Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

aj pogledaj spanski kratkometrazni Timecode, pobedio u Kanu, dobio Goyu, sace i Oskara. slatkih frtalj sata.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

videla sinoc da ce se prikazivati na festu, pa se setila da sam odgledala, a nisam ga prijavila... dakle, grcki film suntan,  o sredovecnom lekaru, sa problemima u sklapanju i odrzavanju socijanih i emotivnih veza, koji dobija posao na jednom grckom ostrvu i pocinje da radi kao mesni lekar... neobicnim spletom okolnosti upoznaje i zaljubljuje se u prelepu anu (igra je jako, jako lepa glumica - mene je podsetila na kingmejkerku, koliko je se secam  sa fotki) studentkinju vrlo slobodnu i otvorenu, koja sa svojim drustvom letuje u kampu na ostrvu i koja ga vrlo neposredno, iskreno i srdacno uvlaci u sve njihove dnevne i nocne dogodovstine... koje se naravno, zavrsavaju sa katastrofalnim posledicama po našeg dezmekastog, introvertnog i nestabilnog docu.  a u tom njegovom emotivnom i psiholoskom raspadu se pomalo naslucuje lantinosov uticaj (mada sem tog kraja, film nije bas toliko ''uvrnut'.. :-)

Ja sam gledala film jesenas i cekam da ga jos neko pogleda sem prijatelja koji ga je odmah otpisao...meni je druga polovina, kada sve ocekivano krece nizbrdo bas teska, a sigurno nije pomoglo u svemu tome sto sam prepoznala neke ljude u glavnom liku. Poslednja scena je da puknes, valjda taj momenat kada je i njemu jasno.

Sta stvarno da rade takve osobe, kako da promene sve "od sutra"?

Gledala ovo i verujem da sam do kraja stigla iskljucivo zahvaljujuci cinjenici da me bizarno hipnotise kao zmija zabu

Staying Vertical

http://www.imdb.com/title/tt5231812/?ref_=nv_sr_4

Edited by 3opge

Napiši Saro ime filma, nemoj da ti bude teško...

Napiši Saro ime filma, nemoj da ti bude teško

ima negde uputsvo kako se link menja u naslov filma?

ima negde uputsvo kako se link menja u naslov filma?

napises ili pejstujes ime filma u postu, oznacis i pritisnes na link iz menija, kopiras onda link (url) u ponudjeno polje, pritisnes ok  i to je to.

Edited by 3opge

fala, sad cu da provezbam

staying verical  (Ha!)

:thumbsup:

Samo, nemoj neko da se zezne da gleda :D Osim ako ne bi da vidi porođaj u krupnom planu (iznenada i ničim izazvano, dok staviš jastuk na oči, kasno, već si sve video) ženski polni organ, glumce kao iz neolita, dedu koji bi da kresne zeta.... Ovako gledano možda film i nije tako loš :D

Ovako gledano možda film i nije tako loš :D

Koji film?  :unsure:

casey affleck da zavrsi strazbera, ne da je strazberg merilo, bilo kakav metod, kad vec nije prirodno talentovan.... nikad nece biti odlican glumac. a odlicni su ga filmovi usrali da bude u njima.

ili sam mozda previse kriticna? .... ustala na levu nogu, popisao se po meni, od 8 ujutru perem ves. mamina beba ubicu ga.

casey affleck da zavrsi strazbera, ne da je strazberg merilo, bilo kakav metod, kad vec nije prirodno talentovan.... nikad nece biti odlican glumac. a odlicni su ga filmovi usrali da bude u njima.

ili sam mozda previse kriticna? .... ustala na levu nogu, popisao se po meni, od 8 ujutru perem ves. mamina beba ubicu ga.

ish u kuhinju  :fantom:

ish u kuhinju :fantom:

i to sto kazes...odoh po cokoladu...lakse ce mi biti :)