Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)

di ste kupili assault on wall street?edi(k)t™ : slovo r

Edited by Sir Oliver
Posted
di ste kupili assault on wall street?
u Kneza Viseslava kratke cevi, a duge znas dole na Dorcolu kod Kize automehanicaraMMur Divine fali
Posted

hvala na trudu, careveć sam dobio info

Posted

Novi star trek - ništa posebno, prethodni duplo bolji. Al vredelo je bioskopske karte, nije da nije.

Posted

nočileanski film nominovan za oskara za strani filmkroz jednu ličnu sudbinu prikazan 5. oktobar u čileu. malo razvučen al sa odličnom poentom.na redovnom repertoaru sledeće nedelje u dkc-u.

Posted

Паклене улице 6. Коначно упропастише и овај генијални серијал.

Posted

eh sad, genijalan. ja htela da idem da gledam zbog ana-lusije, ali niko nije hteo sa mnom.i ne stigoh jos star trek, ali u pripremnom gledanju pao ponovo kec, i ziveo! za nas nefanove, divota.

Posted

Како није генијалан када је до овог дела стандардно непретенциозан и забаван, препун риба и кола и ортака и када је у његовом универзуму пиво и роштиљ Олимп људског духа? Да Жарково завлада светом, Паклене улице би пуштали уместо химне. :wub:

Posted
La migliore offerta - smorih se od ponavljanja i metafora. a mozda sam i tup da shvatim umetnost/film. (sjajan enterijer kafane u Pragu, ako uopste postoji)
Posted (edited)

Pogledaj original sa Glen Fordom I Van Heflinom, pa ce ti biti jasnije.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Edited by Milosh76
Posted
La migliore offerta - smorih se od ponavljanja i metafora. a mozda sam i tup da shvatim umetnost/film. (sjajan enterijer kafane u Pragu, ako uopste postoji)
heh gledala i ja, u studenjakuOdredjeni kadrovi u tajnoj sobi sa damama su mi bili super, i dalje najjaci utisak iz filma :)Virgil-e-i-suoi-quadri.jpgPredvidiv (maltene ocekivan) kraj, a ono motanje sopstvenog filma unazad me podseti na sirotog Dafoa u "New Rose Hotel" (jehuse, ima ocenu 4.5 :isuse: ).
Posted
Pogledaj original sa Glen Fordom I Van Heflinom, pa ce ti biti jasnije.
Moraću. Ovaj novi je sranje. A sećam se da je najavljivan kao odličan film kada se pojavio.