Ravanelli Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 The Accoutant. Najgori film koji sam pogledao u dugo vremena. Boli koliko je glupo. Kendrikova posebno iritantna.
mojo Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 The Accoutant. Najgori film koji sam pogledao u dugo vremena. Boli koliko je glupo. Kendrikova posebno iritantna. Apsolutno. Nije čak ni zabavan. Glup i dosadan. T2 6.5/10. Nisam ni razočaran, nit ne znam šta. Ima ta mladalačka reč: meh.
Pokojni Ruxin Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 I mene zajebale preporuke foruma, užas. :( istog onog foruma na kojem se svojevrememo fino hejtovao john wick, tako da vam od sad uzimam preporuke samo za umetnička sranja
ToniAdams Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 ahahaha, ko vas jebe kad sam vam na ignoru
Reaktor Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Mene je računovođa razočarao. Očekivao sam akcioni triler, a dobio fantaznu karate dramu.
Ravanelli Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) 1. angažuju ga da provali šta se događa iako ne žele da se provali. ha! klasična greška zlikovaca još iz doba noara! 2. unajmljuju ga veliki krimosi da im revidira knjige. pa jbt, odakle ta glupa ideja? kao da je u tom biznisu knjigovodstvo komplikovano i da još drže priznanice i račune verovatno. 3. pominje da je pao prihod firme u periodu kada nije bilo velikih investicija, a investicije u uopšte ne idu u bilans uspeha da ne pominjem da to kako on proverava rezultate i šta nalazi izgleda tako bijedno da je očigledno da nisu imali stručnog konsultanta po pitanju akauntinga. čak i sama ta konstrukcija da ovaj uliva novac nazad u firmu je puna rupa. 4. davno neviđena bespotrebnost kendrikovicinog lika, a još što je iritantna... nije mi jasno šta će tu na početku, zašto žele da je ubiju i onda je poslednju trećinu filma odsutna. koja je realno poenta njenog lika? 5. ne znamo mu ime. majka mu je ta i ta, on joj je sin iz prvog braka ali ne znamo mu ime. how fucking come? znaš ko je žena, gde je živela, gde se porodila, ima neki zapis majkumu? zar nije bio u vojsci? 6. ovo što je toni napisao za autizam. 7. ovo što skuplja umetnička dela, stripove i sportsku memorabiliju je tako bedno podilaženje publici. šteta samo što ne sluša kind of blue dok radi shin rolls 8. bilo je pohvala da nema CG efekata. ok nema, al se karate cepa ko u brus lija, a na kraju su uneli i mma partera. ovi što pucaju na njega su malo neprecizniji od stormtrupera koji su poznati po tome da ne mogu da pogode metu prečnika 7 metara sa udaljenosti od 2 metra. 9. nisam skontao ovo sa babom i dedom? oni ga pozovu na njihovo imanje da peca, ovaj kaže oću da pucam. važi nije frka. donese protivavionski snajper na njihovu farmu i razbija tikve, kao da to nije mogao da uradi na bilo kom mestu u tom kraju, nego je baš išao kod njih da bi se igrao snajpera. Edited February 19, 2017 by Ravanelli
ToniAdams Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 a sam kraj, kad sista pokupi svu slavu na konfi za stampu povodom izuzetno uspesne istrage? koja je otkrila sta? gomilu leseva?
Ravanelli Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) isto, ceo taj character arc sa njegovim tipovima agentima je nonsens. on otkucava svoje klijente koji su ubice na veliko i zasto bi ga neko angazovao onda? drugo koja su to njegova pravila prema kojima odluci da li ce nekog tipovati? samo je pomunto da ima pravila, ali posto bi njihova elaboracija bila zajebana (svakako radi za zlikovce) ne ulaze dublje u to. "ima on svoj kriterijum". U sustini jos jedna od nebuloza u scenariju sa ciljem da ga ucine boljim (bespotrebno) Personal favourite mi je kada ta agentica dolazi onom njihovom sto gugla sa spiskom od "100 najpoznatijih matematicara" Lol! Kako je slozila tu top listu, bas me zanima. I onda jos onaj razgovor izmedju nje i njega. - a gde sam tu ja? - sredicu ti nesto kada se zavrsi ovo Kolika bespotrebnost tog dijaloga Edited February 19, 2017 by Ravanelli
Sara Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 ne verujem koliko energije trosite na analizu filma koji je plitka zabava, meni je bio super, ima preteranosti ali ubio mi dva sata, to mi je i trebalo.. nije da sam posle gledanja Accoutanta postala bolja osoba, nisam se tome ni nadala
Ravanelli Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Izvini sto primecujem stvari i onda se potrudim da to prenesem ovde u svrhu diskusije, da bi ti uklizala sa vrsnom opservacijom da je dobar za ubijanje vremena
Sara Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 o, nemoj se ljutiti, bilo mi malo smesno, izvini ti, samo nastavi sa diskusijom ^_^
Bujodrag Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) Mi prosto samo primećujemo stvari i onda se potrudimo da to prenesemo ovde u svrhu diskusije, Ako možeš, suzdrži se od ukilizivanja sa vrsnom opservacijom da je dobar za ubijanje vremena (Rav, nema veze sa tobom, samo sam iskoristio kao primer) Edit: @Sara Ni meni nekad ne uspeva da se suzdržim da ne pametujem i ne ometam, ali, trudim se, jbg. Edited February 19, 2017 by Bujodrag
ToniAdams Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 ovo mu dodje forum, zbilja ne kapiram ljude koji se usude da nesto napisu u vezi sa iznimno losim filmom.
Recommended Posts