January 16Jan 16 19 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:ovo mi je kul al kontam da je smrt za odrzavanjeOvo ni slucajno! Em crno em kad se podlije voda nema sanse da ga obrises tu na spoju ploce i lavaboa.Vec vidim zute naslage kamenca do kojih samo nozem mozes doci
January 22Jan 22 Pokazala se dobro ova prostirka za kupatilo iz Jyska, a sada je i na finom sniženju do isteka zaliha pa sam kupila još jednu . Od pamuka je, ali ne debela, tako da se brzo osuši, i nema onaj dosadni sloj ispod što se kruni. Lepa je uživo .https://jysk.rs/kupatilo/kupatilske-prostirke/prostirka-za-kupatilo-almvik-50x80-tamni-pesak-kronborg
January 22Jan 22 Pa zašto ? A i oprala sam ih pa se suše trenutno. Sigurno neću bolje uslikati nego što je na ovoj slici, a na njoj je verno prikazan izgled. Prirodan je materijal, i to je bitno zato što je sve ređa pojava.
April 8Apr 8 kupila sam lampu na buljaku za 400dinmetalnatreba malo da se sredi ali gugl kaze vintidz,bauhaus ovoono :D
April 8Apr 8 treba da je obrisem ali je ne bih polirala neka ostane patina,ustvari videcu kad pocnem da je brisem sta ce da se desi,promenila bih kabel a ako bih nasla i crni prekidac ..inace to je neki mini buvljak na Satelitu.. tu je svaki dan..pre su bili kod pijace pa su se sad premestili u neku sumicu..nikad nisam bila jer je bas socko i prljavo,kad je kisa je full uzas..ali danas sucano pa reko da prodjem i nije ni lose kako izgleda iz daljine...kad ja tamo ono medjutim :D
May 13May 13 Koja je solidna inverter klima za kvadraturu 30? I da ne košta boga oca. Hvala unapred na savetima.
May 14May 14 On 13. 5. 2026. at 11:43, ordi said:Koja je solidna inverter klima za kvadraturu 30? I da ne košta boga oca. Hvala unapred na savetima. Radice ti posao 9ka, a moze i 12ica...https://www.bigbang.rs/klima-uredjaji#f_54%5B%5D=221&f_55%5B%5D=232Ovi su pouzdani, povoljni, a nude i ugradnju.Instliraj Gigamax aplikaciju, Gigatronova, cesto imaju drasticne popuste za sve zivo, pa i za klime. Edited May 14May 14 by Milosh76