September 30, 2025Sep 30 IQRA pomoćni stočić, Neira studio.Za ovaj stočić dizajnerka kaže da je idealan za čekaonice, a mi znamo i koliko košta – Dizajn enterijeraDopada mi se, osim cene od oko 500 evra.
September 30, 2025Sep 30 Meni je nešto neprijatno kod njega. :DMožda previše oštrih ivica i aluminijum kao materijal.Dizajn interesantan, ali funkcionalnost mi je neugodna na duže staze. Ima li negde dimenzija, nisam ih videla na sajtu?
September 30, 2025Sep 30 4 minutes ago, Klara said:Meni je nešto neprijatno kod njega. :DMožda previše oštrih ivica i aluminijum kao materijal.Dizajn interesantan, ali funkcionalnost mi je neugodna na duže staze.Ima li negde dimenzija, nisam ih videla na sajtu?Možda su dimenzije na njihovim instagram stranama, ili za šta su već linkovi koji su mi trenutno nedostupni.
September 30, 2025Sep 30 9 minutes ago, Klara said:Meni je nešto neprijatno kod njega. :DMožda previše oštrih ivica i aluminijum kao materijal.Dizajn interesantan, ali funkcionalnost mi je neugodna na duže staze.Ima li negde dimenzija, nisam ih videla na sajtu?stvara nervozu
September 30, 2025Sep 30 Kad dođu nezvani gosti, da im mačka obori šoljice, hehehehhttps://www.jamesdesign.co.uk/collections/coffee-tables/products/cat-cave-geometric-coffee-table
September 30, 2025Sep 30 Na drugi pogled, IQRA pomoćni stočić izgleda kao da je inspirisana modlom za keksiće.
September 30, 2025Sep 30 Meni bi odlicno dosao (ovaj oranz, sivi mi se ne svidja i podseca me, sto kaze Ras, na modlu za kolace) za debelu i tesku knjigu da je prelistavam. Sedim u fotelji i bistrim neke ilustracije, tako zamisljam. Jednom sam uzela enciklopediju filma iz biblioteke, sa namerom da cituckam pred spavanje. Kako da ne, ima sto kila i veliki je format, ne mogu to u rukama da drzim u lezecem polozaju. Ovaj stocic bi kod mene nasao svrhu . Edited September 30, 2025Sep 30 by Stela
September 30, 2025Sep 30 Ali kako bi na njemu listala knjigu i istovremeno sedela u fotelji, koji je to položaj tela? Ne deluje mi kao visok stočić.Pokušavam da zamislim. :D ...oduvek sam želela drveni držač knjiga, za sto. I nikako da nabavim.
September 30, 2025Sep 30 Nađe se svrha Hint: Lost HighwayScena u kojoj Mr Eddy strada na stočiću za kafu
September 30, 2025Sep 30 3 minutes ago, Klara said:Ali kako bi na njemu listala knjigu i istovremeno sedela u fotelji, koji je to položaj tela? Ne deluje mi kao visok stočić.Pokušavam da zamislim. Ne znam, ali lepo zvuci Neko bi trebalo da dizajnira odgovarajucu fotelju
October 16, 2025Oct 16 @Ras da li pravi kod nas neko nešto slično?https://www.knoll.com/shop/en_us/living-lounge-chairs/risom-lounge-chair/2210.html