Sir Oliver Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 (edited) di ste kupili assault on wall street?edi(k)t : slovo r Edited May 29, 2013 by Sir Oliver
fragand Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 di ste kupili assault on wall street?u Kneza Viseslava kratke cevi, a duge znas dole na Dorcolu kod Kize automehanicaraMMur Divine fali
Milosh76 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 The Conversation, ko nije gledao OBAVEZNOPre neki dan sam ga gledao po ko zna koji put, mnogo dobar film
Mil@n Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Novi star trek - ništa posebno, prethodni duplo bolji. Al vredelo je bioskopske karte, nije da nije.
slepa živana Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 nočileanski film nominovan za oskara za strani filmkroz jednu ličnu sudbinu prikazan 5. oktobar u čileu. malo razvučen al sa odličnom poentom.na redovnom repertoaru sledeće nedelje u dkc-u.
Прслин Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Паклене улице 6. Коначно упропастише и овај генијални серијал.
luba Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 eh sad, genijalan. ja htela da idem da gledam zbog ana-lusije, ali niko nije hteo sa mnom.i ne stigoh jos star trek, ali u pripremnom gledanju pao ponovo kec, i ziveo! za nas nefanove, divota.
Прслин Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Како није генијалан када је до овог дела стандардно непретенциозан и забаван, препун риба и кола и ортака и када је у његовом универзуму пиво и роштиљ Олимп људског духа? Да Жарково завлада светом, Паклене улице би пуштали уместо химне.
Lancia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 La migliore offerta - smorih se od ponavljanja i metafora. a mozda sam i tup da shvatim umetnost/film. (sjajan enterijer kafane u Pragu, ako uopste postoji)
salerokada Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 3:10 to YumaPosle filma sam ostao u rebusu, da li je problem u meni ili u filmu.Jer mi uopšte nije jasna motivacija polovine likova, zaplet je prepun logičkih grešaka, a film ima odličnu ocenu.Evo npr. jedne od reakcija sa kojom se slažem
Milosh76 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 (edited) Pogledaj original sa Glen Fordom I Van Heflinom, pa ce ti biti jasnije.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Edited May 30, 2013 by Milosh76
I*m with the pilots Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 La migliore offerta - smorih se od ponavljanja i metafora. a mozda sam i tup da shvatim umetnost/film. (sjajan enterijer kafane u Pragu, ako uopste postoji)heh gledala i ja, u studenjakuOdredjeni kadrovi u tajnoj sobi sa damama su mi bili super, i dalje najjaci utisak iz filma :)Predvidiv (maltene ocekivan) kraj, a ono motanje sopstvenog filma unazad me podseti na sirotog Dafoa u "New Rose Hotel" (jehuse, ima ocenu 4.5 ).
salerokada Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Pogledaj original sa Glen Fordom I Van Heflinom, pa ce ti biti jasnije.Moraću. Ovaj novi je sranje. A sećam se da je najavljivan kao odličan film kada se pojavio.
Recommended Posts