Joe D Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Aspect ratio filma je 1.19:1, nema potrebe da se gleda u bioskopu.
Haralampije Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 3 hours ago, Filozof manijak said: Aha, hvala. Nekako kontam da je mnogo bolje odgledati ga u bionji. pa da, recimo ovde
Reaktor Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 10 hours ago, Joe D said: Aspect ratio filma je 1.19:1, nema potrebe da se gleda u bioskopu. nije valjda aspect ratio jedini razlog da se gleda u bioskopu? ima nešto i u šuškanju kesicama, telefoniranju usred sale, kliberenju bez razloga...
Indy Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 A jel ima i kod vas 25 minuta reklama pre filma? Meni je to omiljeni deo.
Ajant23 Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 A, kod vas opcija da se rasklopi sedište i lepo gleda iz ležećeg položaja taj format slike rotiran za 90 stepeni na maksimalno moguću veličinu slike...
3opge Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 PARAZIT (2019) film je dobar do polovine, posle toga pretvara se u skracenu drugu polovinu Kustinog Undergrounda. posle polovine pisca skripta je jeddnostavno mrzelo da isprati sve likove, puno gresaka u logici i sklepana zavrsnica.
Frank Pembleton Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 PARAZIT (2019) film je dobar do polovine, posle toga pretvara se u skracenu drugu polovinu Kustinog Undergrounda. posle polovine pisca skripta je jeddnostavno mrzelo da isprati sve likove, puno gresaka u logici i sklepana zavrsnica. E ja sam ipak "na kvarno" odgledao...I meni izgleda da su prodali Kusta[emoji769] foru... ... Shiit has hit the fan...
nautilus Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 1 hour ago, 3opge said: PARAZIT (2019) film je dobar do polovine, posle toga pretvara se u skracenu drugu polovinu Kustinog Undergrounda. posle polovine pisca skripta je jeddnostavno mrzelo da isprati sve likove, puno gresaka u logici i sklepana zavrsnica. prvi i drugi deo andergraunda je napisao dusko kovacevic. kusta je dopisao deo koji se desava 91 i zato se tu film raspada.. jednostavno je to trebalo zavrsiti sa pricom u sezdesetim i bio bi genijalan film.
omiljeni Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 ja valjda nisam navikao na filmove iz tog dela sveta, pa sam imao i problema sa glumom. kod sina i keve sam i uspeo da razlikujem bar neke razlike u izrazu lica, kod ćaleta možda 2-3 puta u celom filmu, a sestra je imala samo 1 facu sve vreme. otprilike kao onaj što "glumi" avona barksdalea, s tim što ne mogu da provalim da li i ona ne ume da glumi ili ja ne mogu da uočim njenu glumu.
Frank Pembleton Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 prvi i drugi deo andergraunda je napisao dusko kovacevic. kusta je dopisao deo koji se desava 91 i zato se tu film raspada.. jednostavno je to trebalo zavrsiti sa pricom u sezdesetim i bio bi genijalan film.Ma oni su se zaglavili u češkoj, pa ovde, pa bugarska, mislim da je i ono na trgu sa vatrom dodato.. ... Shiit has hit the fan...
3opge Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 36 minutes ago, nautilus said: prvi i drugi deo andergraunda je napisao dusko kovacevic. kusta je dopisao deo koji se desava 91 i zato se tu film raspada.. jednostavno je to trebalo zavrsiti sa pricom u sezdesetim i bio bi genijalan film. deo iz 91 je najbolji deo Undergorunda, scena pred krstom je najjaca scena filma. problem je sto je druga polovina predugacka, pretenciozna muckalica magicnog realizma u kome se ne moze nazreti nikakva radnja.
Ravanelli Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Ima onaj deo kad im krece havarija u kuci. Bas rekoh Toniju na tviteru da je scena totalni Kusturica
Milošica Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Meni The Lighthouse i Jojo Rabbit bolji od Parazita.
Jumanji Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Prosirite malo poglede na svet (kinematografije), pa pogledajte recimo Bongov Memories of murder, a mozete i Mother.Meni je juznokorejska kin. jako zanimljiva. Ima tu svasta: The Handmaiden (postoje 2 verzije, odgledazi prvo theatrical, extended verziju posle), ali da ne redjam sada... treba se i prisetiti ostalih, tako da..Maznula sam ovu listu sa dr.mesta, onako na blic odgledala sam ponesto i mogu reci da su za mene odlicni.https://letterboxd.com/s_hyperion/list/korea/
Recommended Posts