January 29, 20205 yr 10 hours ago, Gylfi Pleasure said: Zaspao na novi film tog It Follows garija. Vozilo malo na početku, posle ništa. Možda bi bio bolji uz neko pirkanje. https://www.imdb.com/title/tt5691670/ možda za nijansu, ali i ja sam se borio sa snom na prvo gledanje. nije ostavio neki poseban utisak, dok nisam skapirao posle par meseci da zapravo ipak jeste. mnogo sam više razmišljao o pojedinim scenama i vrteo ih po glavi nego što sam planirao, pa se otud rodila potreba da gledam drugi put što inače jako retko radim. na drugo gledanje je bolji (i smešniji), ali i dalje se ne bih usudio reći da je to odličan film. zanimljiv da, svakako.
January 29, 20205 yr Sexy Beast super zabava.Vidim većinu oduševio Kingsley,meni Winstone još bolji. Parasite dobar,mada nije me baš oduševio kao Memories of murders istog režisera. Karakterizacija likova 0,osim sestre,mada i to je više do toga što devojka sjajno glumi.Situacija na rođendanu meni previše bizarna. Sve u svemu,treba pogledati.Finu poruku nosi. Edited January 29, 20205 yr by Milošica
January 29, 20205 yr Uh....I love sexy beast. Jedan u top mi 20 kakva ekipa...snova!!! Edited January 29, 20205 yr by mustang
January 29, 20205 yr Ma odličan.Nekako nepretenciozan,vozi sve vreme...Mada tu ima i do toga što je kratak.
January 29, 20205 yr 40 minutes ago, Milošica said: Sexy Beast super zabava.Vidim većinu oduševio Kingsley,meni Winstone još bolji. Parasite dobar,mada nije me baš oduševio kao Memories of murders istog režisera. Karakterizacija likova 0,osim sestre,mada i to je više do toga što devojka sjajno glumi.Situacija na rođendanu meni previše bizarna. Sve u svemu,treba pogledati.Finu poruku nosi. Ceo taj bizar je zapravo ono što čini šmek svih sličnih korejskih filmova
January 29, 20205 yr About Schmidt upravo na Sinemaniji Kolilo je drugaciji od svega i dobar. Svaka cast Jacku kako je ovo izabrao Edited January 29, 20205 yr by Ravanelli
January 30, 20205 yr "Kedi" iz 2016. Apsolutna uživancija za mačkoljupce. I, naravno, sad hoću u Stambol.
January 30, 20205 yr Solidna ekipa iz sad već prilično daleke 2003.https://m.imdb.com/title/tt0309698/
January 30, 20205 yr 4 hours ago, Indy said: "Kedi" iz 2016. Apsolutna uživancija za mačkoljupce. I, naravno, sad hoću u Stambol. I nekako povratis veru u ljude posle njega.