February 22, 20214 yr Zar kod ovih mejdžera u Holivudu nemaju običaj da neku "probnu" verziju prikažu pre puštanja u distribuciju random prikupljenom uzorku gledalaca, pa onda na osnovu toga vrše prepravke? Ili su shvatili da kada bi vršili ispravke morali bi da spale film, set, glumce i sve ostale uključene u zločin?
February 23, 20214 yr Into the Wild, nekako sam uspeo da ga ne zakačim sve ovo vreme otkad je izašao. Auh, kakva filmičina. Baš me drmnuo, naročito zbog načina života u poslednjih godinu dana.
February 23, 20214 yr Posle njega, izbjegavao sam sve slicne filmove. Ipak, ovaj je zaista ok a tek nedavno sam ga pogledao https://www.imdb.com/title/tt2305051/ U slucaju da si preskocio, naravno.
February 24, 20214 yr Ma Rainey's Black Bottom (2020) August Wilson, naravno vrhunski dijalozi, uzbudljivi izlivi prožeti obrtima i nadahnuti prepoznavanjima van svih očekivanja, upečatljive scene, rasni dramski pisac. Glumačka ekipa je na nivou, kao i režija dijaloga. Sama adaptacija, čini mi se obzirom da nisam čitao dramu, ima svojih problema, ali ko voli bluz ili klasičnu dramaturgiju, ovo je obaveznih sat i po ovosezonskih takmaca za nagrade... Edited February 24, 20214 yr by Ajant23
February 25, 20214 yr 18 hours ago, Ajant23 said: Ma Rainey's Black Bottom (2020) August Wilson, naravno vrhunski dijalozi, uzbudljivi izlivi prožeti obrtima i nadahnuti prepoznavanjima van svih očekivanja, upečatljive scene, rasni dramski pisac. Glumačka ekipa je na nivou, kao i režija dijaloga. Sama adaptacija, čini mi se obzirom da nisam čitao dramu, ima svojih problema, ali ko voli bluz ili klasičnu dramaturgiju, ovo je obaveznih sat i po ovosezonskih takmaca za nagrade... Hvala za ovo, prosao mi ispod radara, veceras gledam Edited February 25, 20214 yr by Haralampije
February 25, 20214 yr upravo sam odledao "A Hidden Life" na EON klubu sinestar premijere grupa. Sjajan film za svaku preporuku i obavezu da se pogleda. ranije je snimljen film o Franz Jaegerstaetteru pa sami pročitajte o čemu se radi.
February 25, 20214 yr 1 hour ago, djordje geprat said: upravo sam odledao "A Hidden Life" na EON klubu sinestar premijere grupa. Sjajan film za svaku preporuku i obavezu da se pogleda. Sta je tebi tu sjajno? Retko dosadan film od 170 minuta
February 26, 20214 yr pa, nema pucanja, ubijanja, prebijanja, ludovanja vozilima, jebanja, psovanja...........to
February 26, 20214 yr samo istinita priča o seljaku, austrijancu, strogo moralnom koji je na regrutaciji odbio da se zakune na vernost hitleru. i to svoje ubeđenje u nepravednost rata platio glavom.
February 26, 20214 yr 2 hours ago, djordje geprat said: pa, nema pucanja, ubijanja, prebijanja, ludovanja vozilima, jebanja, psovanja...........to ali ode mladost kod ga odgledas i to uludo 2 hours ago, Filozof manijak said: dakle, dosadan film probaj da odgledas,nema tu niceg za ocenu 7 na IMDB
February 26, 20214 yr King of Staten Island Davno se nisam ovako prijatno iznenadio nekim filmom. Očekivao kliše dramu, a dobio sam jako originalan film. Inače govori o stvarnom životu glavnog glumca(Pete Davidson je car), kako on kaže 75% je podudarno. Tu je i Steve Buscemi. 8/10 Edited February 26, 20214 yr by Milošica
February 26, 20214 yr 19 hours ago, Haralampije said: Sta je tebi tu sjajno? Retko dosadan film od 170 minuta Terens Malik?