ivy Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 sve se sijaju do ogledanja..užas..to bih imala u isto vreme kada i full time spremačicu u kući
Lancia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 takva kuhinja podrazumeva kucu, naravno. veliku. kao iz americkih filmova :Dma nije tacno Asice, samo drugaciji pristup gradnji. vise otvorenog prostora sa manje konvencionalnih nosecih zidova i stubova i voila, masti na volju.
assück Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ma nije tacno Asice, samo drugaciji pristup gradnji. vise otvorenog prostora sa manje konvencionalnih nosecih zidova i stubova i voila, masti na volju.boldovano samo ako je od mangulice -_-
Lancia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 boldovano samo ako je od mangulice -_-ja imam samo koze ovde, zaebantu. da, i veverice.
Mil@n Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Ja kontam da je to malo fotošopirano da bi sijalo više, te da se live ne cakli baš tako. Inače, ortak je tako npr otišao u gorenje za kuhinju, izneo ideju, oni mu urade projekat i sve ispadne tipa 240.000 dinara. Ode onda kod ortaka iz Pazove koji se bavi time i ovaj mu uradi sve APSOLUTNO ISTO za 90.000... Dakle, samo naći nekog fri lensera koji se ozbiljno bavi time i uštede se opasne pare.
aram Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 pa sumnjam da je to tako jednostavno na kanarskim ostrvima, daleko je Pazova :Dinace, treca
Dagmar Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dobra je treća, može i koje kilce da se skine pešačeći i noseći stvari od frižidera do radne površine, od radne površine do šporeta... Meni koncept ovih prostorija izgleda kao da si u dvorište izneo šporet, ormariće, radni sto, frižider i stolice i poređao ih okolo u slobodnom stilu.
Lancia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ma nema, Evi, na slikama koncepta, to je samo zezancija da pokaze sta sve od elemenata postoji, zna se u principu kako se redjaju linijski te kockice, vaids iz friza, odmah do je radna povrsina, pa lavabo, opet radna povrsina, pa sporet i elektrozajebancije, sve u zavisnosti od tvog prostora.Tu pejzaznu kuhinju mogu da dopuste sebi samo odlikasi.
Skyhighatrist Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Patience, my dear Watson, u toku je druga ruka. :)Peta ruka danas?
Dagmar Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ma nema, Evi, na slikama koncepta, to je samo zezancija da pokaze sta sve od elemenata postoji, zna se u principu kako se redjaju linijski te kockice, vaids iz friza, odmah do je radna povrsina, pa lavabo, opet radna povrsina, pa sporet i elektrozajebancije, sve u zavisnosti od tvog prostora.Tu pejzaznu kuhinju mogu da dopuste sebi samo odlikasi.Ah ok, me stupid. Ova sivo-oker onda i meni najbolja.
ivy Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 pa ti ih isprljaj, pametnicejeste pa da me posle nerviraju tako sa otiscima prstiju i svasta pa da moram da ribam..ne pada mi na pamet..bez spremacice nista visoki sjaj ovoono
Аврам Гојић Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Treca kujna ali bez ogavnog mat stakla.
kapetanm Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Мени последња, све је то лепо али ко код нас има кујну од 25 квадрата?
halloween Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 (edited) Treća, prava kuhinja.Prva kao da je neki restoran, druga više liči na dnevnu sobu. Edited February 17, 2013 by halloween
Recommended Posts