Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

Kako bi izgledala prostirka, može neka slika?

• Replies 2.1k
  • Views 199.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gotova kuhinja. Zadovoljna sam, jos kad joj unesem licni pecat. Ikea zadovoljila 

• Neverovatno koliko jedna mala promena moze da izmeni dinamiku svih ukucana. Stigao je nov trepzarisjki sto i stolice. Dobili smo puno vise prostora u odnosu na prosli koji je bio ogroman. Klincim

• Ovaj lik baš intenzivno želi da izbegne da mu bags, Mil@n i Shan Jan ikad banu na gajbu 

Posted Images

ima u zemunu.

zasto niko ne spava veceras

7 hours ago, Klara said:

Kako bi izgledala prostirka, može neka slika?

@Klara ita 🥰 Neki etno motiv, kao što su nekada bile prostirke na selima. Ili kao velika sedžada. To mi se čini mogućim za naći. Pastoralni momenat koji želim i koji imam u glavi će verovatno ostati samo u mojoj glavi.

7 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

ima u zemunu.

Gde? Šta?

55 minutes ago, Boksi said:

@Klara ita 🥰 Neki etno motiv, kao što su nekada bile prostirke na selima. Ili kao velika sedžada. To mi se čini mogućim za naći. Pastoralni momenat koji želim i koji imam u glavi će verovatno ostati samo u mojoj glavi.

Gde? Šta?

mozda da pogledas u dermi i yu sorbonu (zaboravim sta je sta, jedna od njih je zatvorena) dekor platno sa etno motivom, pouzdano znam da ga je bilo jer imam tote torbu sivenu od njega

8 minutes ago, morgana said:

mozda da pogledas u dermi i yu sorbonu (zaboravim sta je sta, jedna od njih je zatvorena) dekor platno sa etno motivom, pouzdano znam da ga je bilo jer imam tote torbu sivenu od njega

Bravo! Hvala ❤️

1 hour ago, Boksi said:

Neki etno motiv, kao što su nekada bile prostirke na selima. Ili kao velika sedžada. To mi se čini mogućim za naći. Pastoralni momenat koji želim i koji imam u glavi će verovatno ostati samo u mojoj glavi

Ahaaa...znaš zašto pitam, spomenula si baku :D , a moja jedna je imala šarene tkane prekrivače, dok je druga imala dvobojne, neka oštra tkanina, možda vuna.

Mama je sačuvala svekrvine etno-prekrivače za ležaj i pod, nego nisam tamo da bi ih pronašla i fotkala.

• 4 weeks later...

Kako ovde smestiti goste... o.O

24868d5101056b1626ace2138ad97dd940c75eaa

21 minutes ago, Klara said:

Samo horizontalno naughty

Ovo neka moderna verzija ludare sa oblozenim zidovima?¿

Ajoj, tek sad vidim zidove i pod, pakao! lolol

Eeeeee, ali ovde se sigurno ne čuje veš mašina suseda! evilsmile

Pronašla sam, Pierre Paulin Dune Sofa.

''The Dune is part of a series of modular home furniture that included seating, bookshelves, and tables that Paulin designed between 1968. and 1972. with the hope that Herman Miller would manufacture them.
For decades, only Paulin’s family could experience the experimental living he imagined, using the prototypes at their weekend home.
Each piece combines Japanese and Scandinavian minimalism with mid-century American functionality, creating a topographic seating landscape.
Paulin created more than furniture. He created a legacy that defines contemporary taste.''

https://paulinpaulinpaulin.com/designs/

Fotka je iz kuće Pjerovog sina.

https://www.youtube.com/watch?v=1xtDRDo-9bk

Edited by Klara

15 hours ago, Klara said:

24868d5101056b1626ace2138ad97dd940c75eaa

200w.gif

D

• 2 weeks later...

Zvala jedan salon nameštaja u BG-u da pitam za fotelju, kaže mi žena cenu, ali i da ga nemaju u salonu. Što znači da mogu jedino da je poručim na osnovu slike na sajtu. Što, naravno, neću da radim.

Ali, reče ona da je uvoz iz Turske. Do sada nisam imala iskustva sa turskim nameštajem. Neko da?

Nemam tursku fotelju, ali imam dva turska kreveta (Sultana da budem!) i baš sam zadovoljna kako su napravljeni.

Hrana, nakit i odmaranje tela, znaju Turci. :D

Možda postoji još neki salon sa tom foteljom? I ja sam sigurnija u odluku kad prvo vidim proizvod pre kupovine.

Jel znaš konkretno ko je proizvođač?

4 minutes ago, Klara said:

Nemam tursku fotelju, ali imam dva turska kreveta (Sultana da budem!) i baš sam zadovoljna kako su napravljeni.

Hrana, nakit i odmaranje tela, znaju Turci. :D

Možda postoji još neki salon sa tom foteljom? I ja sam sigurnija u odluku kad prvo vidim proizvod pre kupovine.

Jel znaš konkretno ko je proizvođač?

Neki Lux, nešto. A zvala sam Linea Milanović. Bila sam ubedjena da oni prave, a ne da uvoze nameštaj.

Nisam pronašla nijednu Lux na njihovom sajtu, reko' da proguglamo gde ih još ima. :D ❤️