce u 2.30 :D

A da probamo sutra Norkoping-Pristina

sutra samo treba juriti manje golova osim na ove što su u jeku sezone. pogledajte rezultate lš.