Dankan Ajdaho Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Zar kod ovih mejdžera u Holivudu nemaju običaj da neku "probnu" verziju prikažu pre puštanja u distribuciju random prikupljenom uzorku gledalaca, pa onda na osnovu toga vrše prepravke? Ili su shvatili da kada bi vršili ispravke morali bi da spale film, set, glumce i sve ostale uključene u zločin? 1
Amos Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Into the Wild, nekako sam uspeo da ga ne zakačim sve ovo vreme otkad je izašao. Auh, kakva filmičina. Baš me drmnuo, naročito zbog načina života u poslednjih godinu dana. 2
kipo Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Posle njega, izbjegavao sam sve slicne filmove. Ipak, ovaj je zaista ok a tek nedavno sam ga pogledao https://www.imdb.com/title/tt2305051/ U slucaju da si preskocio, naravno. 1
Ajant23 Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 (edited) Ma Rainey's Black Bottom (2020) August Wilson, naravno vrhunski dijalozi, uzbudljivi izlivi prožeti obrtima i nadahnuti prepoznavanjima van svih očekivanja, upečatljive scene, rasni dramski pisac. Glumačka ekipa je na nivou, kao i režija dijaloga. Sama adaptacija, čini mi se obzirom da nisam čitao dramu, ima svojih problema, ali ko voli bluz ili klasičnu dramaturgiju, ovo je obaveznih sat i po ovosezonskih takmaca za nagrade... Edited February 24, 2021 by Ajant23 3
roksi Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 tramps na netfliksu. vrlo kjut a i saundtrek je bombona. preporuka. Spoiler
Haralampije Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 (edited) 18 hours ago, Ajant23 said: Ma Rainey's Black Bottom (2020) August Wilson, naravno vrhunski dijalozi, uzbudljivi izlivi prožeti obrtima i nadahnuti prepoznavanjima van svih očekivanja, upečatljive scene, rasni dramski pisac. Glumačka ekipa je na nivou, kao i režija dijaloga. Sama adaptacija, čini mi se obzirom da nisam čitao dramu, ima svojih problema, ali ko voli bluz ili klasičnu dramaturgiju, ovo je obaveznih sat i po ovosezonskih takmaca za nagrade... Hvala za ovo, prosao mi ispod radara, veceras gledam Edited February 25, 2021 by Haralampije
đorđe geprat Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 upravo sam odledao "A Hidden Life" na EON klubu sinestar premijere grupa. Sjajan film za svaku preporuku i obavezu da se pogleda. ranije je snimljen film o Franz Jaegerstaetteru pa sami pročitajte o čemu se radi. 3
Haralampije Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 1 hour ago, djordje geprat said: upravo sam odledao "A Hidden Life" na EON klubu sinestar premijere grupa. Sjajan film za svaku preporuku i obavezu da se pogleda. Sta je tebi tu sjajno? Retko dosadan film od 170 minuta 1
đorđe geprat Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 pa, nema pucanja, ubijanja, prebijanja, ludovanja vozilima, jebanja, psovanja...........to
đorđe geprat Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 samo istinita priča o seljaku, austrijancu, strogo moralnom koji je na regrutaciji odbio da se zakune na vernost hitleru. i to svoje ubeđenje u nepravednost rata platio glavom.
Haralampije Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 2 hours ago, djordje geprat said: pa, nema pucanja, ubijanja, prebijanja, ludovanja vozilima, jebanja, psovanja...........to ali ode mladost kod ga odgledas i to uludo 2 hours ago, Filozof manijak said: dakle, dosadan film probaj da odgledas,nema tu niceg za ocenu 7 na IMDB
Milošica Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 (edited) King of Staten Island Davno se nisam ovako prijatno iznenadio nekim filmom. Očekivao kliše dramu, a dobio sam jako originalan film. Inače govori o stvarnom životu glavnog glumca(Pete Davidson je car), kako on kaže 75% je podudarno. Tu je i Steve Buscemi. 8/10 Edited February 26, 2021 by Milošica
John Coltrane Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 19 hours ago, Haralampije said: Sta je tebi tu sjajno? Retko dosadan film od 170 minuta Terens Malik?
Recommended Posts