ToniAdams Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 a kako ceniš onaj kraj, au revoir? pa meni kul jebga nema to jos u biskisu, jel da? mislim da nece ni biti
luba Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 mislim da nece ni biti uf. pa ne mogu prvi put da gledam koenski film na ripu. a sigurno ce mnogo da mi se svidja, jel da?
MocaVukotic Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 pa meni kul jebga kako zamišljaš da se nastavio i završio njegov život?
luba Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 maman se mnogo svideo. ona ide na fest, za razliku od mene.
morgana Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 dobra je nebraska a koeficijent dobrosti jagtena je 0.76 njegove prosjecne ocjene na forumu
ToniAdams Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 hm, on ostaje gde jeste, ide opet u novi krug, dok se sve oko njega menja i prolazi. izgubljen slucaj, suvisni lik, pravi autsajder.
luba Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 kod koena mi u stvari, sad kapiram, najsuperije to sto uvek zamisljam sema eliota da kaze sta ce da bude sa nekim posle. pa ja to onda zamislim kako mi se svidi. na primer, mali dude sad ima neki nirvana-tip bend, gik je i ima giketu za curu. i idu na koncert qotse.
MocaVukotic Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 (edited) hm, on ostaje gde jeste, ide opet u novi krug, dok se sve oko njega menja i prolazi. izgubljen slucaj, suvisni lik, pravi autsajder. da, umire od tuberkuloze negde na pločnicima njujorka, par godina kasnije, bez kaputa i gitare. Edited March 31, 2014 by MocaVukotic
ToniAdams Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 taj zonfa. mislim da ima gomila simbolike, preko imena macke, pa do pojavljivanja dilana
luba Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 ja cu sad onda da mislim da je to dzef bakli. ili ko u grace of my heart kad brajan vilson aka mat dilon ulazi u more.
Прслин Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Код Коена ми супер филм који је завршио на насловној уџбеника Биологије у нашој Србијици, филм у коме су глумили запоседнуте жене, филм по коме су назвали један свој филм, филм по коме су направили римејк и књига коју су покушали да екранизују... Мање-више, радо бих се дружио са њима ако то не значи да морам и да гледам њихове филмове.
MocaVukotic Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 meni malo smeta što ih zovu koeni, jer mislim da je to sve samo joel, bar što se tiče režije. u prvih 7-8 filmova samo on je i potpisivan kao reditelj.
luba Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Код Коена ми супер филм који је завршио на насловној уџбеника Биологије у нашој Србијици, филм у коме су глумили запоседнуте жене, филм по коме су назвали један свој филм, филм по коме су направили римејк и књига коју су покушали да екранизују... Мање-више, радо бих се дружио са њима ако то не значи да морам и да гледам њихове филмове. ja bi i i jedno i drugo. nema filma da mi nije drag, umrla sam od srece kad sam u nekoj sekondhendari nasla knjigu etanovu, nekako su mi ko mama i tata ili neki najbolji ortaci oduvek.
Recommended Posts