Milošica Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Rupa mu je što nije kao prvi deo Fazon prvi 10/10, drugi 8.5/10.
Caligula Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 (edited) 6 hours ago, Filozof manijak said: kad odgledaš ceo film, uporedi mi sa BR2049 Stigao do pola i vise se smorio - ali odgledacu veceras do kraja. Ne moze da se poredi sa BRunnerom 2049 nije me mrzelo, vadio iz BR skrinshotove evo ti linka https://rubberpropeller.tumblr.com/post/665585051266859008 https://rubberpropeller.tumblr.com/post/665585505947336704 ... a ova nova Dina mi je kao ilustracija za srednjoskolce ako im je Dina u lektiri pa da prepricaju o cemu se radi - fotografija i soundrtrak super ali sve ostalo toliko flat i sterilno da mi dodje zao para koje su skokali u ovo Edited October 20, 2021 by Caligula
Caligula Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 (edited) Kuku kakvo sranje od filma Jodorovski place od besa Edited October 20, 2021 by Caligula
FPLS Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Ima li smisla da Dinu gleda neko ko nije citao knjigu, niti je gledao Lincov film i totalno je neupoznat sa tim svetom? BR2049 je bio, ako nista drugo, bioskopski spektakl. Ako je i ovo tog tipa, rado bih skoknuo do cineplexx-a da malo opustim mozak i grickam kokice
Pokojni Ruxin Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 ma naravno da ima, čitanje je ionako za žene 1 1 1
Johny Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 1 hour ago, FPLS said: Ima li smisla da Dinu gleda neko ko nije citao knjigu, niti je gledao Lincov film i totalno je neupoznat sa tim svetom? BR2049 je bio, ako nista drugo, bioskopski spektakl. Ako je i ovo tog tipa, rado bih skoknuo do cineplexx-a da malo opustim mozak i grickam kokice Zavidim ti. I javi se i posle, kad pogledaš i Linčov film i pročitaš knjigu, da diskutujemo. Ja sam iskreno otišao da nadjem razloge da kazem da je film sranje, ali nije me razočarao. Neke glumačke sekvence su fenomenalne, Stelan Skarsgard za onih 5 min demonstrira sve sto je Baron, čak mi i dečiji glumac Momoa nije loš... nisam verovao da neke scene mogu da se objasne bez naracije kao što to radi Meklahan u originalu, ali eto, skoro da nerado priznajem da mi ništa nije loše, a ima gomile dobrih stvari... Sardokari - vrh, to je to. Ja npr retko pamtim režisere, rekli su mi da je vilnev radio BR2049 tek kad sam izašao iz bioskopa, i tačno se vidi taj vizuelni pečat, ili je možda pogodio moju projekciju u glavi...
Zabalujev Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 (edited) Venom 2 - brza zabava (sat i po!), neverovatno kratko za današnje vreme. Poenta celog filma je u "aftercredists" sceni. Spoiler Jebali ih više multiverzumi. Def. događaj sezone će biti Spajdermen NHW, čisto da vidimo kakva će papazjanija od toga da ispadne. Edited October 22, 2021 by Zabalujev
Caligula Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 (edited) On 20.10.2021. at 23:21, FPLS said: Ima li smisla da Dinu gleda neko ko nije citao knjigu, niti je gledao Lincov film i totalno je neupoznat sa tim svetom? BR2049 je bio, ako nista drugo, bioskopski spektakl. Ako je i ovo tog tipa, rado bih skoknuo do cineplexx-a da malo opustim mozak i grickam kokice Ova Dina jeste bioskopski spektakl u smislu fotografije i produkcije. Ja bih je radije gledao u bioskopu nego sto sam je odgledao na ekranu. Spoiler Ono sto smeta je pristup - isti je kao u BR2049 sto je problem jer je originalno delo (mada nisam procitao kompletno) epskog karaktera za razliku od BR - tako da je pristup potpuno promasen. Jebote oni u letelici vicu "Alfa1" i slicne topgan gluposti ne znam jbg, meni to rusi koncept. Da ne govorim o onom slatkom mladom glumcicu koji nosi pricu, pa jebote kao da ga je neki mocni stric ubacio u ekipu preko veze. Linch npr. naivnim pripovedanjem, unutrasnjim monolozima, naivnom gitarskom muzikom uspeva da (duhovito) uokviri pricu kao ep. Kasting takodje - mnogo kaloricniji, kostimi se vise oslanjaju na Hodorovskog i njegove skice, svi su bre sem Atreida bolesni, vire im razna pomagala i cevcice iz tela, propadaju od loshosti. Ovde Vilnev rezira dozlaboga ravno, dosadno, rekoh vec - kao da je Dina lektira za gimnaziju pa on pravi sazeto video prepricavanje za ucenike koje mrzi da procitaju knjigu. Steta. Edit, ako nista drugo - barem mozemo da uporedimo rediteljsku snagu odlicnog Vilneva sa genijalnim Linchom. Edited October 22, 2021 by Caligula
adam Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 vodio kumica u utorak da gledamo adams family 2. bombona! smejali se za sve pare. sinoc odgledao keca na netflixu i opet se super zabavio. mnogo su lepo uradili oba. i dalje su mi stari adamsi nenadmasni al i ovi animirani su bas veseli. jos ako navatate neko dete/decu, da se zajedno kikocete - milina!
Milošica Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 1 minute ago, adam said: jos ako navatate neko dete/decu, da se zajedno kikocete - milina! 1
adam Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Just now, Milošica said: oh! vi mladji bi morali da malo porazmislite kako dozivljavate decu. 3
maheem Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Preparations to Be Together for an Unknown Period of Time https://m.imdb.com/title/tt12564514/ Mračna, mistična psiho slagalica. Odlična fotografija. 5 bambija za Mađare. The Daytrippers https://m.imdb.com/title/tt0116041/?ref_=nv_sr_srsg_0 Dobra zabava. Ne znam kako ga nisam gledao do sada.
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 (edited) jel smo spominjali pig? vrlo dobar film. nije nikakva eksploatacija i zajebancija što bi čovek pomislio s obzirom na ime i kejdža, već dosta ozbiljan film. a kejdžara dosta ozbiljno pokidao Edited October 24, 2021 by Pokojni Ruxin 1
Zli Gli Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Good timeNe znam kako sam se zakacio za kratak opis ovog filma i ocenu 7.4 na imdb, mislim da nisam pogledao do kraja ili sam vec zaboravio od danas. Otprilike film za narkomane i one koji se tako osecaju, nista ja tu nisam skontao.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
kipo Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 12 hours ago, Pokojni Ruxin said: kejdžara dosta ozbiljno pokidao Neko ozbiljno shvatio da je bolji glumac kad ćuti. Pogledao Dinu kuci I da nisam gledao Lincov, da nemam predstavu o prici, ovaj ne bi ostavio neki utisak. Previse spektakl. Sad, nisam citao knjigu, mozda treba ovako, ali je prilicno pih. Vjerovatno su mi potajno ocekivanja bila veca. Ako neko jos nije gledao, obavezno u bioskopu treba.
Recommended Posts