Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Aspect ratio filma je 1.19:1, nema potrebe da se gleda u bioskopu.

Posted
3 hours ago, Filozof manijak said:

Aha, hvala. 

Nekako kontam da je mnogo bolje odgledati ga u bionji.

pa da, recimo ovde 

f5e208581db49cec4d3e7acb4b86e995.jpg

Posted
10 hours ago, Joe D said:

Aspect ratio filma je 1.19:1, nema potrebe da se gleda u bioskopu.

nije valjda aspect ratio jedini razlog da se gleda u bioskopu?

ima nešto i u šuškanju kesicama, telefoniranju usred sale, kliberenju bez razloga... :fantom:

Posted

A jel ima i kod vas 25 minuta reklama pre filma? Meni je to omiljeni deo.

Posted

A, kod vas opcija da se rasklopi sedište i lepo gleda iz ležećeg položaja taj format slike rotiran za 90 stepeni na maksimalno moguću veličinu slike...

Posted

PARAZIT (2019)

film je dobar do polovine, posle toga pretvara se u skracenu drugu polovinu Kustinog Undergrounda.

posle polovine pisca skripta je jeddnostavno mrzelo da isprati sve likove, puno gresaka u logici i sklepana zavrsnica.

Posted
PARAZIT (2019)

film je dobar do polovine, posle toga pretvara se u skracenu drugu polovinu Kustinog Undergrounda.
posle polovine pisca skripta je jeddnostavno mrzelo da isprati sve likove, puno gresaka u logici i sklepana zavrsnica.

E ja sam ipak "na kvarno" odgledao...
I meni izgleda da su prodali Kusta[emoji769] foru...

... Shiit has hit the fan...

Posted
1 hour ago, 3opge said:

PARAZIT (2019)

prvi i drugi deo andergraunda je napisao dusko kovacevic. kusta je dopisao deo koji se desava 91 i zato se tu film raspada.. jednostavno je to trebalo zavrsiti sa pricom  u sezdesetim i bio bi genijalan film.

Posted

ja valjda nisam navikao na filmove iz tog dela sveta, pa sam imao i problema sa glumom. kod sina i keve sam i uspeo da razlikujem bar neke razlike u izrazu lica, kod ćaleta možda 2-3 puta u celom filmu, a sestra je imala samo 1 facu sve vreme. otprilike kao onaj što "glumi" avona barksdalea, s tim što ne mogu da provalim da li i ona ne ume da glumi ili ja ne mogu da uočim njenu glumu.

Posted

prvi i drugi deo andergraunda je napisao dusko kovacevic. kusta je dopisao deo koji se desava 91 i zato se tu film raspada.. jednostavno je to trebalo zavrsiti sa pricom  u sezdesetim i bio bi genijalan film.
Ma oni su se zaglavili u češkoj, pa ovde, pa bugarska, mislim da je i ono na trgu sa vatrom dodato..

... Shiit has hit the fan...

Posted
36 minutes ago, nautilus said:

deo iz 91 je najbolji deo Undergorunda, scena pred krstom je najjaca scena filma. 

problem je sto je druga polovina predugacka, pretenciozna muckalica magicnog realizma u kome se ne moze nazreti nikakva radnja. 

Posted

Ima onaj deo kad im krece havarija u kuci. Bas rekoh Toniju na tviteru da je scena totalni Kusturica

Posted

Meni The Lighthouse i Jojo Rabbit bolji od Parazita.

Posted

Prosirite malo poglede na svet (kinematografije), pa pogledajte recimo Bongov Memories of murder, a mozete i Mother.
Meni je juznokorejska kin. jako zanimljiva.
Ima tu svasta: The Handmaiden (postoje 2 verzije, odgledazi prvo theatrical, extended verziju posle), ali da ne redjam sada... treba se i prisetiti ostalih, tako da..

Maznula sam ovu listu sa dr.mesta, onako na blic odgledala sam ponesto i mogu reci da su za mene odlicni.

https://letterboxd.com/s_hyperion/list/korea/