Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Poceo da gledam The Whistleblower (2010) i moracu da batalim jer ne mogu da podnesem "bosanski" koji se prica u filmu. (Neko kreveljenje koje vise lici na ruski/poljski.. ili unificirani slovenski jezik iz daleke buducnosti).

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Steta. Propustices Sergeja kako psuje na cistom srpskom..

New World (2013)

Departed meets Godfather u korejskom pakovanju. Sjajan humor kao dodatni plus. Preporuka.

Grand Budapest Hotel

jebote, kakva divota! verovatno najbolji wes do sada - izuzetno duhovit, prililčno dirljiv i neverovatno lep. sad kad sam ovo napisao, shvatio sam da me donekle podseća na la grande bellezza. ili na igrani fantastic mr fox. kako god, nisam skidao osmeh sa lica tokom celog filma. 

http://www.akademiezubrowka.com/

:Hail: :Hail: :Hail:

American Hustle.

Прекинуо после једно 20-25 минута. Или сати? Ово је најбесмисленија гомила гована које сам видео у својих 59 година живота, при чему немам 59 година већ се на мој биолошки часовник додало једно 15-20 година муке само од буљења у ове дебиле који нешто брбљају и брбљају и брбљају. Једино што сам закључио из овог језивог искуства је да се новим генерацијама мора забранити кокаин пошто је то ионако ђубре од гудре, обичан спид који би требало да се уместо топлог оброка дели грађевинским радницима, али који у њоњарама испразних дебила попут овог скота који је режирао... еј, режирао... ово говно од телевизијске рекламе за рекламе претвара у нуклеарни реактор за генерисање шупљине и кдп духовитости попут лепљења перике преко ћеле на рипит једно 20 пута у секунди. Мислим, спојлер алерт, јеботе.

Сигурно се овај "филм" свиђа некоме ко се трља о офингере у бутицима у Ушћу. 

Много сам се изнервирао.

bas sam hteo da pogledam i sad si me ohrabrio posto se ja trljam o ofingere u uscu i o lutke u delta sitiju (imaju bolje gradjene lutke)

Немој сада да ме увлачиш у дискусију, морам да идем да му дам 1/10 на оном сајту где се то ради.

Jesil gledao Grand Budapest Hotel?

Prvo da ga ocenimo, gledanje kasnije...

Нисам још. Његова два омиљена дела су ми Лајф акватик и реклама за Икеу, остало ми делује незавршено а Мунрајз Кингдом завршено али мало самоимитаторски.

Андерсон ми је у ствари драг као неки сестрић који је риђ и превише дува па уме да гњави али чудесно свира даире па се надам да ћу се ипак забавити.

Obećaj mi da ćeš napisati štogod kada ga pogledaš.

Обећавам.

• Author

SNOWPIERCER.jpg

Uh :Hail:

Jel valja snimak? Previše ga dugo iščekujem da bih gledao u nekoj "640x232 sa kineskim slovima" varijanti.