Mil@n Posted January 21 Posted January 21 (edited) 5 hours ago, ToniAdams said: Nemo se ljutiš Milanče, al štoa je Patrik Bejtman za muziku to si ti za film Opušteno, svakako ne razumem paralelu. Kako se tebi čini Šošenk? Edit: Milošice, imaš ovaj novi Society of the snow po istinitoj priči na netflixu, em sneg em planine, dosta dobre kritike no ne dokopah ga se još. Edited January 21 by Mil@n
ToniAdams Posted January 21 Posted January 21 3 minutes ago, Mil@n said: Opušteno, svakako ne razumem paralelu. Kako se tebi čini Šošenk? Edit: Milošice, imaš ovaj novi Society of the snow po istinitoj priči na netflixu, em sneg em planine, dosta dobre kritike no ne dokopah ga se još. ma volim ja da ga pogledam al mi nekako smanjuje sveukupni dojam ona meni malo nespretna naracija, kao da moraju da ukažu na emotivne momente da bismo skapirali da su emotivni. recimo kao neki zatvorski film sa kevinom kostnerom o bejzbolu ali bez kk i bez bejzbola. al takav je king generalno jbg. 1
MocaVukotic Posted January 21 Posted January 21 Oscar 1994 best picture - shawshank - pulp fiction - 4 weddings - quiz show - forest gump Morao je dobiti redford Slicna stvar secam se u titanik godini, za najbolju glumicu nominovane 4 engleskinje i helen hunt... 1
brusli Posted January 21 Posted January 21 Film sa snegom plus u zatvoru, 2 u 1: As Far as My Feet Will Carry Me Plus ovo je Sibirski sneg, onaj Americki je za mlakonje. 1
goofs Posted January 21 Posted January 21 Imam ja još bolji kombo: sneg + zatvor + Brus Vilis Hart's War (2002)
kipo Posted January 21 Posted January 21 @Milošica Nesto manje snijega + izolacija, Land i njemacki The wall
kud u maglu Simoviću Posted January 22 Posted January 22 @Milošica imaš domaći zadatak, sutra od 17:30 da odgledaš u kinoteci ratnike podzemlja(iako si možda gledao) kontrolni u četvrtak
Milošica Posted January 22 Posted January 22 Hvala svima na predlozima @kud u maglu Simoviću Kako si pogodio da u četvrtak imam ispit
kud u maglu Simoviću Posted January 22 Posted January 22 (edited) taman da proluftiraš glavu dobro, ovaj kontrolni je za uveče onda Edited January 22 by kud u maglu Simoviću 1
Recommended Posts