Agni Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Npr. svaki put kad neki od likova kaže, a to je često, "I'm so mellow". Na kraju je i meni to postalo smešno, mada ne umem da objasnim.
Ajant23 Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Angélique (2013) Prilično raskošna i vrlo zabavna adaptacija. Ovo je prvi deo...
3opge Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 THE MOST WANTED MAN dosadno i suvo. tesko je napraviti ista uzbudljivo od prilicno nemastovitog LeCarre-ovog romancica i tankog, bledunjavog scenarija bez ikakve peripetije. ni PSH nije tu mogao mnogo da pomogne.
Ravanelli Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 (edited) Koja si zena Glase Ja gledao Planetu majmuna. Napet politicki triler sa elementima akcije, a sa porukom mira. Salim se. Pederi pravili film da mogu da osinu jos koji nastavak. Osim toga nije katastrofalan, al ne znam odakle mu 8+ na imdb.u Edited August 12, 2014 by Ravanelli
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Les petits mouchoirsfilm koji ima ovakav početak ne može da bude sranje. doduše kraj nije adekvatan početku, ali to je možda do mene. preporuka
Mil@n Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Koja si zena Glase Evo odgledao sam Filth sa Mekavojem da se na velika vrata vrnem u svet muškaraca. 8-) Bolji nego što sam očekivao, kratak tj neopterećujuć dužinom, konkretan, dinamičan, duhovit i ozbiljan isto vreme, McAvoy postaje dosta zajeban igrač, performans mu je vrhunski ovde.
copkillah Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Evo odgledao sam Filth sa Mekavojem da se na velika vrata vrnem u svet muškaraca. 8-) Bolji nego što sam očekivao, kratak tj neopterećujuć dužinom, konkretan, dinamičan, duhovit i ozbiljan isto vreme, McAvoy postaje dosta zajeban igrač, performans mu je vrhunski ovde. Ja rekao da u narednih 5 god uzima Oskara.
Ajant23 Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 In Your Eyes (2014) Anyone else notice the 'In Your Eyes' reference on Buffy? In 3x21 Graduation Part 1 when Faith shoots Angel with an arrow from behind the Sunnydale Cinema, the movie that plays at the Sun Cinema is called 'In Your Eyes'. Apparently Joss wrote 'In Your Eyes' in the 90s too Inače, solidno, ali se moglo više...
John Coltrane Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Jel gledao neko novog Almodovara i kakav je?
ubuntu Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Koji novi, Los amantes pasajeros? Gledo ja. Zajebancija u stilu njegovih ranih radova gde su svi homoseksualni i zajebavaju se do koske, lepo vidiš da je njima lepo...a za gledanje mi je bio malko dosadan.
Ajant23 Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Arthur Newman (2012) Klasična drama data u svom najjačem nasleđu, iz komedije naravno, sa čistim tajmingom, lepim ritmom, lišena kičerajskih filozofskih i inih metaprimesa, nije nimalo naivna i verovatno je proglašena za slabu samo zato što nije odurno kitnjasta i što nije offbeat siva kao sovjetski udžbenik ili nagrađivani učesnik Sandensa. Još jedan road movie. Iako je u mercedesu, iako je pod maskama Amerikom, stalno pokraj istih bazena raznih motela, i nasleđeno očvrslih simbolika impresija i moderne, uprkos svih odnosa i uslova, njegovi junaci na kraju mogu biti goli kao kad su rođeni i biti rođeni kao ljudi. Edited August 14, 2014 by Ajant23
Recommended Posts