mustang Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) Hm.. Cekacemo na netflixu. Osecam da ce suza suzu stizati. Pustim suzu na petra pana a kamoli nesto ozbiljnije Edited February 20, 2021 by mustang
Tsai Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 izasho film vec na torrentima, neko snimio. pokidali distribuciju
Lancia Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 The Map of Tiny Perfect Things - posle Palm Springs mrmota, opet mrmot, ovog puta u junior izdanju, taman za nas lepe tinejdzere. Simpa budalisanje od filma. I Care a Lot - nabudzena vic mish-mash parodija na sve i svasta. Volim opominjuci osmeh Rosamund Pike.
Jimmy Kowalski Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Dva vrlo dobra filma pogledao juce i prekjuce. Dosta slicnosti, crni reditelji koji su za teme uzeli da se bave rasnim pitanjima i dogadjajima u Americi 60-ih godina, eto pojavili se bas u isto vreme i zgodni za back-to-back gledanje.. One Night in Miami - Jasno je sta je privuklo Reginu King da za svoj rediteljski prvenac u trenutku popularnosti izabere adaptaciju pozorisnog komada sa cetiri ikone u glavnim rolama. Sva cetvorica se nalaze jedne veceri 1964, svi na zivotnoj prekretnici suceljavaju svoja razmisljanja, nedoumice, poglede na svet... Iako se skoro celokupna radnja desava u jednoj hotelskoj sobi, Regina vrlo umesno orkestrira dobro napisan dijalog i likove, tako da film drzi paznju nepunih 2 sata.. Judas and the Black Messiah - Za razliku od Martina Kinga Jr ili Malcolma X recimo, o Fredu Hamptonu sira javnost ne zna mnogo, jer je njegova zvezda ugasena pre nego sto je i zasijala. Ovaj film zasnovan na istinitim dogadjajima ispravlja tu nepravdu. Radnja je smestena u Cikago krajem 60-ih kada FBI pokusava da kriminalizuje aktivnosti BPP-a i prakticno spreci njeno delovanje. Za te potrebe angazuje dousnike, jedan od njih (Lakeith Stanfield) ima misiju da se priblizi jednom od vodja BPP-a (Daniel Kaluuya). Kaluuya odlicno kanalise harizmu Hamptona, dok je Stanfieldu zapao vrlo zahtevan zadatak da docara unutrasnju borbu svog lika, ali on to uspesno iznosi. Reditelju Chaka Kingu moglo bi se mozda zameriti sto je preambiciozno hteo u 2 sata puno toga da isprica (format mini serije vise bi odgovarao), ali svejedno film vredi pogledati.. 3 1
pariah Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Judas and TBM me je prijatno iznenadio. Više nego solidan film. Džesi Plemons je fantastičan. Sve više i više me nenormalno podseća na P.S. Hofmana.
Jimmy Kowalski Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 (edited) Poceo je kao Meth Damon, sada je u Hoffman fazi. Ali da, nije bitno koliko je velika uloga, uvek upecatljiv.. Edited February 21, 2021 by Jimmy Kowalski
Lancia Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Dobar flashback film Falling Viggo Mortensena, uloge oca drkadzije pokidale, kako Lance Henriksena, tako i Sverrir Gudnasona.
Dankan Ajdaho Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 WW1984 Najveće zadovoljstvo ovog (nazovimo) filma (u nedostatku boljeg opisa) bilo je brisanje istog sa harda. Verujem da bih daleko više uživao da sam izvadio hard, skakao po njemu, olupao ga macolom, zalio kiselinom pa solju, a zatim se ritualno ispišao na ostatke, zalio betonom i bacio u neku septičku jamu. Tek to bi bilo dovoljno katarzično da me pročisti od ovog đubreta kojim sam zagadio oči i mozak. Jbg stipsa sam :( 3
Lancia Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: WW1984 Najveće zadovoljstvo ovog (nazovimo) filma (u nedostatku boljeg opisa) bilo je brisanje istog sa harda. Verujem da bih daleko više uživao da sam izvadio hard, skakao po njemu, olupao ga macolom, zalio kiselinom pa solju, a zatim se ritualno ispišao na ostatke, zalio betonom i bacio u neku septičku jamu. Tek to bi bilo dovoljno katarzično da me pročisti od ovog đubreta kojim sam zagadio oči i mozak. Jbg stipsa sam :( Xexe, to se snimalo kod mene na ostrvu.
Lancia Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Nemoj se zajebati pa pogledati. taman posla, al' mogu da ti preporucim jos jedan film, koji se snimao kod mene, Exodus: Gods and Kings sa Kristijan Bejlom, mozda ipak ugazis hard 1
Dankan Ajdaho Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 1 hour ago, Lancia said: taman posla, al' mogu da ti preporucim jos jedan film, koji se snimao kod mene, Exodus: Gods and Kings sa Kristijan Bejlom, mozda ipak ugazis hard Stigao sam do pola a onda su mi oči iscurile. 1
Recommended Posts