Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Slazem se. Ovo je sprdnja od filma, bukvalno..

Ali bukvalno.  :mellow: Ne mogu da verujem da je ovo Bong snimio, ogromno razočaranje...

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Ovo je sprdnja od filma, bukvalno..

+1

ja danas nesto u krevetu ceo dan pa sam gledala

Rare Exports: A Christmas Tale (2010)  ahahaha kakva bolest,svidja mi se..mozda je malo sturo ali onaj kraj je potpuna bolest

i posto je Grand Budapest Hotel u mom selu skinut sa repertoara taman kada sam htela da ga odgledam nastavila sam sa propustenim Andersonom

Fantastic Mr. Fox (2009) 

Rushmore (1998) 

MV5BMTM3MzUxODIxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDMy

Lady Vengeance

одличан

odgledao noah, kakvo đubre jebemtimajku darene aronofski. 400 rsd karta, dom sindikata.

ko oće može u šoljici pored da uzme dog brew za 300 kinti, najjeftinije u srbiji

Edited by Ravanelli

a sto si to isao gledati?

pa bas sam to hteo da pitam. mislim okej onako iz kempa, sto bi reko moma rajin, ali ocekivati nesto od filma...

išao da gledam grand budapest jer retardi sa b92 nisu apdejtovali onaj vodič kako treba i kada sam došao tamo kao ajde daj šta ima jbga

konto sam aronofski, neće valjda toliko da usere, kad ono negled. izašao sam negde na pola sata

Edited by Ravanelli

pa sto si izasao. bolje da si se opustio i uzivao u gluposti. ono je izvan pameti.

e sad vam pričam celo veče.

iašao sam da bih kući gledao her, al tu sam zaspo posle 45min, al se dojmio kao veoma dobar film

bolje da si isao da juris neke ribe

:(

konto sam aronofski, neće valjda toliko da usere

:rolf:

Gledao August: Osage County.

Recept za film koji ne volim: izraziti ensemble cast, snazne zene, mirenje sa svojim nedostacima.

Jedan od boljih filmova koje sam gledao poslednjih par godina :Hail: