belch Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) sve se slažem sa praslinom vezano za hustle. neviđeno smeće. ja pogledala nebrasku i philomenu. prvi je sjajan, drugi je zabavan ali mlak, ta priča je na mnogo bolji način naslikana u magdalene sisters. ipak, džudi denč je perfektno odglumila Edited March 27, 2014 by belch
Pokojni Ruxin Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) @calavera Aj pusti link na pm koji si tačno skinuo, da ne rizikujem. Edited March 27, 2014 by Ruxin
Bane_V Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 I od mene preporuka za Snowpiercer. I za The Yellow Sea (2010). Ako su korejski filmovi pre nekih 5 godina mozda bili precenjeni u pogledu ocene na imdb-u, ovi noviji su definitivno potcenjeni.
đorđe geprat Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) kad imaš na raspolaganju samo gluposti koje ti stižu preko nacionalnih frekvencija a kiša pada, ostaje samo gledanje filmova i sudoka. gospođa se opredelila za sudoku, ja za crno beli film. džon ford i dva odlična filma prevljena pre WW2 : "Tobacco Road" i "The Informer". sjeban jug i noć u dablinu. Kao da sam se prebacio 90 godina unazad. Gluma je, može se reći, sa previše patosa za današnje pojmove no, ambijent i atmosfera.............čitao sam knjige nekad davno, sada sam dobio i ekranizovano, baš mi se dopalo. kada smo kod "podkazivača" i irske dopao mi je očiju film "in the name of the father" sa mladim del luisom i emom tompson i, sada pokojnim, peteom p. u ulozi oca. preporučujem ga, ako ga niste gledali. sjajan je u svakom pogledu. hvala praslinu za komentar filma koji ionako nisam mislio da gledam. Edited March 28, 2014 by djordje geprat
Прслин Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Подсети ме молим те да ти овог лета у походе донесем најбољи филм о Ирској и уопште о људима: Хјустонове, а помало и Џојсове "Мртве".
ivy Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 i ja ugasila Hustle posle 15min a pre više od mesec dana,al nisam htela ništa da kažem da nešto ne izbije jer je tada baš bio talas hvalospeva pa reko da ne kvarim
hoffnung Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 gledao sinoc snowpiercer. vrlo dobar i zajeban film. tilda aka mason... odlicna sminka i gluma. zameram samo na razvucenim delovima - prazan hod.
frit Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 kada smo kod "podkazivača" i irske dopao mi je očiju film "in the name of the father" sa mladim del luisom i emom tompson i, sada pokojnim, peteom p. u ulozi oca. preporučujem ga, ako ga niste gledali. sjajan je u svakom pogledu. odlican film flesovao me na forest vitakera i igru plakanja taman kada sklonim mus
Calavera Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 Nema te pojma ^_^ Mozda je i do prevelikih ocekivanja, ja sam poceo da gledam znajuci samo da se radnja desava u vozu (na koje sam jako slab, zato me je i zainteresovalo) i da je rezirao isti lik koji je napravio Memories of Murder.
Mil@n Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 i ja ugasila Hustle posle 15min a pre više od mesec dana,al nisam htela ništa da kažem da nešto ne izbije jer je tada baš bio talas hvalospeva pa reko da ne kvarim Sve same Kukavice... Ja odgledao nedavno i opljunuo takođe. 8-) Poslato sa znatno boljeg a osetno jeftinijeg telefona od Samsung Galaxy S4
Kreator Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 meni je blago receno razocarenje. Slazem se. Ovo je sprdnja od filma, bukvalno..
Zeleni sto Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 http://www.imdb.com/title/tt1789083/ 1/10 mada preporučujem svima da pogledaju.
Recommended Posts