Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, mustang said:

Pa ne znam koje bi to radnje bile :think:....

Jel eko koza - faux leather? 

Nego, da se smejes malo, sad kad radim veliko spremanje, majko mila sta sam nasla kafetina po kutijama i knjigama! To Rale od panike da ne ostane bez njih zakopavao po kuci kao kuče kosti :lolol: 

....i jos mi ostalo njih 6 kocki da pretresem ....danas zavrsavam, zainatila sam se. Kakav hordas covek, sta sve ima jebem ti. Od lanaca, katanaca, ploca, knjiga, a punjača!!!!! Punjaca kinu da snabdemo. Sve bacam

da, faux leather

ali kafetin :D

rale je moj drug.

kiticemo jelke kafetinom!

• Haha 1
Posted

Strasno :lolol: 

A pa ima faux leather...cek da vidim na amazonu dark chrome, black....

Posted
36 minutes ago, bags said:

Ja cesto u ovoj rubrici vidim bas zanimljivih ideja. Mada opet ima i odrona i totalnih katastrofa.

https://www.derstandard.at/immobilien/bauenwohnen/wohngespraech

Pogledaj na TikToku (ako nemaš TT :mad:, onda Instagram, isto se zovu), ja mnogo volim profil wiewienwohnt gde rade apartment tours po Beču. Isto ima svašta, i za čašu hladne vode i za ukrast ideju.

• +1 1
  • Hvala 2
Posted
23 hours ago, Mil@n said:

Izvini jbg ali moraš polako.

Ovo sada je zid, koji bukvalno ima rupe u sebi gde se vidi malter. 

Šta da rokam preko toga, konkretno? Ja sam u fazonu da to pokrijem samo sa nekom pokrivkom tipa pa neka se gazdarica cima sa time. Meni je samo da se ne vidi i ne kruni. Tipa OSB ploče? 

aaaa, nisam razumeo da je toliko trošno

ako te zabole za izgled- može osb

ako hoćeš kakvu- takvu šminku- izmaži uljanom sve što je sklono otpadanju, pa polepi gips ploče

• Hvala 1
Posted (edited)

Uljana je neki novi pc izraz za masna?

A iz vlagom načetog prostora se valja evakuisati, sto pre. 

.. puštanje u promet bolesnog prostora bi trebalo da ima tretman postupka izazivanja opšte opasnosti.

Edited by makaronee
Uopšte..
  • +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

btw gospodin vule je milioner, naravno sve se valja gastosima

:nobles:

• Haha 3
Posted

Iz kategorije "What has been seen cannot be unseen" ^

Posted

Imaju li nečija deca krevete na sprat?

Ako da, zamolila bih za utiske, pros and cons.

Posted
10 minutes ago, Valkyrie said:

Ako ti nesto znaci ja sam pre 30 god imao sa sestrom i bilo je bas ok. Igrali smo se do besvesti na donjem spratu jer je bio mracan kako krevet je bio cosku.

Mislim da ima i slika kako smo ga prekrili dekom i stavili cev od usisvaca napred. (zamisljali da je tenk).

Naravno pogledas da imas dobru zastitu gore jer nisu svi mirni kao sestra i ja.

Moji klinci su u jednom hotelu imali i malo se pomamili a onda je mali zveknuo odozgo unazad na glavu. Sestra ga je odozdo zagolicala kad je silazio.

Posted

Da, naravno, sigurno ne bi bili ko na platformi, svi sada moderni kreveti na sprat imaju ogradice makar na gornjem. Ja sam najpre htela dva odvojena kreveta, ali bezveze mi da im se oduzima prostor od sobe. Ima ih sa stepenicama sa strane a stepenice su zapravo šuplje i prostor su za igračkice.

cene: šarolike. Ima i spejs šatl za 1000+€

Posted

Da se nadovezem na bagsa, i ja sam delio sa sestrom krevet na sprat kad sam bio mali, cak sam imao zadovoljstvo da budem gore. Mlogo kul stvar, nismo stradali :D 

• Hvala 1
Posted
29 minutes ago, Valkyrie said:

Verovatno imaju neki koji mogu da se rasklope po potrebi? Tipa stariji se oženio i  hoće da se seli pa hoće da nosi krevet sa sobom i sl. :D

• Haha 2
Posted

Uspeli smo da ubedimo Lucifera da on treba da spava na donjem krevetu jer je mali. Pošto Lucifer nikad ni u čemu nije “donji”, tako je najpre i taj naš predlog doživeo kao neviđenu uvredu. Zbarismo ga nekako, tj bar se nadamo :vesala2:

@Mil@n da, većina može da se razdvoji na dva odvojena po potrebi, ima ih i sa trećim krevetom u fioci, ako neki dovede ženu kod nas :lolol:

• Haha 6
Posted
52 minutes ago, Valkyrie said:

odlicna stvar. gornji imao ogradu, nikad ispadanje. jednom pad sa stepenica jer se u nocnom bunilo-silazenju preskocio stepenik.

jedini cons je sto svako hoce gore. :D

poz

• Hvala 1