Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

De Laatste Dagen Van Emma Blank (2009)

http://www.imdb.com/title/tt1239446/?ref_=fn_al_tt_1

onako, meni je smešno par nekih scena, ali generalno po mom mišljenju nije dobar.

postavljam ga ovde samo iz razloga što smatram (moguće i da grešim) da će se većini članova foruma ovakva vrsta humora svideti, pa neka se pogleda..

Posted

el ti se čini malo kao generacijski film. na neki čudan način.

Posted

Apsolutno. Vrtimo se u krug i nikad nećemo skrenuti za Akron. :)

Posted

da, akron je otišo u kurac. and so are we.

Posted

lepota od filma

SpringSummerFall.jpg

da, to je fenomenalan film. totalna uživancija..

Posted

Nego da se vratim na temu...pre neki dan sasvim slucajno odgledah jedan simpatican filmic...

http://www.imdb.com/title/tt1606180/

To5IlqN.jpg

kuulll  :heart:

dajte jos neku od tih comedy-drama filmova da gledam u pms-u,bilo koje teme

Posted

da, to je fenomenalan film. totalna uživancija..

+1

Posted (edited)

Divergent - nezanimljivi likovi i bleda postapokaliptika. moze i gore.

Edited by Lancia
Posted

Inside-Llewyn-Davis-poster.jpg

Inside Llewyn Davis

Odličan, tužan, među najboljim Koenima u ovom veku.

Odgledao ga sa uzivanjem. Nastavljam sa filmovima u kojima dominira muzika (od Cafe de Flore, preko poslednjeg Dzarmusa).

Sve je tu kad su braca Koen u pitanju, sjajni dijalozi (onaj s pocetka kad traze "folder" Sinsinati), debeli Gudmen (u ovoj ulozi zaduzen i za dozu bizarnosti), iscekivanje da li ce Levin uspeti i uzeti lovu, da li ce krenuti u blistavu karijeru ili ce biti svorc, da li ce naci macora Dzojsovog imena, da li ce skrenuti kod bivse da vidi svoje dete...Zivot pun izazova, izbora, puteva, sazet u samo par dana glavnog lika. Na nama je da nagadjamo sta ce biti. Toliko mi se svidela gluma da mi cak ni Timberlejk nije smetao, cak Kenedi je sjajna numera.

Posted (edited)

iscekivanje da li ce Levin uspeti i uzeti lovu, da li ce krenuti u blistavu karijeru ili ce biti svorc, da li ce naci macora Dzojsovog imena, da li ce skrenuti kod bivse da vidi svoje dete...Zivot pun izazova, izbora, puteva, sazet u samo par dana glavnog lika. Na nama je da nagadjamo sta ce biti. Toliko mi se svidela gluma da mi cak ni Timberlejk nije smetao, cak Kenedi je sjajna numera

nema nikakvog isčekivanja, sve se zna od početka, toliko je jasno da ostaje samo da se nacrta. nama je dato da vidimo kako će da trsne. kao cela umorna umorna umorna generacija.

Edited by MocaVukotic
Posted

Draft Day (2014)

Kevin Costner, film o sportu, Jennifer Garner, Denis Leary, Frank Langella, režija Ivan Reitman... U startu se da pretpostaviti da je ovo gledljiviji film od čitavog niza drugih koje ću pogledati ove godine, i tako je i bilo...

Mana ima mnogo, ali najveća je što će se jednom naći budala koje će raditi sociološke studije na temu: filmovi Kevina Costnera o sportu...