Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

a kako ceniš onaj kraj, au revoir?

pa meni kul jebga

nema to jos u biskisu, jel da?

mislim da nece ni biti

Posted

mislim da nece ni biti

uf. pa ne mogu prvi put da gledam koenski film na ripu. a sigurno ce mnogo da mi se svidja, jel da?

Posted

pa meni kul jebga

kako zamišljaš da se nastavio i završio njegov život?

Posted

maman se mnogo svideo. ona ide na fest, za razliku od mene.

Posted

dobra je nebraska

a koeficijent dobrosti jagtena je 0.76 njegove prosjecne ocjene na forumu

Posted

hm, on ostaje gde jeste, ide opet u novi krug, dok se sve oko njega menja i prolazi.

izgubljen slucaj, suvisni lik, pravi autsajder.

Posted

kod koena mi u stvari, sad kapiram, najsuperije to sto uvek zamisljam sema eliota da kaze sta ce da bude sa nekim posle. pa ja to onda zamislim kako mi se svidi. na primer, mali dude sad ima neki nirvana-tip bend, gik je i ima giketu za curu. i idu na koncert qotse.

Posted (edited)

hm, on ostaje gde jeste, ide opet u novi krug, dok se sve oko njega menja i prolazi.

izgubljen slucaj, suvisni lik, pravi autsajder.

da, umire od tuberkuloze negde na pločnicima njujorka, par godina kasnije, bez kaputa i gitare.

Edited by MocaVukotic
Posted

taj zonfa. mislim da ima gomila simbolike, preko imena macke, pa do pojavljivanja dilana

Posted

ja cu sad onda da mislim da je to dzef bakli.

ili ko u grace of my heart kad brajan vilson aka mat dilon ulazi u more.

Posted

Код Коена ми супер филм који је завршио на насловној уџбеника Биологије у нашој Србијици, филм у коме су глумили запоседнуте жене, филм по коме су назвали један свој филм, филм по коме су направили римејк и књига коју су покушали да екранизују... Мање-више, радо бих се дружио са њима ако то не значи да морам и да гледам њихове филмове.

Posted

meni malo smeta što ih zovu koeni, jer mislim da je to sve samo joel, bar što se tiče režije. u prvih 7-8 filmova samo on je i potpisivan kao reditelj.

Posted

Код Коена ми супер филм који је завршио на насловној уџбеника Биологије у нашој Србијици, филм у коме су глумили запоседнуте жене, филм по коме су назвали један свој филм, филм по коме су направили римејк и књига коју су покушали да екранизују... Мање-више, радо бих се дружио са њима ако то не значи да морам и да гледам њихове филмове.

ja bi i i jedno i drugo. nema filma da mi nije drag, umrla sam od srece kad sam u nekoj sekondhendari nasla knjigu etanovu, nekako su mi ko mama i tata ili neki najbolji ortaci oduvek.