Indy Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Poceo da gledam The Whistleblower (2010) i moracu da batalim jer ne mogu da podnesem "bosanski" koji se prica u filmu. (Neko kreveljenje koje vise lici na ruski/poljski.. ili unificirani slovenski jezik iz daleke buducnosti).
Jimmy Kowalski Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Steta. Propustices Sergeja kako psuje na cistom srpskom..
Bane_V Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 New World (2013) Departed meets Godfather u korejskom pakovanju. Sjajan humor kao dodatni plus. Preporuka.
Dr Arslanagić Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Grand Budapest Hotel jebote, kakva divota! verovatno najbolji wes do sada - izuzetno duhovit, prililčno dirljiv i neverovatno lep. sad kad sam ovo napisao, shvatio sam da me donekle podseća na la grande bellezza. ili na igrani fantastic mr fox. kako god, nisam skidao osmeh sa lica tokom celog filma. http://www.akademiezubrowka.com/ :Hail:
Прслин Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 American Hustle. Прекинуо после једно 20-25 минута. Или сати? Ово је најбесмисленија гомила гована које сам видео у својих 59 година живота, при чему немам 59 година већ се на мој биолошки часовник додало једно 15-20 година муке само од буљења у ове дебиле који нешто брбљају и брбљају и брбљају. Једино што сам закључио из овог језивог искуства је да се новим генерацијама мора забранити кокаин пошто је то ионако ђубре од гудре, обичан спид који би требало да се уместо топлог оброка дели грађевинским радницима, али који у њоњарама испразних дебила попут овог скота који је режирао... еј, режирао... ово говно од телевизијске рекламе за рекламе претвара у нуклеарни реактор за генерисање шупљине и кдп духовитости попут лепљења перике преко ћеле на рипит једно 20 пута у секунди. Мислим, спојлер алерт, јеботе. Сигурно се овај "филм" свиђа некоме ко се трља о офингере у бутицима у Ушћу. Много сам се изнервирао.
Кристофер Лумумбо Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 bas sam hteo da pogledam i sad si me ohrabrio posto se ja trljam o ofingere u uscu i o lutke u delta sitiju (imaju bolje gradjene lutke)
Прслин Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Немој сада да ме увлачиш у дискусију, морам да идем да му дам 1/10 на оном сајту где се то ради.
Прслин Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Нисам још. Његова два омиљена дела су ми Лајф акватик и реклама за Икеу, остало ми делује незавршено а Мунрајз Кингдом завршено али мало самоимитаторски. Андерсон ми је у ствари драг као неки сестрић који је риђ и превише дува па уме да гњави али чудесно свира даире па се надам да ћу се ипак забавити.
Dr Arslanagić Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Obećaj mi da ćeš napisati štogod kada ga pogledaš.
Pokojni Ruxin Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Jel valja snimak? Previše ga dugo iščekujem da bih gledao u nekoj "640x232 sa kineskim slovima" varijanti.
Recommended Posts