Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Hteo sam da zategnem na Janka protiv Viktora, al pade kvota sa 1.8 na ispod 1.6. Pa sad merkam 2:0 po 2.4, i one mozart kombinacije pobeda i prvi set8-9 po 4.4 i prvi set7-8 po 11.

Uveren sam da ce Janko da ga oduva.

Posted

Fudbal 1\1, MLB 2\4. Sport Boys brzo dolazi do 3-0; tako ostaje do kraja. Cubsi tesno dobiše, Dodgersi nešto lakše. Detroit je dao samo 2 poena, te nije bilo ni overa. Tampa poražena protiv Redsa. Moglo je i bolje, mada ovo i nije tako loš početak nedelje.

MLB

NY Yankees-LA Angels 1

Chicago Cubs-San Diego 1

Kansas-Boston 2

Colorado-Arizona H2(+1.5)

Kvote, 1.40, 1.50, 1.45, 1.45.

Yankeesi imaju priliku za novu seriju pobeda, nakon neugodnih mečeva u Oaklandu. Cubsi bi trebali da izdominiraju protiv Padresa. Sale startuje za Red Soxe. Greinke nastupa za Arizonu, pa probah hendikep na njih.

Prateći tiket, Washington <8.5, LA Dodgers <8.5, Detroit >9.5, Baltimore H1(+1.5), Tampa 1, Toronto 2. Kvota 36.24.

Posted

3:2 na mlade protiv Makedonaca.

Posted (edited)

Ja nisam gledao Partizan, al znam da su go k....

Tako da Cash, nista ti ovo ne valja. Daj nove predloge :D

Ako nismo u stanju 1 buducnost da natovarimo onda jebiga Edited by Cash
Posted

Odigrah Janka ono sto sam gore pisao. 0:2 po 2.56 u planetwinu i mocart kombinacije 2&1set7-8 i 2&7-9 po 11.6 i 4.1 i branio sa 2&1set9-12 po 2.65. Glavni naravno prvi tiket, mada i drugi zbog kvote ima veliku isplatu.

Problem je sto mi lik iz planeta kaze da trpaju ljudi ko ludi na Janka celo jutro. Kazu Viktor rekao da hoce da ide sto pre kuci.

Posted

Stativa. <_<

Neverovatno kolka je bila kvota

Posted (edited)

Kvota 28. I već sam video tu loptu u golu. :(

Za danas:

Rusija - Portugal  X

Češka - Italija  2&GG

Nemačka - Danska  1&NG

Edited by malistev
Posted

MLB 3\4. Yankees doživeše i sedmi poraz u nizu. Cubsi dobiše 4-0. Sale i Boston ubedljivo dobiše. Arizona je ostala u okviru hendikepa, u 4-3 porazu. Minimalan plus, za korektan dan.

Fudbal

Nacional Potosi-The Strongest 3+

Kvota 1.48.

Sudar ekipa koje redovno pratim.

MLB

Miami-Washington 2

Chicago Cubs-San Diego 1

NY Yankees-LA Angels 1

Kvote, 1.60, 1.55, 1.50.

Scherzer nastupa za Nationalse. Cubsi su započeli dobru seriju. Yankeesi u pokušaju da prekinu niz od 7 poraza.

Prateći tiket, Tampa >9.5, Cleveland 2, St. Louis 2, Toronto >10.5, Houston 2, Seattle >8.5. Kvota 26.83.

Posted

Joj, 28 :(

Mene prodade Janko. A vodio 1:0 i 2:0 u drugom. Mislim da cu danas opet protiv Viktora.

Posted

Odigrao jako na Janga po 2.05. I manje 0:2 po 3.05. Prvo sam hteo jace ovo drugo, al ipak odigrah sigurnije. Mora Viktor da vrati pare za juce. 

Posted

Viktor rutinski :)

Uuzas kakav antiteniski mec su odigrali. Ali parama se u zube ne gleda.

Posted

Fudbal 0\1, MLB 1\3, prošao je i prateći MLB tiket. Bolivijci samo jedan gol, tja. MLB sam mogao sortirati bolje. Scherzer je imao no-hitter do 8. ininga, a onda kolaps. Cubsi kilavi u porazu. Yankees konačno zabeležiše pobedu. Na pratećem je prošlo svašta, dovoljno da minus svede u pristojan opseg.

MLB

Philadelphia-St. Louis 2

Texas-Toronto >10.5

Milwaukee-Pittsburgh <9.5

Miami-Chicago Cubs 2

Kvote, 1.60, 1.95, 1.70, 1.70.

Philles deluju kao beznadežni slučaj, kada su i noćas uspeli da izgube, te očekujem novu pobedu Cardinalsa, iza Martineza. U Arlingtonu imamo sudar odličnih napada. Duel dobrih startera na Miller Parku, očekujem under, a i granica je prilično visoka. Cubsi započinju seriju gostovanja. Vreme je da Arrieta ima jedan dobar start.

Prateći tiket, Houston 2, NY Yankees 1, Cleveland >10.5, Detroit >9.5, LA Dodgers >8.5. Kvota 17.13.

Posted (edited)

MLB 3\4. Philadelphia je ipak dobila jedan meč protiv Cardinalsa. Lagani plus u Arlingtonu. Minus prolazi na Miller Parku. Cubsi rutinski dobiše. Ok plus, i bez kombo tiketa.

MLB

Washington-Cincinnati 1

Boston-LA Angels >10.5

Cleveland-Minnesota 1

Tampa-Baltimore >8.5

San Diego-Detroit >7.5

Kvote, 1.35, 1.80, 1.50, 1.72, 1.75.

Strasburg startuje za Nationalse. Porcello i dalje traži formu, pa meč u Bostonu liči na over. Bauer je bio dobar protiv Twinsa ove sezone, a i očekujem dobru podršku napada Indiansa. Archer često ima problema protiv Oriolesa, dok Jimenez uvek navodi na over. Možda je serija u San Diegu dobra za budjenje Tigersa, no ja ipak probah plus.

Prve četiri stvari su u jačoj grupi.

Prateći tiket, Chicago Cubs 2, St. Louis 1, LA Dodgers 1, Milwaukee <8.5, Houston H2(+1.5). Kvota 12.98.

Edited by Miljenko
Posted

Omasih sinoc Fram domacin golovi. Ceo su jedan dali.