Ajant23 Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Drugi je faza negacije kao i autorski film, priprema za veliku afirmaciju žanra oslobođenog od stvaraoca...
ToniAdams Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 ma dobro, to znam, nego imal rokanja? i jeli cemu?
Ajant23 Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Gde nema rokanja. Imaš čak i samoubistvo žene i pošteđen život Peteru Stormaru...
Ras Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 džon vik 2 je nanovo snimljen džon vik 1 čini se da je ekipa uočila neke od mana prvog filma, pa ih u drugom ispravila - manji broj, naravno za očekivatri je da treći bude najbolji
aram Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 tja. meni drugi više ko podgrejan krompir... ako treći bude na isti kalup, ne verujem da ću ga gledati. mada, rokanje... :D
Ajant23 Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Ako hoćeš pravo rokanje sa Keanu Reevesom, od novijih filmova gledaj Knock Knock (2015)... Dakle Knock Knock, nemoj da praviš frojdovsku omašku, pa da greškom gledaš To the Bone (2017)...
aram Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 nije za ovu temu, a znaće valjda neko - zašto na imdb za neke filmove nemam ono "People who liked this also liked..."
Duci Simonovic Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Od svih vesterna u kojima je prikazan odnos kauboja i konja, Lonely are the brave mi je i dalje neprevazidjen.. Rambo prva krv
ultra plasticni Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Jos losih restlova iz prosle godine van engleskog govornog podrucja: Umi yori mo mada fukaku Koreda nevesto prihvata i eksploatise narativ, mogu slobodno reci giganta reda velicine, Jasuziro Ozua i sve to deluje dosta neubedljivo / Bacalaureat Rumunski talas dubinskog istrazivanja drustvenih anomalija je definitivno iscezao i poseze za samorecikliranjem. Ovo je slab film. O tome Kristi Puju sazeto odgovara u vikend izdanju Danasa / Hymyilevä mies Jos jedan biografski film, ovog puta o nekom finskom bokseru. Sem zanimljive fotografije nista vredno pomena
Mil@n Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 mozda se nikom nije dopao? :(Kome se knock knock dopadne, taj verovatno nema prijatelje to da podeli :) Hawaii Mate 9
Dankan Ajdaho Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Kome se knock knock dopadne, taj verovatno nema prijatelje to da podeli :) Hawaii Mate 9 Toliko je tragičan?
Mil@n Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Toliko je tragičan?Meni iskreno nešto najgluplje što sam odgledao poslednjih godina. Toliko je rupa i besmisla u priči bilo, da mi je bilo smešno. Hawaii Mate 9
radisa Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Meni iskreno nešto najgluplje što sam odgledao poslednjih godina. Toliko je rupa i besmisla u priči bilo, da mi je bilo smešno. Hawaii Mate 9 Jedan od retkih filmova loje nisam odgledao do kraja... Užasna nelagoda... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Recommended Posts