morgana Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 3 minutes ago, mustang said: Pa ne znam koje bi to radnje bile .... Jel eko koza - faux leather? Nego, da se smejes malo, sad kad radim veliko spremanje, majko mila sta sam nasla kafetina po kutijama i knjigama! To Rale od panike da ne ostane bez njih zakopavao po kuci kao kuče kosti ....i jos mi ostalo njih 6 kocki da pretresem ....danas zavrsavam, zainatila sam se. Kakav hordas covek, sta sve ima jebem ti. Od lanaca, katanaca, ploca, knjiga, a punjača!!!!! Punjaca kinu da snabdemo. Sve bacam da, faux leather ali kafetin rale je moj drug. kiticemo jelke kafetinom! 1
mustang Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Strasno A pa ima faux leather...cek da vidim na amazonu dark chrome, black....
Patty Lee Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 36 minutes ago, bags said: Ja cesto u ovoj rubrici vidim bas zanimljivih ideja. Mada opet ima i odrona i totalnih katastrofa. https://www.derstandard.at/immobilien/bauenwohnen/wohngespraech Pogledaj na TikToku (ako nemaš TT , onda Instagram, isto se zovu), ja mnogo volim profil wiewienwohnt gde rade apartment tours po Beču. Isto ima svašta, i za čašu hladne vode i za ukrast ideju. 1 2
mire Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 23 hours ago, Mil@n said: Izvini jbg ali moraš polako. Ovo sada je zid, koji bukvalno ima rupe u sebi gde se vidi malter. Šta da rokam preko toga, konkretno? Ja sam u fazonu da to pokrijem samo sa nekom pokrivkom tipa pa neka se gazdarica cima sa time. Meni je samo da se ne vidi i ne kruni. Tipa OSB ploče? aaaa, nisam razumeo da je toliko trošno ako te zabole za izgled- može osb ako hoćeš kakvu- takvu šminku- izmaži uljanom sve što je sklono otpadanju, pa polepi gips ploče 1
makaronee Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 (edited) Uljana je neki novi pc izraz za masna? A iz vlagom načetog prostora se valja evakuisati, sto pre. .. puštanje u promet bolesnog prostora bi trebalo da ima tretman postupka izazivanja opšte opasnosti. Edited November 23, 2023 by makaronee Uopšte.. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 btw gospodin vule je milioner, naravno sve se valja gastosima 3
I*m with the pilots Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Iz kategorije "What has been seen cannot be unseen" ^
Valk Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Imaju li nečija deca krevete na sprat? Ako da, zamolila bih za utiske, pros and cons.
bags Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 10 minutes ago, Valkyrie said: Imaju li nečija deca krevete na sprat? Ako da, zamolila bih za utiske, pros and cons. Ako ti nesto znaci ja sam pre 30 god imao sa sestrom i bilo je bas ok. Igrali smo se do besvesti na donjem spratu jer je bio mracan kako krevet je bio cosku. Mislim da ima i slika kako smo ga prekrili dekom i stavili cev od usisvaca napred. (zamisljali da je tenk). Naravno pogledas da imas dobru zastitu gore jer nisu svi mirni kao sestra i ja. Moji klinci su u jednom hotelu imali i malo se pomamili a onda je mali zveknuo odozgo unazad na glavu. Sestra ga je odozdo zagolicala kad je silazio.
Valk Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Da, naravno, sigurno ne bi bili ko na platformi, svi sada moderni kreveti na sprat imaju ogradice makar na gornjem. Ja sam najpre htela dva odvojena kreveta, ali bezveze mi da im se oduzima prostor od sobe. Ima ih sa stepenicama sa strane a stepenice su zapravo šuplje i prostor su za igračkice. cene: šarolike. Ima i spejs šatl za 1000+€
Shan Jan Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Da se nadovezem na bagsa, i ja sam delio sa sestrom krevet na sprat kad sam bio mali, cak sam imao zadovoljstvo da budem gore. Mlogo kul stvar, nismo stradali 1
Mil@n Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 29 minutes ago, Valkyrie said: Ako da, zamolila bih za utiske, pros and cons. Verovatno imaju neki koji mogu da se rasklope po potrebi? Tipa stariji se oženio i hoće da se seli pa hoće da nosi krevet sa sobom i sl. 2
Valk Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Uspeli smo da ubedimo Lucifera da on treba da spava na donjem krevetu jer je mali. Pošto Lucifer nikad ni u čemu nije “donji”, tako je najpre i taj naš predlog doživeo kao neviđenu uvredu. Zbarismo ga nekako, tj bar se nadamo @Mil@n da, većina može da se razdvoji na dva odvojena po potrebi, ima ih i sa trećim krevetom u fioci, ako neki dovede ženu kod nas 6
le petit nicolas Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 52 minutes ago, Valkyrie said: Imaju li nečija deca krevete na sprat? Ako da, zamolila bih za utiske, pros and cons. odlicna stvar. gornji imao ogradu, nikad ispadanje. jednom pad sa stepenica jer se u nocnom bunilo-silazenju preskocio stepenik. jedini cons je sto svako hoce gore. poz 1
Recommended Posts