Nikodije Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 (edited) borg vs mcenroe dobar. nisam neki fan tenisa, te u nekim normalnim okolnostima, sa manje slobodnog vremena ne bih ovo ni gledao. za borga i mekinroa i njihovo rivalstvo sam cuo kao sto sam cuo za madagaskar, i otprilike sam znao da je njihova prica zanimljiva jer su bili totalno razliciti po svemu. ovde je ta razlicitost bas fino docarana, a cinjenica da se radi o 1 tako smarackom sportu kao sto je tenis ovde nije nikakav problem, uspeli su da je naprave interesantnom cak i za nas koji ne volimo tenis. race ovo je vec slabije, dzesi zasluzuje bolji film. imao sam utisak kao da je bjela™ radio. Edited March 30, 2020 by Nikodije
Nikodije Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 (edited) a da, u jucerasnjem sportskom bloku gledao sam i the way back i vec sam ga zaboravio. tjah... visak patetike i klisea doveli su ga na ivicu gledljivosti, ali ben ga je svojim umecem ostavio s ove strane gledljivosti. tipican b film za b glumce, kakvi su svi ostali koji se ovde pojavljuju. ne znam zasto je on ovo radio, valjda voli kosarku, pa da ima nesto uradjeno i na tu temu. Edited March 30, 2020 by Nikodije
Ravanelli Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 The Big Lebowski Jedno 85. put ga gledam, prvi put posle 5 godina pauze. Setim se nekih vremena iz srednje skole i studija kad sam mogao da oponasam taj zivotni stil i shvatim koliko sam danas srecan 1 bezbriznim satom u toku dana Najbolji film ikad
Milošica Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Posle ovog sa mog avatara Ustvari neka ih zajedno,dva najzabavnija filma ikad.
Ajant23 Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 3 hours ago, Ravanelli said: The Big Lebowski Jedno 85. put ga gledam, prvi put posle 5 godina pauze. Setim se nekih vremena iz srednje skole i studija kad sam mogao da oponasam taj zivotni stil i shvatim koliko sam danas srecan 1 bezbriznim satom u toku dana Najbolji film ikad Bio sam na premijeri u SC. Smejao se kao i obično više od jedno petnaest sedišta u krug. Tada se smejao i više. Devojka, koja je sedela do mene (sedište prazno između), shvatam tu i tamo da me gleda, da preterujem, da sam došao da ispoštujem braću Koen i da realno baš i mnogo ne očekujem, kao i da mi se stvarno dopadaju ovoga puta, da mi se i ta devoJka dopada, da nisam kegla niti sam, ovoga iznimnog puta, ruka koja je ruši... Odoh na pijano postovanje...
MocaVukotic Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 (edited) Je o je o je what condition my condition was in Bio je to u tom trenutku vrlo moderan film. To je neka 97', 98', shakespeare in love period Edited March 31, 2020 by MocaVukotic
Ravanelli Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Dobro je to sto je atmosferican i na foru, a sve besmisleno
Mil@n Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Nastavio sa nekim starijim westernima - Wild Bunch. Predugo traje, skoro 2 i po sata, malo je usporen. Ali dobar. Nije mi vrh vesterna nekako.
Lancia Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 47 minutes ago, Joe D said: strip-opera? Truba je, nema saputanja.
Lancia Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 1 minute ago, ultra plasticni said: Divlja Horda je gangsterski film Moze link?
Recommended Posts