February 19, 20178 yr The Swimmer 1968 Bart Lankaster fantastican +1000 jedan od mojih all time favorite filmova i glumca pogledaj ako nisi do sad jos i "elmer gantry" iz 1960
February 19, 20178 yr The Swimmer 1968 Bart Lankaster fantastican Zaista...Nema se u industriji vise zivaca za ovakve filmove odavno...
February 19, 20178 yr Fantasticna matora komedija sa Majkl Kejnom i Stiv Martinom "Pokvareni prljavi prevaranti" na AMC upravo pocinje http://www.imdb.com/title/tt0095031/?ref_=fn_al_tt_1
February 19, 20178 yr glenne headly masterklas Apsolutno je carica tu. Naravno i Dr Emil Schaffhausen III, poznatiji u narodu kao Razzmatazz
February 19, 20178 yr Bez obzira sto je Lion vrlo pitak i emotivan film, kad slegne, ostavlja utisak ne bas toliko dobrog spoja istinite price (za desetku) i skoro pamfletskog pristupa u borbi protiv teskog polozaja i iskoriscavanja dece u Indiji. Klinjo odglumio ko mator, alal vera.
February 19, 20178 yr Poslednji Sedam Veličanstvenih. Tja, kaubojac kao kaubojac, nema tu šta mnogo da se disktuje. Za vikend popodne je sasvim ok. Preživele samo manjine, u inat Trampu.
February 19, 20178 yr jel si se dojaja iznenadio kad su se krenuli boriti dobri i zli indijanac? Da smo mi znali za foru i... ...poveli kog Albanca kad se branilo Kosovo.
February 19, 20178 yr Da smo mi znali za foru i... ...poveli kog Albanca kad se branilo Kosovo. Oni bi poveli Srbe... katolike i muslimane