Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

21 minutes ago, Nikodije said:

E da, to sa muzikom je pakao. Baš užasan film. Plus narod u bioskopu koji nemilosrdno proždire kokice i one smrdljive tortilje. Traumatično iskustvo

Daaaa..... uskoro će jesti burgere i palačinke :frust: Plus nepotrebno traje 3 sata. Moglo je da se zguzi u 2 i to mi je limit za bioskop. Sve preko toga mi je potrebno da sam u horizontalnom položaju sa pauzama za odlaske do mokrog čvora, da bih mogao da preživim.

14 minutes ago, ToniAdams said:

bravo to je to, da nema novog vesa andersona bio bi najgori film koji sam pogledao u posl vreme.

doduse i spilberg novi im dise zavrat.

I Asteroid City sam planirao da gledam u bioskopu. Sva sreća pa se pojavio na trafikama inače bih izašao na 1/3 filma.

I ovako sam ga odgledao do kraja, reda radi jer je Wes Anderson.

Ali koja bulja od filma i uzaludno utrošeno vreme....

1 hour ago, pt 2.0 said:

otići ću da gledam Barbi na kraju…

Upravo gledam, zabavan iako nema golu Margo kao opciju.

1 hour ago, Molder said:

+1

Tri sata samo diže i na kraju..... mlaka katarza. Muzika je pauzirala samo u jednom delu filma na minut-dva i onda opet :frust:

Nije ispunio moja očekivanja. Jedan od najslabijih Nolanovih filmova.

Posle sam morao da pogledam Fat Man and Little Boy da popravim utisak. I dalje odličan film, kakav mi je i ostao u sećanju.

Po trejleru bih rekao da je ovaj stariji film neupredivo bolji od ovog novog.

Jebete mi kevu, kako sad to loš.

Tačno ćemo samo na Barbi otići.

Namerno to rade da bi nas navukli na Barbi.

E da bi nas posle odrali od zajebancije :mad:

3 hours ago, pt 2.0 said:

Sad sam se popišmanila od Nikodijeve recenzijeTM

Kakva je Emili Blant (:heart:)?

Jbt, otići ću da gledam Barbi na kraju…

Pusti Nikodija, odličan je film. Gledao sam i Elvisa, koji mi je lično fenomenalan. Film jeste režiran pomalo manično - Elvis - ali to je klasičan Lurman, ovog tj tog puta je uspeo u potpunosti, film izgleda spektakularno. 

Openhajmer je top 3 Nolanova filma i jedan od najboljih filmova koji su izašli iz Holivuda poslednjih godina (to je naravno uvek i delom jer je velika većina sranje). 

Emili Blant je odlična, ali ne liči na sebe, nešto su je deformisali, ne znam zašto, niti mi se googlalo.

@Mil@n

Koja su ti još dva Nolanova?

nema tog filma koga Tom Hanks nije u stanju da upropasti svojim smiranjem pa je tako sjebo i Elvisa.

11 hours ago, Milošica said:

Jebete mi kevu, kako sad to loš.

Tačno ćemo samo na Barbi otići.

Film je vrhunski, od režije preko glume do kamere. A dobar je i Oppenheimer :fantom: Stranu na šalu, ne propusti Oppenheimer. To se mora gledati u bioskopu 

11 hours ago, Milošica said:

@Mil@n

Koja su ti još dva Nolanova?

Mračni vitez i Incepcija, pretpostavljam

Zašto ne Memento

Meni samo prvi i drugi Betmen, generalno ne volem Nolana :fantom:

6 minutes ago, Nikodije said:

Zašto ne Memento

Eh, ja sam baš voleo Memento (inače volim sve njegove filmove, manje ili više), no jednom sam pogledao hronološki cut filma, to je jedna vrlo dosadna i prazna priča. Bum je od filma zato što je tako naopako izrežiran. I krivim ga za sijaset budućih filmova i serija koji pumpaju loš zaplet i razradu nekim isprepletanim naracijama, kako bi sakrili glup film i dali gledaocu malo da razvija vijuge.

21 minutes ago, goofs said:

Mračni vitez i Incepcija, pretpostavljam

Dark knight i The Prestige. 

Incepcija mi je odličan primer ovoga za vijuge, sa čim se jako slažem. 

11 hours ago, 3opge said:

nema tog filma koga Tom Hanks nije u stanju da upropasti svojim smiranjem pa je tako sjebo i Elvisa.

Apsolutno ću da se složim, Henks je u Elvisu na ivici groteske, prosto ne mogu da skontam kako je neko, Lurman, producenti, bilo ko, mislio da će tako odrađen lik da šljaka. 

Ali sve ostalo mi valja a njega ću već nekako nekad zaboraviti.