Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Zar kod ovih mejdžera u Holivudu nemaju običaj da neku "probnu" verziju prikažu pre puštanja u distribuciju random prikupljenom uzorku gledalaca, pa onda na osnovu toga vrše prepravke? Ili su shvatili da kada bi vršili ispravke morali bi da spale film, set, glumce i sve ostale uključene u zločin?

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Into the Wild, nekako sam uspeo da ga ne zakačim sve ovo vreme otkad je izašao.

Auh, kakva filmičina. Baš me drmnuo, naročito zbog načina života u poslednjih godinu dana. 

Posle njega, izbjegavao sam sve slicne filmove. Ipak, ovaj je zaista ok a tek nedavno sam ga pogledao https://www.imdb.com/title/tt2305051/  U slucaju da si preskocio, naravno.

Ma Rainey's Black Bottom (2020)

August Wilson, naravno vrhunski dijalozi, uzbudljivi izlivi prožeti obrtima i nadahnuti prepoznavanjima van svih očekivanja, upečatljive scene, rasni dramski pisac.

Glumačka ekipa je na nivou, kao i režija dijaloga. Sama adaptacija, čini mi se obzirom da nisam čitao dramu, ima svojih problema, ali ko voli bluz ili klasičnu dramaturgiju, ovo je obaveznih sat i po ovosezonskih takmaca za nagrade...

Edited by Ajant23

tramps na netfliksu. vrlo kjut a i saundtrek je bombona. preporuka.

Spoiler

18 hours ago, Ajant23 said:

Ma Rainey's Black Bottom (2020)

August Wilson, naravno vrhunski dijalozi, uzbudljivi izlivi prožeti obrtima i nadahnuti prepoznavanjima van svih očekivanja, upečatljive scene, rasni dramski pisac.

Glumačka ekipa je na nivou, kao i režija dijaloga. Sama adaptacija, čini mi se obzirom da nisam čitao dramu, ima svojih problema, ali ko voli bluz ili klasičnu dramaturgiju, ovo je obaveznih sat i po ovosezonskih takmaca za nagrade...

Hvala za ovo, prosao mi ispod radara, veceras gledam  :D

Edited by Haralampije

upravo sam odledao "A Hidden Life" na EON klubu sinestar premijere grupa. Sjajan film za svaku preporuku i obavezu da se pogleda. ranije je snimljen filmFranz Jaegerstaetteru pa sami pročitajte o čemu se radi.

1 hour ago, djordje geprat said:

upravo sam odledao "A Hidden Life" na EON klubu sinestar premijere grupa. Sjajan film za svaku preporuku i obavezu da se pogleda

Sta je tebi tu sjajno? Retko dosadan film od 170 minuta

pa, nema pucanja, ubijanja, prebijanja, ludovanja vozilima, jebanja, psovanja...........to

dakle, dosadan film :D

samo istinita priča o seljaku, austrijancu, strogo moralnom koji je na regrutaciji odbio da se zakune na vernost hitleru. i to svoje ubeđenje u nepravednost rata platio glavom.

2 hours ago, djordje geprat said:

pa, nema pucanja, ubijanja, prebijanja, ludovanja vozilima, jebanja, psovanja...........to

ali ode mladost kod ga odgledas i to uludo

2 hours ago, Filozof manijak said:

dakle, dosadan film :D

probaj da odgledas,nema tu niceg za ocenu 7 na IMDB

King of Staten Island

Davno se nisam ovako prijatno iznenadio nekim filmom. Očekivao kliše dramu, a dobio sam jako originalan film. Inače govori o stvarnom životu glavnog glumca(Pete Davidson je car), kako on kaže 75% je podudarno.

Tu je i Steve Buscemi.

8/10

Edited by Milošica

19 hours ago, Haralampije said:

Sta je tebi tu sjajno? Retko dosadan film od 170 minuta

Terens Malik?