MocaVukotic Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 +1 odlican rediteljski debi, Island ko lokacija iz sci-fija, naslov sve govori, nesto poput zbirke Saljive Opicene narodne price. dooobar ost davajte predloge ako znate neke filmove koji obradjuju ovu temu - odnos coveka i konja. zoofilija stop. Turinski konj overen. the black stallion 1979 the man from snowy river seabiscuit shergar the horse whisperer running free phar lap ruffian the long shot
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 the black stallion 1979 the man from snowy river seabiscuit shergar the horse whisperer running free phar lap ruffian the long shot zimzelen
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 infinitely polar bear, nije sa konjovima, al kapiram da bi se maksimu svideo. odgledao nekidan, i bas mi je jako lepo legao. sjajan rolerkoster osecanja. svi kidaju, rufalo je car a zoe lepa ko lepa brena. klinci predobri.
aram Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Nisam gledao original iz '79. te ne mogu da poredim, ali ovo mi bilo simpa za lagano subotnje popodne.
Duci Simonovic Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 jesi gledo the raid 2? Naravno, a baš sam preksinoć ponovio keca, lego
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 jebemu misa, ja nekidan pogledo prvog dzona vika, i stvarno je vrlo solidan. jest kiano, al bas ih dosta pobije.
Joe D Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 jest kiano, al bas ih dosta pobije. trebalo je i vise da ih pobije zbog onog jadnog kuceta
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 ma to se slazem sto posto. i glupa je bila ona tehnika na kraju, kad pusti rusu da ga proburazi da bi mu oteo noz. al ko sam ja da pricam o tome.
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 +1 odlican rediteljski debi, Island ko lokacija iz sci-fija, naslov sve govori, nesto poput zbirke Saljive Opicene narodne price. dooobar ost davajte predloge ako znate neke filmove koji obradjuju ovu temu - odnos coveka i konja. zoofilija stop. Turinski konj overen. Možda ovo, nisam ga gledao, ali ga pamtim kao jedan od retkih Spilbergovih koje nisam gledao, i stoji mi u watchlisti vekovima. http://www.imdb.com/title/tt1568911/combined the black stallion 1979 the man from snowy river seabiscuit shergar the horse whisperer running free phar lap ruffian the long shot secretariat
I*m with the pilots Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 +1 odlican rediteljski debi, Island ko lokacija iz sci-fija, naslov sve govori, nesto poput zbirke Saljive Opicene narodne price. dooobar ost davajte predloge ako znate neke filmove koji obradjuju ovu temu - odnos coveka i konja. zoofilija stop. Turinski konj overen. Sad sam ti ispisala ceo Rat i mir, da bih na kraju videla da ti preporucujem film koji si upravo pogledao
Jimmy Kowalski Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Od svih vesterna u kojima je prikazan odnos kauboja i konja, Lonely are the brave mi je i dalje neprevazidjen..
Ras Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 @dzon vik 1 i 2 ozbiljan nedostatak je izostanak radeta šerbedžije
Recommended Posts