October 26, 2025Oct 26 7 hours ago, Klara said:Kako bi izgledala prostirka, može neka slika?@Klara ita 🥰 Neki etno motiv, kao što su nekada bile prostirke na selima. Ili kao velika sedžada. To mi se čini mogućim za naći. Pastoralni momenat koji želim i koji imam u glavi će verovatno ostati samo u mojoj glavi.7 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:ima u zemunu.Gde? Šta?
October 26, 2025Oct 26 55 minutes ago, Boksi said:@Klara ita 🥰 Neki etno motiv, kao što su nekada bile prostirke na selima. Ili kao velika sedžada. To mi se čini mogućim za naći. Pastoralni momenat koji želim i koji imam u glavi će verovatno ostati samo u mojoj glavi.Gde? Šta?mozda da pogledas u dermi i yu sorbonu (zaboravim sta je sta, jedna od njih je zatvorena) dekor platno sa etno motivom, pouzdano znam da ga je bilo jer imam tote torbu sivenu od njega
October 26, 2025Oct 26 8 minutes ago, morgana said:mozda da pogledas u dermi i yu sorbonu (zaboravim sta je sta, jedna od njih je zatvorena) dekor platno sa etno motivom, pouzdano znam da ga je bilo jer imam tote torbu sivenu od njegaBravo! Hvala ❤️
October 26, 2025Oct 26 1 hour ago, Boksi said:Neki etno motiv, kao što su nekada bile prostirke na selima. Ili kao velika sedžada. To mi se čini mogućim za naći. Pastoralni momenat koji želim i koji imam u glavi će verovatno ostati samo u mojoj glaviAhaaa...znaš zašto pitam, spomenula si baku :D , a moja jedna je imala šarene tkane prekrivače, dok je druga imala dvobojne, neka oštra tkanina, možda vuna. Mama je sačuvala svekrvine etno-prekrivače za ležaj i pod, nego nisam tamo da bi ih pronašla i fotkala.
November 22, 2025Nov 22 21 minutes ago, Klara said:Kako ovde smestiti goste... o.OSamo horizontalno Ovo neka moderna verzija ludare sa oblozenim zidovima?¿
November 22, 2025Nov 22 Ajoj, tek sad vidim zidove i pod, pakao! Eeeeee, ali ovde se sigurno ne čuje veš mašina suseda!
November 22, 2025Nov 22 Pronašla sam, Pierre Paulin Dune Sofa.''The Dune is part of a series of modular home furniture that included seating, bookshelves, and tables that Paulin designed between 1968. and 1972. with the hope that Herman Miller would manufacture them. For decades, only Paulin’s family could experience the experimental living he imagined, using the prototypes at their weekend home. Each piece combines Japanese and Scandinavian minimalism with mid-century American functionality, creating a topographic seating landscape.Paulin created more than furniture. He created a legacy that defines contemporary taste.''https://paulinpaulinpaulin.com/designs/Fotka je iz kuće Pjerovog sina.https://www.youtube.com/watch?v=1xtDRDo-9bk Edited November 22, 2025Nov 22 by Klara
December 6, 2025Dec 6 Zvala jedan salon nameštaja u BG-u da pitam za fotelju, kaže mi žena cenu, ali i da ga nemaju u salonu. Što znači da mogu jedino da je poručim na osnovu slike na sajtu. Što, naravno, neću da radim.Ali, reče ona da je uvoz iz Turske. Do sada nisam imala iskustva sa turskim nameštajem. Neko da?
December 6, 2025Dec 6 Nemam tursku fotelju, ali imam dva turska kreveta (Sultana da budem!) i baš sam zadovoljna kako su napravljeni.Hrana, nakit i odmaranje tela, znaju Turci. :D Možda postoji još neki salon sa tom foteljom? I ja sam sigurnija u odluku kad prvo vidim proizvod pre kupovine.Jel znaš konkretno ko je proizvođač?
December 6, 2025Dec 6 4 minutes ago, Klara said:Nemam tursku fotelju, ali imam dva turska kreveta (Sultana da budem!) i baš sam zadovoljna kako su napravljeni.Hrana, nakit i odmaranje tela, znaju Turci. :DMožda postoji još neki salon sa tom foteljom? I ja sam sigurnija u odluku kad prvo vidim proizvod pre kupovine.Jel znaš konkretno ko je proizvođač?Neki Lux, nešto. A zvala sam Linea Milanović. Bila sam ubedjena da oni prave, a ne da uvoze nameštaj.
December 6, 2025Dec 6 Nisam pronašla nijednu Lux na njihovom sajtu, reko' da proguglamo gde ih još ima. :D ❤️