Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted

sve se sijaju do ogledanja..užas..to bih imala u isto vreme kada i full time spremačicu u kući

Posted
takva kuhinja podrazumeva kucu, naravno. veliku. kao iz americkih filmova :D
ma nije tacno Asice, samo drugaciji pristup gradnji. vise otvorenog prostora sa manje konvencionalnih nosecih zidova i stubova i voila, masti na volju.
Posted
ma nije tacno Asice, samo drugaciji pristup gradnji. vise otvorenog prostora sa manje konvencionalnih nosecih zidova i stubova i voila, masti na volju.
boldovano samo ako je od mangulice -_-
Posted
boldovano samo ako je od mangulice -_-
ja imam samo koze ovde, zaebantu. da, i veverice.
Posted

Ja kontam da je to malo fotošopirano da bi sijalo više, te da se live ne cakli baš tako. Inače, ortak je tako npr otišao u gorenje za kuhinju, izneo ideju, oni mu urade projekat i sve ispadne tipa 240.000 dinara. Ode onda kod ortaka iz Pazove koji se bavi time i ovaj mu uradi sve APSOLUTNO ISTO za 90.000... Dakle, samo naći nekog fri lensera koji se ozbiljno bavi time i uštede se opasne pare.

Posted

pa sumnjam da je to tako jednostavno na kanarskim ostrvima, daleko je Pazova :Dinace, treca

Posted

Dobra je treća, može i koje kilce da se skine pešačeći i noseći stvari od frižidera do radne površine, od radne površine do šporeta... Meni koncept ovih prostorija izgleda kao da si u dvorište izneo šporet, ormariće, radni sto, frižider i stolice i poređao ih okolo u slobodnom stilu.

Posted

Ma nema, Evi, na slikama koncepta, to je samo zezancija da pokaze sta sve od elemenata postoji, zna se u principu kako se redjaju linijski te kockice, vaids iz friza, odmah do je radna povrsina, pa lavabo, opet radna povrsina, pa sporet i elektrozajebancije, sve u zavisnosti od tvog prostora.Tu pejzaznu kuhinju mogu da dopuste sebi samo odlikasi.

Posted
Patience, my dear Watson, u toku je druga ruka. :)
Peta ruka danas?
Posted
Ma nema, Evi, na slikama koncepta, to je samo zezancija da pokaze sta sve od elemenata postoji, zna se u principu kako se redjaju linijski te kockice, vaids iz friza, odmah do je radna povrsina, pa lavabo, opet radna povrsina, pa sporet i elektrozajebancije, sve u zavisnosti od tvog prostora.Tu pejzaznu kuhinju mogu da dopuste sebi samo odlikasi.
Ah ok, me stupid. Ova sivo-oker onda i meni najbolja.
Posted
pa ti ih isprljaj, pametnice
jeste pa da me posle nerviraju tako sa otiscima prstiju i svasta pa da moram da ribam..ne pada mi na pamet..bez spremacice nista visoki sjaj ovoono
Posted

Treca kujna ali bez ogavnog mat stakla.

Posted

Мени последња, све је то лепо али ко код нас има кујну од 25 квадрата?

Posted (edited)

Treća, prava kuhinja.Prva kao da je neki restoran, druga više liči na dnevnu sobu.

Edited by halloween