March 30, 20205 yr borg vs mcenroe dobar. nisam neki fan tenisa, te u nekim normalnim okolnostima, sa manje slobodnog vremena ne bih ovo ni gledao. za borga i mekinroa i njihovo rivalstvo sam cuo kao sto sam cuo za madagaskar, i otprilike sam znao da je njihova prica zanimljiva jer su bili totalno razliciti po svemu. ovde je ta razlicitost bas fino docarana, a cinjenica da se radi o 1 tako smarackom sportu kao sto je tenis ovde nije nikakav problem, uspeli su da je naprave interesantnom cak i za nas koji ne volimo tenis. race ovo je vec slabije, dzesi zasluzuje bolji film. imao sam utisak kao da je bjela™ radio. Edited March 30, 20205 yr by Nikodije
March 30, 20205 yr a da, u jucerasnjem sportskom bloku gledao sam i the way back i vec sam ga zaboravio. tjah... visak patetike i klisea doveli su ga na ivicu gledljivosti, ali ben ga je svojim umecem ostavio s ove strane gledljivosti. tipican b film za b glumce, kakvi su svi ostali koji se ovde pojavljuju. ne znam zasto je on ovo radio, valjda voli kosarku, pa da ima nesto uradjeno i na tu temu. Edited March 30, 20205 yr by Nikodije
March 30, 20205 yr The Big Lebowski Jedno 85. put ga gledam, prvi put posle 5 godina pauze. Setim se nekih vremena iz srednje skole i studija kad sam mogao da oponasam taj zivotni stil i shvatim koliko sam danas srecan 1 bezbriznim satom u toku dana Najbolji film ikad
March 31, 20205 yr 3 hours ago, Ravanelli said: The Big Lebowski Jedno 85. put ga gledam, prvi put posle 5 godina pauze. Setim se nekih vremena iz srednje skole i studija kad sam mogao da oponasam taj zivotni stil i shvatim koliko sam danas srecan 1 bezbriznim satom u toku dana Najbolji film ikad Bio sam na premijeri u SC. Smejao se kao i obično više od jedno petnaest sedišta u krug. Tada se smejao i više. Devojka, koja je sedela do mene (sedište prazno između), shvatam tu i tamo da me gleda, da preterujem, da sam došao da ispoštujem braću Koen i da realno baš i mnogo ne očekujem, kao i da mi se stvarno dopadaju ovoga puta, da mi se i ta devoJka dopada, da nisam kegla niti sam, ovoga iznimnog puta, ruka koja je ruši... Odoh na pijano postovanje...
March 31, 20205 yr Je o je o je what condition my condition was in Bio je to u tom trenutku vrlo moderan film. To je neka 97', 98', shakespeare in love period Edited March 31, 20205 yr by MocaVukotic
March 31, 20205 yr Nastavio sa nekim starijim westernima - Wild Bunch. Predugo traje, skoro 2 i po sata, malo je usporen. Ali dobar. Nije mi vrh vesterna nekako.