Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted (edited)

borg vs mcenroe

dobar. nisam neki fan tenisa, te u nekim normalnim okolnostima, sa manje slobodnog vremena ne bih ovo ni gledao. za borga i mekinroa i njihovo rivalstvo sam cuo kao sto sam cuo za madagaskar, i otprilike sam znao da je njihova prica zanimljiva jer su bili totalno razliciti po svemu. ovde je ta razlicitost bas fino docarana, a cinjenica da se radi o 1 tako smarackom sportu kao sto je tenis ovde nije nikakav problem, uspeli su da je naprave interesantnom cak i za nas koji ne volimo tenis.

race

ovo je vec slabije, dzesi zasluzuje bolji film. imao sam utisak kao da je bjela™ radio.

Edited by Nikodije
Posted (edited)

a da, u jucerasnjem sportskom bloku gledao sam i

the way back

i vec sam ga zaboravio. tjah... visak patetike i klisea doveli su ga na ivicu gledljivosti, ali ben ga je svojim umecem ostavio s ove strane gledljivosti. tipican b film za b glumce, kakvi su svi ostali koji se ovde pojavljuju. ne znam zasto je on ovo radio, valjda voli kosarku, pa da ima nesto uradjeno i na tu temu.

Edited by Nikodije
Posted

The Big Lebowski 

Jedno 85. put ga gledam, prvi put posle 5 godina pauze. Setim se nekih vremena iz srednje skole i studija kad sam mogao da oponasam taj zivotni stil i shvatim koliko sam danas srecan 1 bezbriznim satom u toku dana

Najbolji film ikad

Posted

Posle ovog sa mog avatara :D

Ustvari neka ih zajedno,dva najzabavnija filma ikad.

Posted
3 hours ago, Ravanelli said:

The Big Lebowski 

Jedno 85. put ga gledam, prvi put posle 5 godina pauze. Setim se nekih vremena iz srednje skole i studija kad sam mogao da oponasam taj zivotni stil i shvatim koliko sam danas srecan 1 bezbriznim satom u toku dana

Najbolji film ikad

Bio sam na premijeri u SC. Smejao se kao i obično više od jedno petnaest sedišta u krug. Tada se smejao i više. Devojka, koja je sedela do mene (sedište prazno između), shvatam tu i tamo da me gleda, da preterujem, da sam došao da ispoštujem braću Koen i da realno baš i mnogo ne očekujem, kao i da mi se stvarno dopadaju ovoga puta, da mi se i ta devoJka dopada, da nisam kegla niti sam, ovoga iznimnog puta, ruka koja je ruši...

Odoh na pijano postovanje...

Posted (edited)

Je o je o je what condition my condition was in

Bio je to u tom trenutku vrlo moderan film. To je neka 97', 98', shakespeare in love period

Edited by MocaVukotic
Posted

Dobro je to sto je atmosferican i na foru, a sve besmisleno

Posted

Nastavio sa nekim starijim westernima - Wild Bunch. Predugo traje, skoro 2 i po sata, malo je usporen. Ali dobar. Nije mi vrh vesterna nekako.

Posted

Mozda zato sto i nije western

Posted
47 minutes ago, Joe D said:

strip-opera?

Truba je, nema saputanja.

Posted

Divlja Horda je gangsterski film

Posted
1 minute ago, ultra plasticni said:

Divlja Horda je gangsterski film

Moze link?