Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted (edited)

ja bih potražila kutije obložene kožom. lakše se brišu nego tekstilne, a mogu da izgledaju jako dobro.

@mustang, da si u bgd (i da ti treba samo par kutija) imalo bi smisla razmisliti i o frontovima od prave kože, m2 je cca 20 e, a lako se sredi tj lijepi u kućnoj radinosti.

Edited by morgana
  • +1 2
Posted (edited)

@Sandradjer da ne davimo tamo ljude.... Za koje si ti da budu ovde i da elegantno izgleda?

Svaki predlog dobrodosao. Ovo deli ofis od dnevne sobe, ima knjiga i memorabilije. Htela bih da dovedem u red jer je haos (muz napravio naravno)

Screenshot_2023-11-21-11-30-43-63_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg

Screenshot_2023-11-21-11-30-56-67_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg

Screenshot_2023-11-21-11-30-22-96_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg

Screenshot_2023-11-21-11-29-13-23_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg

Screenshot_2023-11-21-11-27-45-90_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg

Edited by mustang
  • +1 1
Posted (edited)

Ne znam gde da pišem, pa ću ovde.

Treba u lokalu da pokrijem mesta gde je dobro probila vlaga i krune se zidovi. Iza stolova su, šutira se nogama, otpada, kruni se. Koliko znam, izvlačenje vlage je deliktan i skup proces, pa moram da rešim privremeno barem da se to pokrije nekako. 

Sa čime to pokriti najbolje, a da može da se prekreči? Ima neke drvene ploče, zaboravih ime, možda čak i gips, ili nešto treće?.. Možda @mire zna?

Edited by Mil@n
Posted
20 hours ago, morgana said:

ja bih potražila kutije obložene kožom. lakše se brišu nego tekstilne, a mogu da izgledaju jako dobro.

@mustang, da si u bgd (i da ti treba samo par kutija) imalo bi smisla razmisliti i o frontovima od prave kože, m2 je cca 20 e, a lako se sredi tj lijepi u kućnoj radinosti.

Da, te kozne bi bile vec ekstra ekstra. Kud si nam spomenula njih, sanjala sam ih nocas :lolol:

• Haha 2
Posted
4 hours ago, Mil@n said:

Ne znam gde da pišem, pa ću ovde.

Treba u lokalu da pokrijem mesta gde je dobro probila vlaga i krune se zidovi. Iza stolova su, šutira se nogama, otpada, kruni se. Koliko znam, izvlačenje vlage je deliktan i skup proces, pa moram da rešim privremeno barem da se to pokrije nekako. 

Sa čime to pokriti najbolje, a da može da se prekreči? Ima neke drvene ploče, zaboravih ime, možda čak i gips, ili nešto treće?.. Možda @mire zna?

uljana, rešiće problem za neko vreme

upravo kod sebe oblačim zidove i plafon :D

Posted
Just now, mire said:

uljana, rešiće problem za neko vreme

upravo kod sebe oblačim zidove i plafon :D

Daj link neki please, uljana šta, daska? 

Meni je bitno da se ne vidi i da se malter ne kruni svaki dan po lokalu...

Posted (edited)
10 minutes ago, mustang said:

Da, te kozne bi bile vec ekstra ekstra. Kud si nam spomenula njih, sanjala sam ih nocas :lolol:

imam kutiju svojerucno oblozenu kozom (u hn je, nije mi pri ruci da je slikam). upotrebila sam neke restlove koje sam dobila ali fakat nije preskupa ni kad se kupi komad, uglavnom bude oko 1m2. mislim na srednje debelu odjevnu kozu, ne na onu za namjestaj, ona je za profije.

ali sad em ima povoljne odlicno izgledajuce eko koze em gotovih kutija. bas mogu da izgledaju vrh za koji god hoces stil, od industrial, modernistickog do kantri klab. i super ide uz drvo, a i uz npr hrom.

Edited by morgana
  • +1 1
Posted

uljana boja, završna

preko prima sve, glet, filer + bilo koju boju

Posted

@morgana 

Šteta sto nemas fotku, bas bih volela da vidim al to je svakako to.

Skuplja bi mi bila ta kocka od koze ovde, nego cela ova polica :lolol: 

Ne znam ni gde bih otisla da je naprave 

• Haha 1
Posted
7 minutes ago, mustang said:

@morgana 

Šteta sto nemas fotku, bas bih volela da vidim al to je svakako to.

Skuplja bi mi bila ta kocka od koze ovde, nego cela ova polica :lolol: 

Ne znam ni gde bih otisla da je naprave 

ima ih vjerovatno od eko koze u prodavnicama slicnim ikei. e sad, dimenzije.

Posted (edited)
8 minutes ago, morgana said:

ima ih vjerovatno od eko koze u prodavnicama slicnim ikei. e sad, dimenzije.

Pa ne znam koje bi to radnje bile :think:....

Jel eko koza - faux leather? 

Nego, da se smejes malo, sad kad radim veliko spremanje, majko mila sta sam nasla kafetina po kutijama i knjigama! To Rale od panike da ne ostane bez njih zakopavao po kuci kao kuče kosti :lolol: 

....i jos mi ostalo njih 6 kocki da pretresem ....danas zavrsavam, zainatila sam se. Kakav hordas covek, sta sve ima jebem ti. Od lanaca, katanaca, ploca, knjiga, a punjača!!!!! Punjaca kinu da snabdemo. Sve bacam 

Dve pune kese igracaka u shelter odnela, ma tip of the iceberg nisam pomerila. Morace jos da se leti.

Edited by mustang
  • Haha 2
Posted
19 minutes ago, mire said:

uljana boja, završna

preko prima sve, glet, filer + bilo koju boju

Izvini jbg ali moraš polako.

Ovo sada je zid, koji bukvalno ima rupe u sebi gde se vidi malter. 

Šta da rokam preko toga, konkretno? Ja sam u fazonu da to pokrijem samo sa nekom pokrivkom tipa pa neka se gazdarica cima sa time. Meni je samo da se ne vidi i ne kruni. Tipa OSB ploče?