Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

58 minutes ago, Boksi said:

Meni je stolica bez naslona ko nezavrsen proizvod, ne mogu cool da smestim moje cenjeno dupe, stalno mislim da cu da padnem levo ili desno. Imam 4 komada u trpezariji, sedim ko drvena Marija ili skruseno, ko da mi je ceo svet propao. Soma i po dolara fpalmzamisli koliko bi kostala da ima naslon.

• Replies 2.1k
  • Views 199.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gotova kuhinja. Zadovoljna sam, jos kad joj unesem licni pecat. Ikea zadovoljila 

• Neverovatno koliko jedna mala promena moze da izmeni dinamiku svih ukucana. Stigao je nov trepzarisjki sto i stolice. Dobili smo puno vise prostora u odnosu na prosli koji je bio ogroman. Klincim

• Ovaj lik baš intenzivno želi da izbegne da mu bags, Mil@n i Shan Jan ikad banu na gajbu 

Posted Images

6 minutes ago, Lancia said:

Meni je stolica bez naslona ko nezavrsen proizvod, ne mogu cool da smestim moje cenjeno dupe, stalno mislim da cu da padnem levo ili desno. Imam 4 komada u trpezariji, sedim ko drvena Marija ili skruseno, ko da mi je ceo svet propao. Soma i po dolara fpalmzamisli koliko bi kostala da ima naslon.

Misliš rukohvat?

1 minute ago, Boksi said:

Misliš rukohvat?

Da bre, rukohvat, sta si zapela za taj naslon lolol

Ahhahahahaaaaaa heart

Treba mi neka fotelja za goste. Nisam razmišljala o rukohvatu. Razmisliću.

Just now, Boksi said:

Ahhahahahaaaaaa heart

Treba mi neka fotelja za goste. Nisam razmišljala o rukohvatu. Razmisliću.

Ako mislis da ti dodjem rolleyes

2 minutes ago, Lancia said:

Ako mislis da ti dodjem rolleyes

Kafu mi draga ispeci wub

ove sam ukačila na sajmu, imaju preslatkih foteljica i stličica, cene su oko 500e. prslatke devojčice su radile na štandu i moguće su intervencije na svakom komadu

https://osofurniture.com/

6 minutes ago, svashtabezneshto said:

ove sam ukačila na sajmu, imaju preslatkih foteljica i stličica, cene su oko 500e. prslatke devojčice su radile na štandu i moguće su intervencije na svakom komadu

https://osofurniture.com/

Da, da, Ras je skoro pomenuo njihovu fotelju na vocap-u ) To me je i ponukalo da pitam.

2 hours ago, Boksi said:

Ne znam zaista.

Ikea od nedavno ima ovu stolicu u ponudi, ali se nisam zadržavao i nemam mišljenje o njoj: STOCKHOLM 2025 fotelja bez rukohvata, brezov furnir - IKEA

Nije ono što tražiš, ali je srodno po funkciji - kopije Hans Wegner stolica:

Sa rukohvatom u EMU: Klub fotelja WD-1566 - EMU nameštaj Beograd

I na KP (pletu kopije i popravljaju oštećene): Ručno pletena stolica na rasklapanje - Hans Wegner - KupujemProdajem

Edited by Ras

5 minutes ago, Ras said:

Ne znam zaista.

Ikea od nedavno ima ovu stolicu u ponudi, ali se nisam zadržavao i nemam mišljenje o njoj: STOCKHOLM 2025 fotelja bez rukohvata, brezov furnir - IKEA

Nije ono što tražiš, ali je srodno po funkciji - kopije Hans Wegner stolica:

Sa rukohvatom u EMU: Klub fotelja WD-1566 - EMU nameštaj Beograd

I na KP (pletu kopije i popravljaju oštećene): Ručno pletena stolica na rasklapanje - Hans Wegner - KupujemProdajem

Dobro izgleda ova crna WD-1566, sad koliko je udobna je druga stvar, gomila namestaja moze da prodje na oko, ali kad sednes ili legnes malo se razlikuje od kamenjara ispred moje kuce.

Meni se, zapravo, najviše svidja ova Knollova Womb Chair. Mogu da je sanjam. I to je nešto. :)

IMG_9005.jpeg

@Lancia mislim da zadovoljava i tvoje bočne standarde.

1 minute ago, Boksi said:

Meni se, zapravo, najviše svidja ova Knollova Womb Chair. Mogu da je sanjam. I to je nešto. :)

IMG_9005.jpeg

@Lancia mislim da zadovoljava i tvoje bočne standarde.

To je OK, mada uvek su mi diskutabilni jastucici poddupe i za ledja. Ako imas problem sa ledjima ili nestasno dupe, ovakva fotelja je nocna mora. Da i ove pauk nozice, ne znam dal bi to izdrzalo mojih 100 kila, potrazi ipak nesto drugo rolleyes

Christians Orthodox bring Light wherever they go!

Tačno me je blam posle ovog makaronee-ovog da pitam, ali ima li neko ideju gde da nadjem tkanu prostirku/prekrivač za kauč izgleda seoska idila ili idem kodbabetm za letnji raspust? Ovo što ima sve nešto jednobojno i anemično.